یکشنبه 10 آبان 1405 - Sun 01 Nov 2026
  • قیمت سکه و طلا امروز یکشنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۵

  • شکایت ترامپ درباره اپستین رد شد

  • رکورد شکست‌ناپذیری پادشاه سنگین‌وزن کشتی ایران

  • اروپا در زمینه‌سازی تجاوز به ایران نقشی مهم داشت

  • جولان کرونا و آنفلوآنزا در کشور

  • ملت ایران هیچ تصمیمی برای مذاکره هسته‌ای ندارد

  • نقطه قوت نظامی آمریکا که ایران آن را به نقطه ضعف‌ تبدیل کرد+ عکس

  • ایران نیروی دریایی و هوایی انگلیس را تروریستی خواند

  • طلا در محاصره؛ به‌روزرسانی پیش‌بینی قیمت اونس

  • هفت شرط اعلامی از سوی ایران باید تحقق پیدا کند

  • پرقدرت بر دشمن فرود آیید

  • سلیم موذن زاده / یا فاطمه من عقده ی دل وا نکردم

  • روایت مردی هندی پس از درگذشت همسرش / عکس

  • حمله پهپادی به پالایشگاه نفت روسیه / فیلم

  • پاییز رویایی در پل تاریخی راکوتزبروک آلمان / عکس

  • محمد نخودی مقتدرانه فینالیست شد +فیلم

  • اجرای پدافند غیرعامل در نیروهای مسلح ضرورت دارد

  • ماجرای شکست عراقی‌ها در آبادان / یادی از شهید دریاقلی سورانی

  • خروج خودرو و موبایل از بازار رسمی ارز کلید خورد

  • فرار دریانوردان تحت اسکورت آمریکا از تنگه هرمز

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 67700
    تاریخ انتشار: 14/شهريور/1396 - 17:57
    اخبار کوتاه

    تماس تلفنی اردوغان با آنگ سان سوچی

    رجب طیب اردوغان رئیس جمهوری ترکیه در تماس تلفنی با آنگ سان سوچی مشاور عالی ارشد دولت، رهبر ملی میانمار و رئیس حزب اتحادیه ملی دموکراسی این کشور، خواستار توقف کشتار مسلمانان روهینگیایی شد.

    تماس تلفنی اردوغان با آنگ سان سوچی

    اردوغان در این تماس تلفنی با ابراز نگرانی از وضعیت اندوهبار مسلمانان آراکان، خواستار پایان دادن به خشونت‌ها علیه مسلمانان روهینگیا در میانمار شد.
     
    وی در این تماس تلفنی تاکید تاکید کرد: تشدید موارد نقض حقوق مسلمانان آراکان موجب نگرانی کشورهای اسلامی و جهان شده است.
     
    اردوغان در ارتباط با راه حل این بحران و ارسال کمک های بشردوستانه به مردم منطقه نیز گفت: ترکیه تروریسم و هر گونه عملیاتی را که در آن غیرنظامیان هدف قرار می گیرند، محکوم می کند.
     
    وی افزود: تبدیل این حوادث به بحران انسانی موجب بر آشفتگی و نگرانی شده است.
     
    رئیس جمهوری ترکیه با اعلام حمایت آنکارا از تلاش ها برای دستیابی به یک راه حل برای بحران کشتار و آوارگی مسلمانان میانمار بیان کرد: از استفاده زور مفرط علیه غیرنظامیان خودداری شده و برای صدمه ندیدن این افراد حساسیت های لازم لحاظ شود.
     
    روهینگیایی ها اقلیتی مسلمان در کشور عمدتا بودایی میانمار هستند که کشور میانمار آنها را بنگلادشی و دولت بنگلادش آنها را میانماری می دانند.
     
    این دومین بار در سالجاری میلادی است که خشونت ها علیه مسلمانان، موج عظیمی از آوارگان را به وجود می آورد.
     
    براساس گزارش کمیساریای پناهندگان سازمان ملل در روزهای اخیر، دهها هزار نفر از مسلمانان اقلیت روهینگیایی برای فرار از خشونت ها، با قایق و پای پیاده از مرز میانمار عبور کرده و وارد بنگلادش شده اند.
     
    دولت میانمار اعلام کرده که بیش از 2 هزار و 600 خانه در شمال غرب این کشور و در استان راخین در یک هفته تنش در این استان، در آتش سوخته است.
     
    وضعیت جمعیت حدود یک میلیون و یکصد هزار نفری مسلمانان روهینگیایی و نحوه برخورد با آنها، بزرگ ترین چالش 'آنگ سان سوچی' رهبر ملی میانمار است که برخی ها از او به دلیل سکوت در برابر نارضایتی‌ های این جامعه اقلیت انتقاد می‌کنند.

    منبع : ایرنا

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما