دوشنبه 15 تير 1405 - Mon 06 Jul 2026
  • سرویس دهی مترو به حالت عادی بازگشت

  • قیمت طلا امروز یکشنبه ۱۴ تیر ۱۴۰۵

  • سرمربی جدید پرسپولیس انتخاب شد؟

  • مبلغ اعتبار و آخرین جزئیات کالابرگ تیر ۱۴۰۵

  • دیپلماسی تهاجمی

  • اقامه نماز بر پیکر رهبر شهید انقلاب و خانواده ایشان با حضور گسترده مردم، فرزندان امام شهید و مسئولان کشوری و لشکری +عکس و فیلم

  • تمام خطوط اتوبوس تندرو تهران فعال هستند

  • باد کلاه پاپ لئو چهاردهم را به دریا برد / فیلم

  • تمساح لاشه پلیکان را تکه‌تکه کرد / فیلم

  • شلیک موشک‌ کروز راهبردی توسط کره شمالی

  • قیمت محصولات سایپا امروز یکشنبه 14 تیر

  • قیمت لحظه ای دلار امروز یکشنبه 14 تیر

  • افزایش سهمیه بنزین برای برخی استان ها

  • طرفداری رئیس فیفا از یک تیم لو رفت

  • عطوان: این تشییع نماد یک کشور پیروز است

  • فرمانده جدید نیروی دریایی سپاه معرفی شد

  • فیلم/ همخوانی دعای وحدت در مصلی تهران

  • دستگیری ۶ نفر از عناصر مرتبط با شبکه‌های معاند و ضد انقلاب

  • واکنش اسکوچیچ به مذاکره با پرسپولیس

  • دستگیری ۶ نفر از عناصر مرتبط با شبکه‌های معاند و ضد انقلاب

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 66448
    تاریخ انتشار: 06/شهريور/1396 - 18:18
    اخبار کوتاه

    داستان عجیب حمایت از منصوریان

    هیات مدیره استقلال به علیرضا منصوریان دو بازی دیگر فرصت داد تا او شرایط استقلال را تغییر دهد. فرصت دادن به سرمربی بعد از نتایج ضعیف در ۵ بازی غیرعادی نیست، حتی ممکن است عاقلانه هم به نظر برسد. سیدرضا افتخاری، مدیر استقلال هم گفته نباید پشت علیرضا منصوریان را خالی کرد و باید از او حمایت کرد.

    داستان عجیب حمایت از منصوریان

    تا اینجا هم همه چیز به نظر معقول می‌رسد: مدیر باشگاه از سرمربی‌اش حمایت می‌کند تا او شرایط تیم را برگرداند. اما نکته در همین جا است که احتمالا آقای افتخاری معنای حمایت را به خوبی متوجه نشده‌اند. حمایت صرفا به معنای جلوگیری از برکناری یک مربی نیست. سرمربی استقلال در بحرانی‌ترین شرایط دو سال گذشته خود به حمایت احتیاج دارد. اما اعضای هیات مدیره و مدیرعامل این تیم چه قدر از بار شکست‌ها را پذیرفته‌اند که منصوریان بتواند با فراغ بال بیشتری به تیم اش فکر کند؟ اگر به منصوریان فرصت داده‌اند و قصد حمایت از او را دارند چرا این فرصت را به دو بازی محدود کرده‌اند؟ و اگر بنا به حمایت از او است چرا این فرصت دو هفته‌ای را رسانه‌ای کرده‌اند؟ راه‌حل بهتر این نبود که به منصوریان فرصت بدهند و بدون آن که به زبان بیاورند یا تصمیم‌شان را علنی کنند بعد از دو بازی بدون نتیجه او را برکنار می‌کردند؟ جز این است که فرصت برای دو بازی فشار بیشتری بر کادر فنی استقلال است؟
    اعضای هیات مدیره استقلال و مدیرعامل این باشگاه با تصمیماتی که گرفته‌اند به اندازه خود در نتایج این تیم سهیم‌اند. اما فرصت در دو بازی چیزی جز فرار از مسئولیت تصیمیم‌گیری و راضی یا حداقل خاموش کردن صدای اعتراض هواداران استقلال نیست. 

    منبع : شفقنا

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما