چهارشنبه 29 بهمن 1404 - Wed 18 Feb 2026
  • ربات‌های کونگ‌فوکار در جشنواره بهاری چین /فیلم

  • واکنش توئیتری‌ها به بیانات امروز رهبر انقلاب

  • لحظه شلیک موشک از ناو شهید صیاد شیرازی /فیلم

  • نقل و انتقالات 6 بازیکن تیم پرسپولیس توسط اوسمار

  • حوادث دی‌ماه تلنگری به مسئولان برای مدیریت فضای مجازی زد؟

  • از پشت شیشه ضدگلوله میخواد براندازی کنه!

  • پایان مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو

  • آتش، تئاتر تاریخی ناپل را خاکستر کرد

  • پیوندی قدیمی میان پهلوی و قتل‌های مرموز

  • دریادار تنگسیری: برای بستن تنگه هرمز آماده‌ایم

  • قالیباف : دهک‌بندی در ایستگاه آخر

  • فعالیت ۱۱ مرکز اهدای خون تهران در ماه رمضان

  • کاظمی: هیچ دانش‌آموزی در بازداشت نیست

  • مقام روس: ناوهای ایران، روسیه و چین راهی تنگه هرمز شده‌اند

  • بدون لغو تحریم‌ها، توافقی در کار نیست

  • ترکیب احتمالی استقلال ایران مقابل الحسین اردن

  • کشته شدن ۱۱ سرباز پاکستانی

  • انقلابی بزرگ‌تر از انقلاب اول

  • چطور تقویم «جعلی» دربار شاه را لرزاند؟ +عکس

  • "جوانان وطن" با نوای حاج محمود کریمی/ فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 81453
    تاریخ انتشار: 25/آذر/1396 - 12:51
    جهانگیری:

    فشار بر اقتصاد ایران از منظر مخالفان جدی است/ نباید رئیس‌جمهور جدید فکر کند هرچه رئیس‌جمهور قبلی کرده غلط است

    اسحاق جهانگیری درباره دلیل حل‌نشدن مشکلات اقتصاد گفت: با تغییر دولتها سیاستهای ما عوض می‌شود و رئیس‌جمهور جدید فکر کرده هرچه رئیس‌جمهور قبلی کرده همه را باید تغییر دهد و یا با تغییر یک وزیر و یا یک مدیر خیلی از سیاستها تغییر یافته است.

    فشار بر اقتصاد ایران از منظر مخالفان جدی است/ نباید رئیس‌جمهور جدید فکر کند هرچه رئیس‌جمهور قبلی کرده غلط است

     اسحاق جهانگیری که در دومین همایش اقتصاد ایران سخن می‌گفت، اظهار کرد: امروز دغدغه مسئولان اول کشور از مقام معظم رهبری تا دیگر مسئولان این موضوع است که معتقدند مسائل اقتصادی اولویت اول است و همه مسائل دیگر از این موضوع سرچشمه می‌گیرد.


    وی گفت: دشمنان کشور نیز هر وقت بخواهند ایران را تهدید کنند مهمترین تهدید آنها تحریم‌های اقتصادی است.
    جهانگیری گفت: آنها سعی می‌کنند با هر بهانه‌ای اقتصاد ایران را نشانه بروند و این هم گواهی آنست که فشار بر اقتصاد ایران از منظر مخالفان جدی است.


    معاون اول رئیس جمهور گفت: از دهه 40 ایران سعی کرد که با ایجاد برنامه‌های توسعه صنعتی شود که در همان زمان کره جنوبی، آرژانتین و برزیل هم کار خود را شروع کردند و چند دهه بعد مالزی هم این کار را شروع کرد اما الآن که نگاه می‌کنیم می‌بینیم فرصتهای ایران برای توسعه از آنها خیلی بیشتر بوده ولی از آنها عقب‌تر هستیم.


    وی گفت: با وجود آنکه در برنامه‌های قبل و بعد از انقلاب اهداف مهم اقتصادی در برنامه‌ها همواره تکرار شده اما همچنان مهمترین دغدغه اصلی مردم ما باز مسائل اقتصادی است.
    معاون اول رئیس جمهور گفت: استنباط من اینست که در سیاستگذاری ضعف اصلی را داشتیم.


    وی گفت: به‌عنوان مثال با تغییر دولتها سیاستهای ما عوض می‌شود و رئیس جمهور جدید فکر کرده هرچه رئیس جمهور قبلی کرده همه را باید تغییر دهد و یا با تغییر یک وزیر و یا یک مدیر خیلی از سیاستها تغییر یافته است.


    معاون اول رئیس جمهور با بیان اینکه موضوع آب دیگر یک موضوع ساده در حوزه وزارت نیرو و یا کشاورزی نیست گفت: امروز وزارت کشور در مهمترین مسائل امنیتی خود موضوع آب را در دستور کار قرار داده است.


    وی افزود: امروز محیط زیست فقط یک موضوع فانتزی نیست بلکه یک واقعیت است که تالاب‌های کشور خشک شده و تبدیل به کانون‌های ریزگرد شده است.
    جهانگیری با ابراز اینکه امروز کشور با معضل ایجاد اشتغال برای فارغ التحصیلان دانشگاهی مواجه است گفت: مشکلات نظام بانکی پیچیدگی‌هایی دارد که نمی‌توانیم خیلی از مسائل داخلی آن را باز کنیم.


    وی با اظهار اینکه قبلاً فرض بر این بود که با بازنشستگی یک کارمند دولت سبک می‌شود، گفت: اما امروز با بازنشسته شدن کارمند ردیف بودجه این کارمند از یک ردیف به ردیف دیگر منتقل می‌شود و اتفاقی در بودجه دولت نمی‌افتد و حتی در همین بودجه سال 94 حدود 60 هزار میلیارد تومان برای کمک دولت به صندوق‌های بازنشستگی در نظر گرفته‌ایم.

    جهانگیری گفت: بااین‌همه یک بازنشسته را پیدا نمی‌کنید که از دریافتی خود راضی باشد.
    معاون اول رئیس جمهور گفت: نهادهای پژوهشی و پژوهشهای اقتصادی در این زمینه می‌تواند بسیار به مسائل و مشکلات اقتصادی کشور و سیاستگذاری‌های مربوط به آن کمک کنند که امیدواریم نتایج این گونه همایشها نیز در همین این راستا باشد.

    منبع : تسنیم

    نظرات بینندگان
    نظرات شما