شنبه 16 خرداد 1405 - Sat 06 Jun 2026
|ف |
| | | |
کد خبر: 52830
تاریخ انتشار: 16/فروردين/1396 - 12:56
جمعیت هلال‌احمر

آب‌گرفتگی در ۹ استان کشور

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال‌احمر با اعلام درگیر سیل و آب‌گرفتگی بودن ۹ استان کشور در ۴۸ ساعت گذشته، گفت: ۴۹۰ تن از متاثران خدمات امدادی لازم را دریافت کرده و ۳۰ تن به مناطق امن منتقل شدند.

آب‌گرفتگی در ۹ استان کشور

 مرتضی سلیمی با اعلام گزارش عملیات سیل و آب‌گرفتگی در ٤٨ ساعت گذشته، گفت: 9 استان اصفهان، ایلام، خراسان رضوی، سمنان، فارس، کرمان، کهگیلویه و بویراحمد، لرستان و هرمزگان در دو روز گذشته تحت تاثیر سیل و آب‌گرفتگی بود است.

وی با اشاره به امدادرسانی در ١٤ روستای استان‌های درگیر سیل و آب‌گرفتگی، افزود: بر این اساس امدادگران خدمات لازم را به 490 تن از هموطنان ارائه کرده و 25 تن از خدمات اسکان اضطراری بهره برده‌اند.

سلیمی با اشاره به نجات ٢ تن از متاثران از سیل و آب‌گرفتگی، گفت: به علاوه 30 تن ازهموطنان به مناطق امن منتقل شده و 65 دستگاه خودرو از مسیر سیلاب رهاسازی شد.

وی به تخلیه آب از 3 واحد مسکونی اشاره و اظهار کرد: ٢٥ تیم عملیاتی شامل ٥٠ امدادگر و نجاتگر ارائه خدمت به هموطنان متاثر از سیل و آب‌گرفتگی را بر عهده داشتند.

منبع : نسیم آنلاین

مرتبط ها
نظرات بینندگان
نظرات شما