دوشنبه 01 دي 1404 - Mon 22 Dec 2025
  • زاکانی موفق‌ترین و کارآمد‌ترین شهردار تهران بوده است

  • حمله تند روزنامه کرباسچی به پزشکیان

  • وطن فروشی که به وطن دوست‌ها ناسزا می‌گوید

  • جنوب یمن؛ بوی توطئه و خیانت

  • مهندسی فروپاشی داخلی دشمن از معیشت تا روان جامعه

  • آقای پزشکیان، اشتباهات دولتتان پاشته آشیل تان نشود

  • ارتباط عامل شهادت قاضی رازینی و مقیسه با منافقین محرز شد

  • چرا بازسازی مدیریتی به نفع دولت پزشکیان است؟

  • ریشه گرانی دلار اینجاست

  • افشین پیروانی جواب خسرو حیدری را داد+فیلم

  • ایران همچنان قوی است باید ضعیف شود

  • حداقل در میان خودتان یکی را قبول داشته باشید

  • نقشه راه رهبر انقلاب برای مداحان

  • بخشنامه تغییر ساعت کاری ادارات ابلاغ شد

  • ستاره هافبک استقلال قراردادش را فسخ کرد

  • آیا مولوی عبدالحمید صدای جدید تروریست‌ها را شنیده است؟

  • جشن حانوکای یهودی در استرالیا به خاک و خون کشیده شد/ظلم بر مردم غزه و جواب در استرالیا+عکس و فیلم

  • جزئیات تیراندازی خونین در استرالیا /لحظه خلع سلاح یکی از مهاجمین در سیدنی+فیلم

  • حالا وقت تهاجم است

  • زیست عفیفانه، راز قوام و قوت خانواده و جامعه است

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 81505
    تاریخ انتشار: 25/آذر/1396 - 17:53
    بین الملل

    اردوغان: تصمیم واشنگتن درباره قدس، رهاکردن بمبی در کل خاورمیانه بود

    رئیس‌جمهور ترکیه اعلام کرد، جهان اسلام هدف توطئه‌های بسیاری همچون قدس، سوریه و میانمار بوده تا آن را به شکلی در جهت تأمین منافع گروه‌های تروریستی، امپریالیست‌ها، قاچاقچیان سلاح و اسرائیل درآورند.

    اردوغان: تصمیم واشنگتن درباره قدس، رهاکردن بمبی در کل خاورمیانه بود

     «رجب طیب اردوغان» رئیس جمهوری ترکیه امروز شنبه اعلام کرد، به رسمیت شناختن بیت‌المقدس به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی توسط آمریکا «بمبی» بود که در کل خاورمیانه رها شد.

    بنا بر گزارش خبرگزاری «فرانسه»، اردوغان تصمیم اخیر دولت «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهوری آمریکا درباره قدس را به عنوان «بمبی» توصیف کرد که در کل خاورمیانه رها شده باشد.

    بر اساس گزارش «دیلی صباح»، رئیس‌جمهوری ترکیه تأکید کرده که جهان اسلام هدف توطئه‌های بسیاری بوده تا آن را به شکلی در جهت تأمین منافع دیگران درآورند؛ توطئه‌هایی چون آنچه درباره بیت‌المقدس، سوریه و میانمار اتفاق افتاد.

    وی در سخنرانی امروز خود در استانبول تأکید کرد: «درست همانند یک قرن پیش، جهان اسلام با تلاش‌هایی برای تغییر شکل آن از طریق خون‌ریزی و نزاع میان برادران مسلمان مواجه است».

    اردوغان در ادامه از مردم خواست «تا برای حملاتی که سعی دارد مسلمانان را از درون به زیر بکشاند و به زمین بزند، آماده باشند».

    رئیس‌جمهور ترکیه همچنین گفت: «زمانی که مسلمانان دچار اختلاف می‌شوند، تنها کسانی که از این مسئله نفع می‌برند، گروه‌های تروریستی، امپریالیست‌ها، قاچاقچیان سلاح و کشورهای تروریستی نظیر اسرائیل هستند».

    وی در ادامه تأکید کرد که تمام حوادثی که در سوریه، میانمار و بیت‌المقدس در حال وقوع است تصادفی نیست، بلکه عمدی است و با هدف نابود کردن منابع و انرژی مسلمانان از طریق وادار کردن آنها به جنگ با خودشان شکل گرفته است.

    اردوغان یک بار دیگر تصریح کرد که اقدام آمریکا در به رسمیت شناختن بیت‌المقدس به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی را محکوم می‌کند.

    منبع : فارس

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما