نفوذ وهابیت در شبکه های اجتماعی موبایل ایرانیان/استفاه تشکیلاتی و سازماندهی شده وهابیت از واتس آپ و تلگرام
استفاده هدفمند و تشکیلاتی جریان وهابیت از شبکه های اجتماعی بویژه واتس آپ و تلگرام در راستای اشاعه افکار خود و همچنین توهین به مقدسات شیعه و پررنگ نمودن اختلافات مذهبی این روزها نمود بیشتری پیدا کرده است." />

یکشنبه 29 شهريور 1405 - Sun 20 Sep 2026
|ف |
| | | |
کد خبر: 7158
تاریخ انتشار: 13/مرداد/1394 - 13:40

نفوذ وهابیت در شبکه های اجتماعی موبایل ایرانیان

پایگاه خبری حامیان ولایت/اجتماعی

نفوذ وهابیت در شبکه های اجتماعی موبایل ایرانیان/استفاه تشکیلاتی و سازماندهی شده وهابیت از واتس آپ و تلگرام
استفاده هدفمند و تشکیلاتی جریان وهابیت از شبکه های اجتماعی بویژه واتس آپ و تلگرام در راستای اشاعه افکار خود و همچنین توهین به مقدسات شیعه و پررنگ نمودن اختلافات مذهبی این روزها نمود بیشتری پیدا کرده است.

نفوذ وهابیت در شبکه های اجتماعی موبایل ایرانیان

ستفاده هدفمند و تشکیلاتی جریان وهابیت از شبکه های اجتماعی بویژه واتس آپ و تلگرام در راستای اشاعه افکار خود و همچنین توهین به مقدسات شیعه و پررنگ نمودن اختلافات مذهبی این روزها نمود بیشتری پیدا کرده است.

اخیرا یکی از عناصر افراطی و ضدشیعی جریان وهابیت با ایجاد گروهی صدنفره در واتس آپ به نام «فدایی....» اقدام به انتشار مطالبی در راستای توهین به مقدسات شیعه کرده است و سپس آن را در گروه های دیگر که بعضا تا 5 هزار نفر مخاطب دارند انتشار می دهد.

همچنین این روزها علاوه بر واتس آپ برخی شبکه هیا دیگر اجتماعی موبایلی نظیر تلگرام نیز به محل جولان جریان وهابیت با اهداف در پیش ذکر شده تبدیل شده است.

ین جریان که اخیرا در شبکه ای اجتماعی به راه افتاده است به صورت مستمر و هدفمند با استفادهاز سایت ضدشیعی«اسلام تکس» وابسته به محمد باقر سجودی در تشکیلات وهابیت امارات ، مقالات ضدشیعی استخراج کرده و در قالب پاسخ به شبهات همراه با توهین هایی در شبکه های اجتماعی موبایلی منتشر می کند.
گفتنی است تشکیلات رسانه ای وهابیت این روزها برنامه ریزی جدی و حضور گسترده ای را در شبکه های اجتماعی موبایلی شروع کرده است.
 منبع:سراج24

 

 

مرتبط ها
نظرات بینندگان
نظرات شما