شنبه 03 آبان 1404 - Sat 25 Oct 2025
  • میرزای نائینی معتقد به تشکیل «حکومت اسلامی» و مسئله «ولایت» بود /تعبیر امروزی جمهوری اسلامی همان حکومت مدنظر میرزای نائینی است +صوت وفیلم

  • بدون رفع تحریم‌ها ایران هیچ توافقی با آمریکا نمی‌کند

  • نمی‌توانید با این قصه‌ها مرا فریب دهید؛ وقتی نخست‌وزیر شدم، دیدم هیچ طرحی درباره ایران آماده نکرده بودید

  • جنگ روانی، سه ضلع از چهارضلع راهبرد ترامپ

  • پیام تسلیت به خانواده خادم الشهدا بهروز قدمی

  • آیا مذاکره بوداپست هم به سرنوشت آلاسکا دچار می‌شود؟

  • واکنش امام خامنه‌ای به ادعای ترامپ درباره صنعت هسته‌ای ایران: به همین خیال باش! +فیلم و صوت

  • نگرانی درباره احتمال دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای، به طور کامل بر طرف نشده

  • آیا اژدهای پکن بر معامله‌گر نیویورکی چیره شده است؟

  • ‌پایان اقتدار شورای امنیت و آغاز عصر نظم نوین جهانی

  • از برجام تا برهوت؛ محصول نابلدی و بی‌دانشی

  • اگر یزید توانست شما هم می‌توانید

  • جاسـوس و جاسوسی از نگاه اسـلام

  • شرم‌الشیخ سوم روسیاهی پادوهای داخلی ترامپ

  • سخنان ترامپ درباره صلح با ایران، فریب است

  • آغاز عملیات آزادی اسرا در تل‌آویو و غزه/ بیانیه مهم گردان‌های قسام در باره توافق تبادل اسرا/ صلیب سرخ دومین گروه از اسرای اسرائیلی را تحویل گرفت/ اولین گروه اسرای فلسطینی وارد غزه شدند +عکس و فیلم

  • طرح ترامپ، اعتراف واضح به اقتدار مقاومت

  • ایران پس از شرم ‌الشیخ!

  • پروژه خطرناک جدید ظریف؛ خلع سلاح به نام «مردم»

  • دل آرام، اراده مستحکم، ایمان ژرف و امید زنده، نتیجه اقامه نماز با خشوع و دل‌سپاری به خداست

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 84715
    تاریخ انتشار: 20/دي/1396 - 13:33
    سیاسی

    مدیریت ائمه جمعه باید با تبلیغات دشمن مقابله کند

    امام جمعه مشهد با اشاره به لزوم برنامه ریزی شورای ائمه جمعه برای مقابله با جریانات رسانه ای طراحی شده از سوی دشمن گفت: مدیریت ائمه جمعه باید برای تقابل در برابر تبلیغات دشمن اقدام کند.

    مدیریت ائمه جمعه باید با تبلیغات دشمن مقابله کند

     آیت الله احمد علم الهدی امام جمعه شهر مشهد صبح امروز چهارشنبه در آیین تودیع و معارفه روسای قدیم و جدید شورای سیاست گذاری ائمه جمعه کشور با اشاره به ساماندهی جریان امامان جمعه در سراسر کشور اظهار کرد: روزی بود که وقتی امام جمعه ای به منطقه ای می رفت، نه مصلا، دفتری برای استقرار یا خودرویی برای ایاب و ذهاب وجود نداشت اما امروز ناظر این هستیم که در دورترین نقاط امکانات اولیه به خوبی فراهم است و ائمه جمعه از این جهت، دغدغه ای ندارند.

    وی افزود: انتخاب صفت رحمانی از سوی رهبری برای شورای ائمه جمعه، از لطیفه ای خاص برای خود برخوردار است. امامان جمعه در عین حال که باید رحمت و شفقت داشته باشد، این رحمت باید از نوع رحمانی باشد که سراسر جامعه را فرابگیرد.

    امام جمعه مشهد با اشاره به لزوم برنامه ریزی شورای ائمه جمعه برای مقابله با جریانات رسانه ای طراحی شده از سوی دشمن گفت: در آلودگی رسانه ای دشمن در صدد است که عنوان رحمانیت را از نهاد امام جمعه بگیرد و این نهاد را یک طرفه جلوه بدهد و در این راه از هیچ نفاقی خودداری نمی کند. مدیریت ائمه جمعه باید برای تقابل نیرومند در برابر تبلیغات دشمن است اقدام کند.

    علم الهدی افزود: امام جمعه، عنصر و تریبون نماز جمعه جریانی است که ممکن است وظیفه خود را به درستی انجام دهد اما شکوفایی این تریبون باید در ابعاد مختلف جزء برنامه های مورد توجه شورای ائمه جمعه باشد. اداره تریبون با امام جمعه است اما تاثیرگذاری آن در التهابات سیاسی و اجتماعی امروز با شورای سیاستگذاری ائمه جمعه است.

    منبع : خبرگزاری دانشجو

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما