چهارشنبه 31 ارديبهشت 1404 - Wed 21 May 2025
بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
  • اینکه بگویند به ایران اجازه غنی‌سازی نمی‌دهیم، غلط زیادی است /شهید رئیسی زبان صادق و عمل خستگی‌ناپذیر داشت + فیلم و صوت

  • ترامپ غلط کرد با آنها که پالایشگاه‌ سازی و نیروگاه‌ سازی را مسخره می‌کردند

  • برای چهره‌نگاری شایسته‌، جذاب و با نشاط از معلم کار رسانه‌ای شود/ جدا کردن آموزش و پرورش از دولت معنی ندارد+ فیلم

  • دیپلماسی داروغه: زوال مذاکره و تعامل

  • منیت عاریتی؛ تحقیر در ازای بقا

  • قهرمانان واقعی و انسان‌دوست ایران در دفاع مقدس معرفی شوند+عکس و فیلم

  • آیا هنوز هم به مذاکره ادامه می‌دهید؟!

  • لیدرهای ضدانقلاب، ایرانی نیستند؟+فیلم و عکس

  • هر دو طرف با رهبران خود مشورت کنند

  • مذاکرات نسبت به سه دور گذشته جدی تر و صریح تر بود./برای جلسه بعدی توافق شده/در موضوعات مورد اختلاف، مقداری به هم نزدیک شده /

  • ادامه مذاکرات فقط بعد از پوزش ترامپ

  • جنگ روایت‌های ترامپ و اهمیت یک هشتگ

  • برای هر سناریویی آماده هستیم/برای جنگ در هر مقیاسی آماده‌ایم/شهید رئیسی الگویی برای خدمت به اسلام بود

  • خلیج فارس،همیشه فارس خواهد بود

  • او از نخست‌وزیر بنیامین نتانیاهو ناامید شده است/ترامپ از فشار‌های نتانیاهو برای حمله به ایران کلافه شده

  • استقبال مکرون از یک تروریست حرفه ای در الیزه

  • تمجید باشگاه اینتر از طارمی

  • مهمترین وظیفه حوزه، بلاغ مبین و زمینه‌سازی برای تمدن نوین اسلامی

  • ناترازی در انتصابات؛ وقتی سخنگوی ستاد، مدیر برق کشور می‌شود! +عکس و فیلم

  • چند و چون اختلافات داخلی آمریکا درباره ایران

  • بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
    |ف |
    | | | |
    کد خبر: 84339
    تاریخ انتشار: 17/دي/1396 - 14:36
    اخبارکوتاه

    چرا می گذارید جامعه به انفجار برسد

    سینماپرس: مهشید افشارزاده بازیگر و کارگردان سینما در ارتباط با اتفاقات اخیر که در پی بی تدبیری مسئولان دولت منجر به برخی درگیری ها و سوء استفاده دشمنان نظام شد گفت: بنده مدت ها پیش به شخص رئیس جمهور نامه نوشتم و از ایشان سوأل کردم چرا می گذارید جامعه به انفجار برسد؟ زمانی که من این نامه را نوشتم هنوز هیچ یک از این اعتراض های مردمی شکل نگرفته بود اما بنده یقین داشتم صدای اعتراض مردم نسبت به وضعیت فاجعه بار اقتصادی کشور به زودی بلند خواهد شد.

    چرا می گذارید جامعه به انفجار برسد

    کارگردان فیلم سینمایی «پنج ستاره»: نامه بنده به شخص رئیس جمهور به زودی در جدیدترین شماره مجله «فرهنگ و سینما» منتشر می شود. من بسیار متأسفم که امروزه بخش عمده ای از مردم و اهالی سینمای ایران به شدت در تنگنای اقتصادی قرار دارند و دچار مشکلات شدید اقتصادی هستند. من بسیار متأسفم که شخصاً به عنوان یک هنرمند نزدیک به ۶ سال است به دلیل سیاست های غلطی که در سینمای کشور وجود دارد بیکار هستم و کسی جوابگوی من نیست.

    وی ادامه داد: بنده در نامه ام به شخص رئیس جمهور این سوأل را مطرح کردم که چرا در همین سینما عده ای افراد وجود دارند که با باندبازی و استفاده از رانت های دولتی و با زدو بندهای فراوان مرتب فیلمسازی می کنند و در عوض افرادی مثل من هم وجود دارند که حتی سالی یک فیلم هم نمی توانند بسازند!؟؛ این ها همه درد است و زمانی که برای یک درد درمانی وجود نداشته باشد آن درد تبدیل به غده ای چرکین می شود و در نهایت در جایی سرباز می کند.

    افشارزاده خاطرنشان کرد: این قبیل مشکلات اعم از باندبازی، رانت خواری و بیکاری فقط مختص به بخش خاصی از جامعه نیست و متأسفانه امروزه همه کشور با آن درگیر شده اند. امروزه بسیاری از جوانان تحصیل کرده این جامعه به دلیل بیکاری افسرده شده و یا به سمت استفاده از مواد مخدر و یا توهم زا گرایش پیدا کرده اند و هیچ مسئولی هم نبوده تا دردی از این درد بزرگ درمان کند! چرا ما باید شاهد آن باشیم که مغزها از کشور مهاجرت می کنند؟ چرا نباید کار و شغل برای یکایک مردم وجود داشته باشد؟

    بازیگر فیلم سینمایی «عیار ۱۴» در بخش دیگری از این گفتگو با بیان اینکه  فوت هنرمندان در فقر زیبنده جامعه اسلامی ما نیست تأکید کرد: فوت ثریا حکمت و پرویز صبری که در فقر کامل از میان ما رفتند به هیچ عنوان زیبنده جامعه اسلامی ما نیست!؛ نکته قابل تأمل آنجاست که این ۲ هنرمند شناخته شده و سرشناس بودند و مرگ شان سر و صدای زیادی برپا کرد اما آیا هیچ از خود سوأل کرده ایم که تکلیف سایر افراد گمنام که در فقر می میرند چیست؟

    این سینماگر در خاتمه این گفتگو متذکر شد: مسئولان باید به مطالبات مردمی پاسخی جدی و شایسته بدهند؛ حساب مردم معترض و مطالبه گر جامعه اسلامی ما از عده ای اغتشاش گر به شدت جدا است و نباید مردم معترض را با برخی معاندان و اغتشاش گران یکی به حساب آورد.
     

    منبع : سینماپرس

    نظرات بینندگان
    نظرات شما