پنجشنبه 27 شهريور 1404 - Thu 18 Sep 2025
  • دعوت به آشوب چطور هو شد؟

  • ماشه را غرب می‌کشد خشاب را غرب‌زدگان پُر می‌کنند

  • این است اتحاد جهان اسلام / اتحاد 57 کشور اسلامی برای شکست طلسم نیل تا فرات / ایران پرچمدار شکست اسرائیل +فیلم

  • آیا حمایت از دولت مصلحتی است؟

  • چند نکته درباره ابهامات توافق با گروسی

  • تجاوز صهیونیست‌ها به قطر اثبات حقانیت منطق ایران است

  • راه مقابله با رژیم صهیونیستی، مقاومت است نه التماس به سازمان ملل

  • ۱۰ آسیب برزخ «نه‌صلح ، نه‌جنگ» و یک درس مدیریتی

  • موافقت رهبر انقلاب با شرایط و ضوابط عفو و تخفیف مجازات محکومان دادگاه‌ها

  • پیشنهادی به دولت برای روایت قدرت

  • تغییر نام وزارت دفاع آمریکا به وزارت جنگ و سناریوهای پیش رو

  • سانسور سفر مهم پزشکیان به چین به‌خاطر مخالفت با مکانیسم ماشه

  • تحریم‌هایی که لغو نشد، مکانیسم ماشه که وجود نداشت(!) هم فعال شد/ روحانی نه سکوت کرد نه عذرخواهی؛ طلبکار شد!+عکس

  • آنها که نمی‌خواهند ایران سرای امید و همدلی باشد

  • اولین زن شهید مقاومت خرمشهر را بیشتر بشناسید+عکس

  • فصل پاسخگویی کاسبان برجام!

  • پس از یک ماه چه می‌شود؟!

  • حزب‌الله: سپر دفاعی لبنان در برابر جبهه استکبار

  • مکانیزم ماشه ما را به دوران جلیلی برمی‌گرداند /آیا دانشمندان اصلاح‌طلب، هسته‌ای، تحریم‌ها و قیمت‌ها را هم به عقب برمی‌گردانند؟

  • تاکید رهبر انقلاب بر عملیاتی نمودن توافق راهبردی ایران و چین

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 83995
    تاریخ انتشار: 14/دي/1396 - 12:12
    بین الملل؛

    اقدامات شدیدتر ترامپ علیه ایران

    یک روزنامه آمریکایی نوشت، کشورهای اروپایی در برابر درخواست ترامپ برای اتخاذ تدابیر سخت‌گیرانه‌تر علیه ایران مقاومت می‌کنند.

     اقدامات شدیدتر ترامپ علیه ایران

     یک روزنامه آمریکایی در تحلیلی نوشته کشورهای اروپایی با دولت دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا برای صدور بیانیه‌های شدیداللحن علیه ناآرامی‌های اخیر در ایران همراه نشده‌اند.

    به نوشته نیویورک‌تایمز، نگرانی‌های اروپایی‌ها این است که ترامپ ممکن است ناآرامی‌های اخیر را بهانه‌ای برای بازگرداندن تحریم‌های هسته‌ای قرار دهد که به موجب توافق هسته‌ای ایران و گروه 1+5 (برجام) رفع شده‌اند.

    آنها به علاوه می‌گویند حمایت‌های علنی ترامپ از این ناآرامی‌ها در ایران ممکن است به تضعیف جناح حسن روحانی، رئیس‌جمهور ایران و تقویت جناح مخالفان او منجر شود.

    نیویورک‌تایمز نوشته با آنکه دولت‌های کشورهای اروپایی از زمان تحولات جدید با صدور بیانیه‌هایی «خشونت‌ها» در ایران را محکوم کرده‌اند آنها از حمایت از «معترضان» یا سرزنش حکومت ایران همانند پیام‌های توئیتری ترامپ خودداری کرده‌اند.

    مطابق این گزارش، «مقام‌های اروپایی می‌گویند فعلاً در برابر تلاش‌های آمریکا برای صدور یک بیانیه مشترک انتقادی در سازمان ملل یا شورای حقوق بشر سازمان ملل در ژنو مقاومت می‌کنند.»

    منبع : خبرگزاری فارس

    نظرات بینندگان
    نظرات شما