سه شنبه 24 تير 1404 - Tue 15 Jul 2025
بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
  • بیانیه است یا دیکته اسرائیل و آمریکا؟!

  • موشک‌های ایران باعث شد اسرائیل درخواست آتش‌بس دهد+فیلم

  • مکانیسم ماشه کاغذ پاره است فریب نخورید!

  • چشم‌انداز فروپاشی اسرائیل از نگاه کارشناس پیشین بانک جهانی +عکس

  • انسجام آری؛ تسلیم خیر؛ استحاله هم هرگز!

  • خورشید در میانه آن شب طلوع کرد

  • مراسم عزاداری شب عاشورای حسینی (ع) در حسینیه امام خمینی با حضور رهبر انقلاب + فیلم

  • تمجید خاص یک رئیس جمهور خارجی از رهبر انقلاب

  • مدیریت یک جنگ فقط با ۳ پیام

  • وعده صادق رهبر انقلاب شوک بزرگ به «ترامپ» و «نتانیاهو» بود

  • معمای برآشفتگی نتانیاهو و ترامپ

  • تهدیدکننده رهبری و مرجعیت حکم محارب دارد +سند

  • تشییع باشکوه شهدای اقتدار ایران؛ نماد وحدت و استکبارستیزی ملت/ حضور رئیس‌جمهور در جمع حاضرین مراسم +عکس و فیلم

  • از دکترین تا راهبُرد نظامی آیت‌الله خامنه‌ای در جنگ ۱۲ روزه

  • ملت بزرگ ایران سطح جدیدی از جنگ‌های جهان را تجربه کرد/ رژیم اسرائیل با هدف نابودی دانش به فناوری کشور حمله کرد

  • به ملت ایران تبریک عرض میکنم/ رژیم صهیونی زیر ضربات جمهوری اسلامی تقریباً از پا درآمد و لِه شد

  • آغاز پاسخ نظامی ایران به تجاوز ارتش آمریکا + عکس و فیلم

  • تغییر استراتژی رسانه‌‌ای رژیم از ادعای پیروزی به مظلوم‌نمایی

  • تصاویر: موج دوازدهم حملات ایران به اسرائیل

  • سلام و صبح بخیر تل آویو در یک نگاه

  • بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
    |ف |
    | | | |
    کد خبر: 51715
    تاریخ انتشار: 28/اسفند/1395 - 10:32
    سوءاستفاده اردوغان از زبان ترکی؛

    اردوغان به دنبال پیشوا شدن در کشورهای ترک‌زبان

    اردوغان با این سیاست قصد دارد که رأی قشر خاکستری را تحریک و به‌سوی سبد رأی حزب و اصلاحاتش جذب نماید و خود را فردی ملی‌گرا و طرفدار ترکیه معرفی کند.

    اردوغان به دنبال پیشوا شدن در کشورهای ترک‌زبان

    چند روز پیش تورگول معاون ریاست جمهوری ترکیه طی خبری از تلاش‌ها و حمایت‌های اردوغان برای تشکیل کمپینی جهت نامیدن سال 2017 به نام «سال زبان ترکی» خبر داد.

    تورگول ضمن اعلام این خبر افزود که مقامات رسمی ترکیه به‌ویژه شخص رجب طیب اردوغان بیانه‌ها و کمپین‌های فراوانی در مسیر تحقق سال 2017 به عنوان سال «زبان ترکی» به کار خواهند بست.

    او با تأکید بر عزم ترکیه برای عملی شدن این اقدام از تلاش‌های فراوان اردوغان و زحمات او در این مسیر تقدیر کرد. البته نمایش این‌گونه سیاست‌ها از سوی اردوغان که سابقاً تلاش می‌نمود خود را به عنوان رهبر و پیشوای جهان اسلام معرفی نماید و ترکیه را سردمدار آن بنامد؛ بیانگر تلاش عمیق حزب عدالت و توسعه برای تحریک عواطف و احساسات ترک‌ها در راستای حمایت همه‌جانبه از حزب و به‌ویژه رفراندوم 16 نیسان است.

    در واقع اردوغان با این سیاست قصد دارد که رأی قشر خاکستری این کشور را تحریک و به‌سوی سبد رأی حزب و اصلاحاتش جذب نماید. لیکن بیان این سیاست‌ها از سوی معاون ریاست جمهوری اردوغان، از سیاست‌های پنهان او برای معرفی خود به عنوان پیشوای کشورهای ترک‌زبان (کشورهای ترک‌زبان حوزه دریای خزر) نیز پرده برمی‌دارد؛ بنابراین نمایش این نوع سیاست‌ها و تلاش برای پخش گسترده آن در عرصه‌های بین‌المللی از یک‌سو از فتنه‌های پنهان اردوغان برای رهبری کشورهای ترک‌زبان و علاقه او به بسط نفوذ خود به کشورهای حوزه دریای خزر و از سوی دیگر از نقشه او برای بالا بردن محبوبیت خود و سبد رأی اصلاحات 16 نیسان پرده برمی‌دارد. چراکه قبلاً اردوغان از اختلافات خود با هلند و آلمان استفاده نموده و مخالفان اصلاحات قانون اساسی را افرادی وابسته نامیده بود. پس اردوغان با این سیاست می‌خواهد به مردم ترکیه بفهماند که برخلاف مخالفان اصلاحات که به خارج وابسته‌اند او فردی کاملاً ملی‌گراست.

    منبع : مشرق

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما