سه شنبه 17 تير 1404 - Tue 08 Jul 2025
بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
  • خورشید در میانه آن شب طلوع کرد

  • مراسم عزاداری شب عاشورای حسینی (ع) در حسینیه امام خمینی با حضور رهبر انقلاب + فیلم

  • تمجید خاص یک رئیس جمهور خارجی از رهبر انقلاب

  • مدیریت یک جنگ فقط با ۳ پیام

  • وعده صادق رهبر انقلاب شوک بزرگ به «ترامپ» و «نتانیاهو» بود

  • معمای برآشفتگی نتانیاهو و ترامپ

  • تهدیدکننده رهبری و مرجعیت حکم محارب دارد +سند

  • تشییع باشکوه شهدای اقتدار ایران؛ نماد وحدت و استکبارستیزی ملت/ حضور رئیس‌جمهور در جمع حاضرین مراسم +عکس و فیلم

  • از دکترین تا راهبُرد نظامی آیت‌الله خامنه‌ای در جنگ ۱۲ روزه

  • ملت بزرگ ایران سطح جدیدی از جنگ‌های جهان را تجربه کرد/ رژیم اسرائیل با هدف نابودی دانش به فناوری کشور حمله کرد

  • به ملت ایران تبریک عرض میکنم/ رژیم صهیونی زیر ضربات جمهوری اسلامی تقریباً از پا درآمد و لِه شد

  • آغاز پاسخ نظامی ایران به تجاوز ارتش آمریکا + عکس و فیلم

  • تغییر استراتژی رسانه‌‌ای رژیم از ادعای پیروزی به مظلوم‌نمایی

  • تصاویر: موج دوازدهم حملات ایران به اسرائیل

  • سلام و صبح بخیر تل آویو در یک نگاه

  • سنگین ترین حمله امروز صبح به تل آویو صدای انفجارهای مهیب در فلسطین اشغالی +فیلم و عکس

  • رشید فرمانده بزرگ بدر و خیبربود

  • جنگ افروز بی حافظه/سخنان ضد ونقیص دونالد ترامپ در 24 ساعت گذشته

  • دستگیری اعضای موساد در البرز و اصفهان

  • حادثه برای ۳ نفتکش در بندر خور فکان تنگه هرمز

  • بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
    |ف |
    | | | |
    کد خبر: 83119
    تاریخ انتشار: 08/دي/1396 - 12:42
    حاجی‌بابایی

    اراده مجلس برای ایجاد عدالت در افزایش حقو‌ق‌ها/فاصله پرداختی بین پاداش‌های پایان خدمت باید به حداقل برسد

    رئیس فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس با بیان اینکه فاصله بین پرداخت پاداش‌های پایان خدمت باید به حداقل‌ برسد، گفت: این اراده در مجلس وجود دارد تا بودجه به سمت عدالت در افزایش حقوق‌های پرداختی سوق داده شود.

    اراده مجلس برای ایجاد عدالت در افزایش حقو‌ق‌ها/فاصله پرداختی بین پاداش‌های پایان خدمت باید به حداقل برسد

    با اشاره به بررسی لایحه بودجه سال 97 در مجلس گفت: در بررسی بودجه کارهای کارشناسی انجام شده و در سیر تصویب بودجه در مجلس این موضوع را پیگیری خواهیم کرد تا به سمتی حرکت کنیم که بودجه را به سمت عدالت اجتماعی سوق دهیم  و مصوب کنیم.

    وی افزود:باید به سمتی حرکت کنیم که پرداخت حقوق‌ها در کشور  عادلانه‌تر از قبل باشدو در این باره در  راستای برنامه ششم توسعه حرکت کنیم. یعنی باید حقوق‌های پایین‌تر از افزایش بیشتر و حقوق‌های بالاتر از افزایش کمتر برخوردار باشند.

    رئیس فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس اظهار داشت: افزایش حقوق براساس عدالت اجتماعی و تصویب بودجه در این راستا اولین خواسته ما نمایندگان و کارمندان و کارگران در سراسر کشور است و بر این اساس معلمان و کارکنانی که در این رده‌های حقوقی هستند باید از بالاترین افزایش حقوق برخوردار باشند.

    حاجی‌بابایی خاطرنشان کرد: حقوق‌های زیر 2 میلیون و حقوق‌های پایین باید از افزایش مضاعف برخوردار شوند و سقف حقوق‌های نجومی نیز بسته شود و با بسته شدن سقف حقوق‌های نجومی و افزایش مضاعف حقوق‌های پایین حقوق‌ها را به هم نزدیک کنیم.

    وی افزود: موضوع ایجاد عدالت در افزایش حقوق‌ها را دنبال می‌کنیم و انی اراده در مجلس وجود دارد و هماهنگی های لازم بوجود می‌آید تا بودجه به سمتی هدایت شود که افزایش حقوق‌ها عادلانه باشد.

    رئیس فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس در پایان گفت: پاداش پایان خدمت باید دارای سقف باشد و میزان دریافتی پاداش‌های پایان خدمت باید متناسب باشد و فاصله بین پاداش‌ها باید به حداقل برسد.

    حاجی‌بابایی با اشاره به بحث افزایش قیمت حامل‌های انرژی در بودجه 97 خاطرنشان کرد: ما اجازه نخواهیم داد در افزایش قیمت حامل‌های انرژی به اقشار ضعیف و متوسط جامعه آسیب وارد شود و هماهنگی‌هایی در حال انجام است و پیشنهاداتی وجود دارد.

    وی افزود: براساس این پیشنهادات به گونه‌ای حرکت کنیم که کمترین آسیب از این ناحیه به اقشار کم درآمد جامعه وارد شود و به سمت و سویی حرکت کنیم که از کاهش قیمت‌های حامل‌های انرژی با سیاست‌گذاری که مجلس دارد نه افزایش بی‌رویه داشته باشد و موجب ایجاد تورم شود و نه اقشار کم‌درآمد جامعه را تحت فشار قرار دهد.

    رئیس فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس اظهار داشت: مردم مطمئن باشند اجازه نخواهیم داد که افزایش قیمت بی‌رویه حامل‌های انرژی معیشت مردم را در سختی و مشکل بیندازد و سیاست‌هایی در این رابطه در حال پیگیری است که به سمتی حرکت کنیم تا کمترین آثار تورمی و فشار بر معیشت مردم را داشته باشند.

    حاجی بابایی با اشاره به بحث هدفمندی یارانه‌ها در بودجه 97 خاطرنشان کرد: اجازه نخواهیم داد که مردم مورد آزمایش دارایی‌ و عدم دارایی برای دریافت یارانه‌ها قرار گیرند.

    وی افزود: دولت بررسی کند ما هم پشتیبانی می‌کنیم، کسانی که در کشور وضعیت مالی مناسب دارند و از شرایط مناسب اقتصادی برخوردارند دولت براساس قانون می‌تواند یارانه این افراد را قطع کند. اما نباید کسانی را که یارانه می ‌گیرند و یا وضع مالی مناسب ندارند را در بوته امتحان دارایی یا ندارایی قرار دهیم تا بخواهیم به آنها یارانه بپردازیم.

    رئیس فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس در پایان اظهار داشت: مردم مطمئن باشند با سیاست‌گذاری‌ها در مجلس و با هماهنگی نمایندگان و مصوباتی که در مجلس خواهد بود به سمتی حرکت خواهیم کرد که اقشار کم‌درآمد و ضعیف جامعه از این مساعدت و کمک بازنمانند.

    منبع : فارس

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما