پنجشنبه 30 مهر 1405 - Thu 22 Oct 2026
  • معرفی جانشین یحیی گل‌محمدی !

  • ثبت تصویر پلنگ ایرانی در پناهگاه خوش‌ ییلاق / فیلم

  • تعیین تکلیف معوقات اردیبهشت بازنشستگان

  • اولین تصاویر از انفجار نفتکش‌های دیشب + فیلم

  • پدر شهید سپهبد موسوی به فرزند شهیدش پیوست

  • سیگنال جدید بانک مرکزی به بازار دلار

  • فرار کارکنان آرامکو از ترس یمن

  • خود را برای جنگ ناهم‌طراز آماده کرده‌ایم

  • ورود دادستانی بم به پرونده تنبیه بدنی دانش‌آموز

  • هشدار سفارت ایران در باکو به هموطنان ایرانی

  • پاراکماندار ایران مدال نقره گرفت

  • صفرزاده با رکوردشکنی طلا گرفت

  • بازخوانی یک پرونده یا بازتولید روایت آمریکایی؟

  • رونمایی سند امنیتی جدید نخست‌وزیر رژیم صهیونی/ لاپید: نتانیاهو با هوش مصنوعی سند امنیتی‌اش را نوشته است+ عکس

  • پیام تسلیت قالیباف در پی درگذشت پدر شهید موسوی

  • تزریق دلار سنگین همتی به بازار کالای اساسی

  • دختر دونده ایران بالاخره طلایی شد

  • اخطار جدی نیروی دریایی سپاه به آمریکا

  • سرلشکر رضایی: اقدام علیه ایران هزینه دارد

  • ستاره مهاجم ازبکستانی از پرسپولیس دور شد

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 77674
    تاریخ انتشار: 23/آبان/1396 - 13:06
    بین الملل؛

    به تاخیر افتادن سفر بن سلمان به بغداد

    یک نماینده پارلمان عراق از به تاخیر افتادن سفر ولی‌عهد عربستان سعودی به بغداد به دلیل پیچیده شدن اوضاع در منطقه با استعفای نخست‌وزیر لبنان، خبر داد.

    به تاخیر افتادن سفر بن سلمان به بغداد

     «جاسم محمد جعفر» نماینده ائتلاف دولت قانون عراق،با اشاره به اینکه قرار بود «محمد بن سلمان» ولی‌عهد عربستان سعودی در ماه جاری میلادی به بغداد سفر کند، اعلام کرد که بغداد این سفر را به دلیل پیچیده شدن اوضاع در منطقه، به تاخیر خواهد انداخت.

    به نوشته «اسکای پرس»، این نماینده پارلمانی عراق در جمع خبرنگاران اظهار داشت: العبادی طی سفر اخیرش به عربستان سعودی از ولی‌عهد این کشور برای سفر به عراق دعوت کرده بود و توافق شد که این سفر در اوایل ماه جاری میلادی (به اعلام پایگاه خبری «عربی 21») صورت گیرد.

    وی افزود: حوادث اخیر در عربستان و منطقه و قضیه لبنان و استعفای «سعد الحریری» نخست‌وزیر لبنان، همه امور را پیچیده کرد و این دشوار است عراق از شخصی که آن را در آینده به دلیل مشکلات موجود میان ایران و عربستان، متضرر خواهد کرد، استقبال کند.

    این نماینده حزب الدعوة اعلام کرد: عراق می‌خواهد مستقل و بی‌طرف بماند و این طبیعی است که [بگوید] زمان این سفر در حال حاضر مناسب نیست...و زمان این سفر را به نتایج بعدی حاصله در منطقه منوط کند. به تاخیر افتادن این سفر قطعا از سوی طرف عراقی خواهد بود زیرا بغداد نمی‌تواند از شخصی که می‌خواهد اقدامات علیه ایران و حزب‌الله و حتی برخی طرف‌ها در عراق را تشدید کند، استقبال کند.

    جعفر تاکید کرد: بن سلمان می‌خواهد گفت‌وگوها با کشورهای منطقه را افزایش دهد و روابط قوی‌تری برقرار کند تا به وی در آینده کمک کنند. شاخصه‌های سیاسی نیز نشان می‌دهد، اوضاع در منطقه پیچیده است و عربستان استراتژی تشدید اقدام علیه ایران و حزب‌الله را پیش می‌برد.

    منبع : خبرگزاری فارس

    نظرات بینندگان
    نظرات شما