سه شنبه 05 اسفند 1404 - Tue 24 Feb 2026
  • حذف هشت میلیون ایرانی از فهرست یارانه‌بگیران

  • علیپور اخیرا عملکرد ضعیفی در پرسپولیس داشته

  • در تجمعات امروز دانشگاه‌ها چه گذشت

  • هشدار انصارالله درباره پروژه خطرناک آمریکایی-صهیونیستی

  • دو ممنوعیت جدید در فروش خودرو وارداتی‌

  • صاحب قبر بی نشون سلام مادر / مهدی رسولی

  • محمدجواد تندگویان؛ شهید غریب دوران دفاع مقدس

  • ترامپ ،با محاسبات اشتباه ناو را به دریای عرب آورد

  • وطن فروش چندش آورترین انسان کره زمین /فیلم

  • پلیس ضد ترورریسم شبکه من و تو را تعطیل کرد

  • حذف ۴ صفر از پول ملی وارد فاز اجرا شد

  • تجمع دانشجویان امیرکبیر در دفاع از آرمان‌های انقلاب

  • مردم آمریکا خواهان جنگ علیه ایران نیستند

  • عاشقانه ناصر ممدوح برای همسرش / فیلم

  • نرخ جدید رهن آپارتمان در تهران‌

  • آغاز فوری پایش ایمنی بوستان‌ها در آستانه نوروز

  • محمد نوازی مربی استقلال شد

  • باغ کاخ نیاوران از امروز باز می‌شود

  • سی‌وسومین نمایشگاه بین‌المللی قرآن آغاز به کار کرد

  • پرواز شبح، یکی از برترین جنگنده‌های تاریخ در آسمان ایران

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 81483
    تاریخ انتشار: 25/آذر/1396 - 19:54
    اخبارکوتاه

    میلیاردر اردنی به سرنوشت حریری دچار شد

    پس از سعد حریری نخست‌وزیر لبنان، ولیعهد عربستان سرمایه‌دار سرشناس اردنی را با نیرنگ به عربستان احضار و او را بازداشت کرد.

     میلیاردر اردنی به سرنوشت حریری دچار شد

     روزنامه «رأی‌ الیوم» به نقل از منابع خود نوشت بازداشت «صبیح المصری»، رئیس هئیت مدیره بانک عربی و تاجر میلیاردر اردنی را در عربستان در شرایط نامشخص و مبهم تأیید کرد.

    بر اساس این منابع، دادستانی عربستان سعودی به‌بهانه‌ بازجویی از وی درباره اطلاعات و گزارش‌های‌ مرتبط با فساد اقتصادی او را بازداشت کرده است، اما هنوز اتهام‌های‌ رسمی به وی که تابعیت دوگانه عربستان و اردنی دارد وارد نشده است.

    در حالی که دولت اردن هنوز در این باره موضع‌گیری نکرده است، اما رسانه‌ها و نویسندگان اردنی این اقدام عربستان سعودی را پیامی علیه اردن و فلسطین قلمداد کردند.

    ماهر سلامه، نویسنده و هنرمند اردنی در توییتی در این باره نوشت: المصری به این علت بازداشت شده است که اسرائیل از سال‌ها پیش درصدد برنامه‌ریزی‌ علیه بانک عربی و اموال ملت فلسطین بوده است.

    به‌گفته این منابع،‌ این سرمایه‌دار اردنی پس از آنکه پیامی از دوست نزدیک خود درباره ضرورت سفرش به عربستان سعودی دریافت کرد، راهی این کشور شد که بازداشت شد.

    دوستان المصری در این رابطه می گویند که به او هشدار داده اند به سرنوشت سعد الحریری دچار می شود اما او پاسخ داده: «من هیچ جرمی مرتکب نشده ام و هرگز به فساد نزدیک نشده ام و همه دارایی ام را در عربستان سرمایه گذاری کرده ام؛ گمان نمی کنم خطری مرا تهدید کند.  

    المصری که ۸۰ سال سن دارد سرمایه های هنگفتی در اردن، عربستان و لبنان دارد و از چهره‌های شناخته شده اجتماعی و اقتصادی است و روابط بسیار نزدیکی با خاندان حاکم در اردن دارد.

    نزدیک شدن اردن به ترکیه و حضور پادشاه اردن در اجلاس اخیر سران کشورهای سازمان همکاری اسلامی در استانبول و نشستن وی در سمت راست اردوغان همگی نشانه‌های‌ دور شدن این کشور از محور عربستان سعودی و محتدانش و نزدیک شدن آن به محور ایران و ترکیه است.

    منابع آگاه اعلام کردند که مقامات عربستان سعودی در پاسخ به پیگیری های مسئولان اردنی درباره سرنوشت وی اعلام کرده‌اند که وی شهروند عربستانی است و اجازه دخالت هیچ طرف خارجی را در این مورد نمی‌دهد.

    منبع : *کانال مطالعات عربستان

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما