چهارشنبه 17 دي 1404 - Wed 07 Jan 2026
  • دوست ترامپ: «بچه پارتی‌دار شاه» از ایران دزدی کرد +عکس

  • بد و خوب تصمیم ارزی دولت

  • مرز اعتراض و اغتشاش را ملت ایران با بصیرت خود ترسیم کرد

  • فرصت‌طلبی زن بهایی برای دعوت ترامپ به بمباران ایران +عکس

  • مردم خط خود را از اغتشاش‌گران جدا کرده‌اند

  • سقوط جهانی جایگاه علمی موسسه وایزمن و دانشگاه‌های اسرائیل

  • ترامپ کمی تاریخ بخواند!

  • دلارهای کثیف اسرائیل برای تنفس مصنوعی به آشوبِ از نفس‌افتاده

  • صف بازاریان از اغتشاشگران جداست

  • سرخوردگی صهیونیست‌ها از آشوب: چرا آرامش در ایران برقرار است؟!

  • سقوط مادورو؛ اکنون چه می‌شود؟ سناریو‌ها چیست؟

  • حجت‌الاسلام حاج‌علی‌اکبری: دشمن می‌خواهد مشکلات اقتصادی را به بحران امنیتی تبدیل کند/ جوانان مؤمن و دانشمند ایرانی با هدایت رهبری، نام ایران را در فضا تثبیت کردند

  • پادویی برای ترامپ، شاخ و دُم ندارد/ نفاق این شکلی است

  • تعادل موشکی و چالش‌های دفاعی رژیم صهیونیست +عکس

  • اسرائیل آماده جنگ با ایران نیست

  • ریاست‌جمهوری ترامپ نشانه افول آمریکاست

  • لبنان؛ آغازی بر پایان برهه‌ای ۱۳ماهه؟

  • «نبویون» حاج‌قاسم؛ معمای خطی که نشکست

  • درخواست مجری صهیونسیتی از نتانیاهو درباره التهاب‌آفرینی در ایران+عکس

  • دولتی که یکسره دم از وفاق می‌زند صدایی که شنیدنی بود را نشنید

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 81505
    تاریخ انتشار: 25/آذر/1396 - 17:53
    بین الملل

    اردوغان: تصمیم واشنگتن درباره قدس، رهاکردن بمبی در کل خاورمیانه بود

    رئیس‌جمهور ترکیه اعلام کرد، جهان اسلام هدف توطئه‌های بسیاری همچون قدس، سوریه و میانمار بوده تا آن را به شکلی در جهت تأمین منافع گروه‌های تروریستی، امپریالیست‌ها، قاچاقچیان سلاح و اسرائیل درآورند.

    اردوغان: تصمیم واشنگتن درباره قدس، رهاکردن بمبی در کل خاورمیانه بود

     «رجب طیب اردوغان» رئیس جمهوری ترکیه امروز شنبه اعلام کرد، به رسمیت شناختن بیت‌المقدس به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی توسط آمریکا «بمبی» بود که در کل خاورمیانه رها شد.

    بنا بر گزارش خبرگزاری «فرانسه»، اردوغان تصمیم اخیر دولت «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهوری آمریکا درباره قدس را به عنوان «بمبی» توصیف کرد که در کل خاورمیانه رها شده باشد.

    بر اساس گزارش «دیلی صباح»، رئیس‌جمهوری ترکیه تأکید کرده که جهان اسلام هدف توطئه‌های بسیاری بوده تا آن را به شکلی در جهت تأمین منافع دیگران درآورند؛ توطئه‌هایی چون آنچه درباره بیت‌المقدس، سوریه و میانمار اتفاق افتاد.

    وی در سخنرانی امروز خود در استانبول تأکید کرد: «درست همانند یک قرن پیش، جهان اسلام با تلاش‌هایی برای تغییر شکل آن از طریق خون‌ریزی و نزاع میان برادران مسلمان مواجه است».

    اردوغان در ادامه از مردم خواست «تا برای حملاتی که سعی دارد مسلمانان را از درون به زیر بکشاند و به زمین بزند، آماده باشند».

    رئیس‌جمهور ترکیه همچنین گفت: «زمانی که مسلمانان دچار اختلاف می‌شوند، تنها کسانی که از این مسئله نفع می‌برند، گروه‌های تروریستی، امپریالیست‌ها، قاچاقچیان سلاح و کشورهای تروریستی نظیر اسرائیل هستند».

    وی در ادامه تأکید کرد که تمام حوادثی که در سوریه، میانمار و بیت‌المقدس در حال وقوع است تصادفی نیست، بلکه عمدی است و با هدف نابود کردن منابع و انرژی مسلمانان از طریق وادار کردن آنها به جنگ با خودشان شکل گرفته است.

    اردوغان یک بار دیگر تصریح کرد که اقدام آمریکا در به رسمیت شناختن بیت‌المقدس به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی را محکوم می‌کند.

    منبع : فارس

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما