جمعه 22 خرداد 1405 - Fri 12 Jun 2026
  • دشمن دست از پا خطا کند سیلی محکمی می‌خورد

  • مجلس ترحیم آیت‌الله فیاض از طرف رهبر انقلاب در قم

  • چرا دارایی‌های ماسک در منطقه، هدف نظامی برای ایران است؟

  • الگوی ترامپ و روایت واقعیت از پس یک جنگ روانی

  • نجات ۳۹ مهاجر از یک تریلی آتش گرفته در تگزاس / فیلم

  • نفوذ حنظله به سامانه‌های پهپادی FBI

  • واکنش حزب الله به توافق احتمالی ایران و آمریکا

  • بومی‌سازی کلیشه‌های غربی؛ از دوگانه‌های ساده‌انگارانه تا تقلیل تاریخ + عکس

  • شروع سوخت‌گیری با کارت بانکی از ماه آینده

  • عارف: روند رشد قدرت ایران متوقف‌شدنی نیست

  • نصیحت جالب جولانی به سران بیروت

  • صدور حکم ۳۰ سال حبس برای یک رئیس جمهور

  • جزئیات جدید از پیش‌نویس تفاهم‌نامه ۱۴ ماده‌ای ایران و آمریکا

  • افزایش حقوق بازنشستگان در خرداد اعمال می‌شود؟

  • ساعت ترامپ روی ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ خوابیده

  • اصفهان؛ شهر مردانی که تاریخ تشیع را روایت کردند + عکس

  • آتش‌زدن پرچم اسرائیل در افتتاحیه جام جهانی / فیلم

  • اروپای سرگردان در بحران مشروعیت؛ افول یک بازیگر غربی

  • تمامیت و امنیت ملی ایران موضوع معامله تبلیغاتی نیست

  • مکزیکی‌ها برنده دیدار افتتاحیه جام جهانی ۲۰۲۶

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 419364
    تاریخ انتشار: 28/بهمن/1404 - 23:15

    حمله ارتش آمریکا به سه قایق در اقیانوس آرام و کارائیب و کشته شدن ۱۱ نفر

    ارتش آمریکا به دو قایق در شرق اقیانوس آرام و یک قایق دیگر در کارائیب به بهانه قاچاق مواد مخدر حمله کرده که موجب کشته شدن ۱۱ نفر شده است.

    حمله ارتش آمریکا به سه قایق در اقیانوس آرام و کارائیب و کشته شدن ۱۱ نفر

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایرنا

    مرکز فرماندهی جنوبی آمریکا (Southcom) امروز (سه‌شنبه به وقت محلی) اعلام کرد که ارتش هشت مرد مظنون به «تروریست مواد مخدر» را در شرق اقیانوس آرام، چهار نفر را در حمله به قایق اول و چهار نفر دیگر را در حمله به قایق دوم کشته است.

    ارتش آمریکا گفت: سه «تروریست مواد مخدر» در قایق سوم که در کارائیب در حال حرکت بود هم کشته شدند.
     
    ساوتکام امروز سه‌شنبه به وقت محلی در رسانه‌های اجتماعی اعلام کرد: «اطلاعات تائید کرد که این قایق‌ها در مسیرهای شناخته شده قاچاق مواد مخدر در حال حرکت بودند و در عملیات قاچاق مواد مخدر شرکت داشتند.»
     
    مرکز فرماندهی جنوبی ارتش آمریکا ادعا کرد که این قایق‌ها توسط سازمان‌های تروریستی مشخص شده اداره می‌شدند.
     
    مشخص نیست که ارتش آمریکا به کدام گروه‌های تروریستی اشاره دارد. بر اساس اعلام ارتش آمریکا، هیچ یک از نیروهای نظامی آمریکا در این عملیات زخمی نشده‌اند.
     
    ارتش آمریکا از دوم سپتامبر (۱۱ شهریور) حداقل ۴۲ حمله انجام داده و حداقل ۱۴۴ نفر را که به گفته‌ آن «تروریست‌های مواد مخدر» هستند، در کارائیب و شرق اقیانوس آرام کشته است.
     
    دولت ترامپ ادعا کرده است که در حال هدف قرار دادن کشتی‌های قاچاق مواد مخدر است و به این ترتیب جریان مواد مخدر غیرقانونی را در منطقه مهار می‌کند.
     
    مرکز فرماندهی جنوبی ارتش آمریکا جمعه گذشته اعلام کرد که ارتش به یک کشتی مظنون به قاچاق مواد مخدر در کارائیب حمله کرده و سه «تروریست مواد مخدر» را کشته است که اولین حمله ادعایی قایق‌های مواد مخدر در منطقه از ماه نوامبر تاکنون محسوب می‌شود.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما