دوشنبه 08 دي 1404 - Mon 29 Dec 2025
  • کجا با این عجله؟

  • افسار دلار سرکش اینجاست

  • ۱۸۰ اقتصاددان طلبکار؛ صفر راهکار برای دلار

  • مقتدرانه از امنیت ایران دفاع می‌کنیم

  • دولت می‌تواند اگر نارفیقان بگذ‌ارند

  • فوری/ بیانیه هشدارآمیز ستاد کل نیروهای مسلح

  • پزشکیان نزد حامیانش مهجور است!

  • سومالی‌لند؛ نقشه صهیونی برای کوچ اجباری

  • حل مشکل مسکن مردم با واگذاری زمین و تسهیلات ارزان

  • آیا اسرائیل در پی گشودن فصل تازه‌ای از تقابل نظامی با ایران است؟

  • دسترسی حنظله به اسرار حلقه نزدیک نخست‌وزیر اسرائیل +عکس

  • راه اندازی شبکه بزرگ جاسوسی ایران در اسرائیل

  • ابتکار و شجاعت و فداکاری جوانان؛ عامل شکست تهاجم بزرگ آمریکا و زائده ننگین آن

  • جنجال دوباره رامین رضاییان در اینستاگرام

  • خیانت به کشور و آموزش فرار از مسئولیت به سیاستمداران غربی

  • انتقاد کارشناس حامی دولت از بودجه‌نویسی تورم‌زا

  • آیت‌الله میلانی یکی از ارکان نهضت اسلامی بود/ نامه ایشان در حمایت از امام (ره) یک سند تاریخی است +صوت و فیلم

  • جمع‌بندی جلسه با وزرا و رئیس‌جمهور به‌طورکامل اطلاع‌رسانی شده است

  • اصلی‌ترین مانع اسرائیل برای حمله مجدد به ایران چیست؟

  • پزشکیان به خودم اجازه نمی‌دهم چنین چیزی را بپذیرم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 83956
    تاریخ انتشار: 14/دي/1396 - 10:03
    اجتماعی؛

    اجرای حکم قاتل ستایش قریشی سحرگاه امروز

    رئیس کل دادگستری استان تهران از اجرای حکم قاتل ستایش قریشی خبر داد.

    اجرای حکم قاتل ستایش قریشی سحرگاه امروز

    غلامحسین اسماعیلی رئیس کل دادگستری استان تهران از اجرای حکم قاتل ستایش قریشی خبر داد و گفت: با توجه به تقاضا و اصرار اولیاء دم ستایش قریشی و پس از انجام تمامی فرآیندها و تشریفات قانونی ؛ حکم صادره که به تایید دیوانعالی کشور رسیده بود سرانجام به مرحله اجرا درآمد.


     ۲۳ فروردین ماه سال گذشته بود که گزارشی مبنی بر وقوع قتل یک دختر بچه شش ساله افغانستانی در روستای خیرآباد ورامین تحویل مراجع قضایی شد، گزارش حاکی از آن بود که ستایش قریشی که به گفته پدر او روز یکشنبه 22 فروردین برای خرید بستنی از منزل خارج شده، دیگر به خانه بازنگشته است.



    در تحقیقات اولیه مشخص شد که پسر ۱۷ ساله همسایه که دچار وسوسه شیطانی شده بود او را ربوده و پس از تجاوز او را به قتل رسانده بود.



    با اعلام این گزارش، دادستانی این شهر بر رسیدگی ویژه و خارج از نوبت به پرونده تاکید کرد و از نخستین لحظات وقوع این جنایت، رسیدگی به این پرونده به طور ویژه و خارج از نوبت در دستور کار دستگاه قضایی قرار گرفت.

    دادستان ورامین در یکم اردیبهشت ماه 95 از تعیین وکیل تسخیری برای متهم خبر داد و گفت: حسب هماهنگی باپزشکی قانونی استان تهران نظریه پزشکی قانونی اواسط هفته آینده واصل می شود و بنابرالزام قانونی موجود وکیل تسخیری متهم پرونده تعیین شد.

    ششم اردیبهشت ماه بود که  کمیسیون پزشکی دیگری برای بررسی و اعلام نظریه قطعی در مورد سلامت روانی قاتل پرونده ستایش تشکیل و از مدیر مدرسه و والدین متهم جهت تکمیل پرونده شخصیت متهم دعوت شد.

    هشتم اردیبهشت ماه نظریه پزشکی قانونی در رابطه با پرونده قتل دختر 6 ساله افغانستانی در ورامین به این مرجع قضایی ارسال شد و آخرین دفاعیات 13 اردیبهشت ماه از متهم این پرونده اخذ شد و در هجدهم اردیبهشت ماه نظریه مددکاری ضمیمه پرونده و در 20 اردیبهشت نظریه اداره تشخیص هویت ناجا در رابطه با بررسی آلت قتاله واصل شد.

    سرانجام در کمتر از یک ماه کیفرخواست قاتل ستایش قریشی صادر شد و پرونده برای رسیدگی به ایستگاه محاکمه رسید.

    قاتل ستایش به یک بار اعدام و یک بار قصاص نفس محکوم شد

     24شهریور ماه سال گذشته جلسه رسیدگی به پرونده قاتل ستایش قریشی به صورت غیرعلنی برگزار و در نهایت پس از صدور حکم، قاتل به یک بار اعدام و یک بار قصاص نفس محکوم شد.

    حکم قاتل ستایش قریشی در دیوان عالی تایید شد

    «رضا فرج اللهی» ریاست شعبه سی و دوم دیوان عالی کشور در 20 دی ماه سال گذشته از تایید حکم قاتل ستایش قریشی خبر داد و گفت: دادنامه شعبه 7 دادگاه کیفری استان تهران در مورد محکومیت «امیرحسین پ» راجع به قتل عمدی و زنای به عنف و جنایت بر میت با لحاظ اصلاحاتی بر اساس مواد 133 و 382 قانون مجازات اسلامی در شعبه 32 دیوان عالی کشور ابرام شده است.

    منبع : میزان

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما