چهارشنبه 08 مهر 1405 - Wed 30 Sep 2026
  • تکرار ادعاهای بی‌اساس ترامپ علیه ایران

  • دو نفر از عوامل دشمن در کودتای دی ماه سال ۱۴۰۴ در طبرسی مشهد به دار مجازات آویخته شدند+ عکس

  • آغاز طرج جدید معیشتی برای تهرانی‌ها

  • عوارض پنهان مصرف خودسرانه مکمل‌ها

  • قیمت سکه و طلا امروز سه شنبه ۷ مهر

  • سیگنال وزیر ترامپ به پیاده‌نظامش در ایران

  • اصلاح‌طلبان از تسلیم‌طلبی صحبت می‌کنند یا توافق؟

  • هند باز هم قربانی آمریکا شد

  • ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد بازنخواهد گشت/جناب سید حسن نصرالله؛ امیر قهرمان عرب و نهاد بزرگ جبهه مقاومت

  • استانداردهای هالیوودی بلای جان ازدواج

  • فارن‌پالیسی| کشورهای عربی از آمریکا فاصله می‌گیرند

  • عالی‌پور با رکورد شکنی طلایی شد/ فیلم

  • دستگیری باند آدم‌ربایی با پوشش مأمور پلیس در تهران

  • ایران پیگیر حل پروازها و برقراری عمره

  • فلسطینی‌ها به زندگی در غارها پناه بردند / عکس

  • خبر تاج از انتخاب سرمربی جدید تیم ملی امید

  • خواهد دید چه خواهد شد!

  • بارش رحمت الهی در مسجدالحرام / فیلم

  • اتحادیه اروپا خواستار ارائه موشک به اوکراین شد

  • ورود پرسپولیس به لیگ والیبال

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 66856
    تاریخ انتشار: 08/شهريور/1396 - 22:43
    اخبار کوتاه

    امام موسی صدر و همراهانش هنوز زنده هستند

    رئیس پارلمان لبنان در مراسم سالگرد ربوده شدن امام موسی صدر از جامعه جهانی و اتحادیه عرب خواست تا به این پرونده رسیدگی کنند.

    امام موسی صدر و همراهانش هنوز زنده هستند

    نبیه بری رئیس پارلمان لبنان در سخنان خود در مراسمی به مناسبت سی و نهمین سالروز ربوده شدن امام موسی صدر و دو همراهش تاکید کرد: درود بر موسی صدر چرا ایشان زندگی و امید را به ما یاد داد زمانیکه دولت از وظیفه خود در دفاع از کشور بازماند و دست کشید وی گلهای مقاومت را در وجود ما کاشت.درود براو چرا که بت های غم و دیوارهایی که صدای ما را به کسی نمی رساند شکست.موسی صدر باعث بیدار کردن روزگاران درون ما شد و کاری کرد که ما محرومیت را تبدیل به فعالیت و حرکت کنیم او به ما نشان داد که هر تجاوزی نیازمند یک مقاومت است. امام موسی صدر به ما نشان داد که اقدامات تروریستی صهیونیستها در مرزهای جنوب لبنان چهره حقیقی دیگری از تروریسم تکفیری است.
     
    وی در ادامه افزود: داستان ما از زمانی شروع شد که ناامیدی و یاس تمام وجود ما را در البقاع و عکار و النبعه و الضاحیه و اردوگاهها فرا گرفته بود آتش و محاصره بر ما فرود آمده بود.ما با امام موسی صدر و دو همراهش عهد می بندیم که برای از بین بردن محرومیت تلاش کرده و از آرمان فلسطین و امنیت ملتش محافظت کنیم.
     
    بری افزود: این مساله که هانیبال قذافی به صورت خودسرانه در لبنان در بازداشت به سر می برد نادرست است.ما از نهادهای بین المللی و اتحادیه عرب می خواهیم تا به پرونده امام موسی صدر رسیدگی کنند.
     
    وی تاکید کرد: ما به ملت لبنان به مناسبت آزاد سازی بلندی های القاع و رای بعلبک به دست ارتش تبریک می گوییم و بر ادامه یافتن مبارزاتمان برای تحقق عدالت اجتماعی در کشور تاکید داریم.لبنان توانست از مرحله انتخاب رئیس جمهور و تشکیل دولت فراگیر عبود کند و جنبش امل نقش اساسی در این مساله و ترجیح دادن منافع ملی بر منافع طایفه ای ایفا کرد.

    منبع : خبرفوری

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما