جمعه 02 مرداد 1405 - Fri 24 Jul 2026
  • یزید زمان به زائران کربلا حمله کرد

  • جاده‌ای میان دو اقلیم / عکس

  • مشاهده یک خرس غول‌پیکر بر فراز تیر برق! / فیلم

  • قیمت دلار امروز پنجشنبه ۱ مرداد

  • اولتیماتوم ترامپ به عون: یا جولانی، یا نتانیاهو! + عکس

  • هلاکت متجاوزان در درگیری مرزبانان با گروهک تروریستی

  • روایت خبرنگار بی‌بی‌سی از دقت موشک‌های ایرانی

  • پاسخ قالیباف به ترامپ: امنیت برای همه یا هیچکس!

  • ایران با سریع‌ترین رشد سالمندی روبه‌رو است

  • ترامپ در باتلاق جنگ ایران گرفتار شده است

  • هشدار ستاد اربعین درباره پول همراه زائران

  • خسارت سنگین به سوله پهپادهای MQ۹، انهدام ۸فروند پهپاد

  • خسارت سنگین به سوله پهپادهای MQ۹، انهدام ۸فروند پهپاد

  • حمله سنگین سپاه به پایگاه‌های آمریکا در اردن/فیلم

  • افزایش حملات متقابل ایران و آمریکا و نگرانی از گسترش جنگ/مذاکرات پشت‌پرده با ایران در جریان است /توانمندی موشکی ایران همچنان پابرجاست+عکس

  • ادعای دوباره آمریکا علیه تنگه هرمز و ایران

  • سفر اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس به استان‌های جنوبی

  • دوراهی ستاره آبی پوش بین استقلال و پرسپولیس

  • تصویر ماهواره‌ای از انهدام رادار هشدار اولیه آمریکا در کویت

  • فیلم / کارگاه بمب‌سازی عامل فعال کودتای دی‌ماه ۱۴۰۴

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 69558
    تاریخ انتشار: 25/شهريور/1396 - 10:18
    اخبارکوتاه

    زمان از بین رفتن مگس‌های سفید مشخص شد

    مدیرعامل سازمان بوستان ها و فضای سبز شهر تهران گفت: سفید بالک ها نهایتا تا دو هفته دیگر از بین می‌روند.

     زمان از بین رفتن مگس‌های سفید مشخص شد

     مدیرعامل سازمان بوستان ها و فضای سبز شهر تهران با اشاره به اینکه از میزان سفید بالک ها در سال ۹۶ نسبت به سال های قبل کاسته شده است، گفت: عده ای عنوان می کنند افزایش سفید بالک ها در روزهای اخیر نشان دهنده افزایش کلی این آفت است.

    مختاری اضافه کرد: به هیچ وجه میزان این آفت افزایش پیدا نکرده بلکه به میزان قابل توجهی از میزان آن نیز کاسته شده است.

    وی توضیح داد: الان شهریورماه است و شاهد حضور سفید بالک ها هستیم، اما در سال های قبل این حضور از ماه ها قبل دیده می شد.

    مختاری ادامه داد: ما در سال ۹۴، ۲۰ منطقه آلوده را در سطح تهران داشتیم اما هم زمان ورود آن ها به تهران دو ماه عقب رفته و هم میزان حضورشان مربوط به دو سه منطقه تهران شده است.

    مدیرعامل سازمان بوستان ها و فضای سبز شهر تهران با بیان این مطلب که ما به هیچ وجه مبارزه شیمیایی با این آفت نداریم افزود: سموم شیمیایی برای محیط زیست و کودکان خطرناک است لذا مبارزه ما با این آفت مکانیکی و بویژه آب شویی است. و همین مبارزه نیز از حجم این آفت بسیار کاسته است.

    وی با بیان اینکه سفید بالک ها آفت درجه دو محسوب می شوند، تاکید کرد: این ها آفت های جالیزی است و مربوط به مزارع هستند، اما مزارع اطراف تهران و باغات از بین رفته و این آفت به سمت شهر هجوم آورده است.

    مختاری با بیان این که این آفت نهایتا تا دو هفته دیگر از بین می رود گفت: امسال شاهد هستیم که این آفت از ۱۵ مرداد آمده و دلیل آن این بوده که ما جمعیت آن را کاهش دادیم و تا دو هفته دیگر هم کلا از بین می رود. اما باید این مبارزه همه جانبه باشد و همه دستگاه ها ورود کنند.

    مدیرعامل سازمان بوستان ها و فضای سبز شهر تهران با بیان این مطلب که اکنون بیشترین حجم سفید بالک ها در منطقه ۶ تهران است و مناطق شمالی اصلا سفید بالک ندارند، گفت: جهاد کشاورزی و بیماری گیاهی و... باید پای کار بیایند که حضورشان قابل قبول است

    وی در خاتمه گفت: این آفت برای انسان و فضای سبز ضرری ندارد و در همه دنیا هم هست. برای از بین بردن آن نیاز به زمان است، مثلا در کالیفرنیا ۵ سال طول کشید که آن را کنترل کنند.

    منبع : مهر

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما