چهارشنبه 03 تير 1405 - Wed 24 Jun 2026
  • ادای احترام پوتین به آرامگاه سرباز گمنام / فیلم

  • تکذیب ادعای جنجالی شهباز شریف درباره مذاکرات

  • وضعیت تردد در تنگه هرمز به چه صورت است؟

  • حذف اولین تیم آسیایی از جام جهانی+ فیلم

  • وزیر ارتباطات: تلفن همراه و ثابت قطع نخواهد شد

  • سنت چندصدساله تولید عود در ویتنام / عکس

  • قیمت بیت کوین امروز سه‌شنبه ۲ تیر

  • مترو و بی آر تی در تهران تا چه زمانی رایگان است؟

  • ترفند شهید دهقان برای فرار از اعدام توسط ساواک

  • دومین شب مراسم عزاداری ماه محرم در جوار محل عروج قائد شهید/عکس

  • حاتمی‌کیا: تنگسیری‌ها دارد این خاک

  • وقتی حرف ترامپ پیش الجولانی هم خریدار ندارد+عکس

  • ایران چند درصد شانس صعود دارد؟

  • پزشکیان عازم اسلام‌آباد شد

  • مسیر پروازهای اربعین کوتاه‌تر شد

  • کم‌نظیر از یک پلنگ سیاه در کنار دو توله‌اش / عکس

  • سمور آبی یک تمساح را زنده زنده خورد / فیلم

  • بنزین ارزان و تورم ۳ رقمی در اقتصاد ایران

  • مداحی لالایی از حاج عبدالرضا هلالی

  • توافق با ایران، حل موقت بحران موجودیتی هژمونی آمریکا یا آمادگی برای تنشی بزرگتر در آینده؟

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 55672
    تاریخ انتشار: 11/ارديبهشت/1396 - 12:25
    ترامپ

    نجات یافتن کنگره دولت آمریکا از خطر تعطیلی

    لایحه بودجه یک تریلیون دلاری آمریکا با پذیرش درخواست ترامپ برای افزایش هزینه های نظامی، تا انتهای ماه سپتامبر تمدید شد.

    نجات یافتن کنگره دولت آمریکا از خطر تعطیلی

     کنگره آمریکا در خصوص لایحه بودجه ای که تا ۳۰ سپتامبر سال میلادی جاری (۲۰۱۷) اعتبار دارد، به توافق رسید.

    بودجه ۱ تریلیون دلاری آمریکا که باید تا جمعه آینده به تایید مجالس نمایندگان و سنا برسد، افزایش هزینه نظامی مورد نظر دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا را در خود می گنجاند حال آنکه در آن هزینه ای برای ساخت دیوار مرزی مکزیک قید نشده است.

     گفتنی است جمعه گذشته کنگره آمریکا موافقت کرد تا به خود مجالی یک هفته ای برای اتخاذ تصمیم نهایی بدهد و به این ترتیب، مانع از تعطیلی دولت فدارل شد.

    در صورت عدم توفیق کنگره به حصول توافق، تنها نهادهای ضروری دولت فدرال قادر به ادامه فعالیت بودند و مراکز دیگر نظیر پارک های ملی، موزه ها و اماکنی از این قبیل به حال تعطیل در می آمدند.

    آخرین باری که کار دولت فدرال به تعطیلی کشید سال ۲۰۱۳ میلادی بود و این وضعیت برای مدت ۱۷ روز ادامه داشت.

     هنوز جزئیاتی از لایحه بودجه مورد توافق کنگره ارائه نشده است.

    با این حال، «آسوشیتدپرس» می گوید طبق بودجه جدید، ترامپ ۱۵ میلیارد دلار از بابت افزایش بودجه نظامی دریافت خواهد کرد و ۱.۵ میلیارد دلار دیگر نیز برای تقویت امنیت مرزی.

    در عین حال، تقاضای ترامپ برای کاهش بودجه بخش تحقیقات پزشکی و وام های رفاه اجتماعی با مخالفت کنگره مواجه شد.

    منبع : خبرگزاری مهر

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما