جمعه 16 آبان 1404 - Fri 07 Nov 2025
  • سهم سنوار در انتخاب ممدانی

  • وقتی تله دیپلماسی در خدمت جنگ و ترور بکار گرفته می‌شود

  • انتصاب سرپرست از کارکنان دستگاه‌های دیگر ممنوع شد

  • راه‌پیمایی یوم‌الله 13 آبان در تهران/ طنین شعار «مرگ بر آمریکا» +عکس و فیلم

  • تسخیر سفارت هویت حقیقی دولت آمریکا را روشن کرد / سیزده آبان از نظر تاریخی، روز افتخار و پیروزی است+صوت و فیلم

  • دشواری‌های آمریکا و اسرائیل در مواجهه با ایران

  • با تکیه بر آمریکا خود را در معرض خطر قرار ندهید

  • صلح‌خواهی نمایشی با جنگ‌افروزی ساختاری

  • شهید کربلایی :آمده‌ام نذرم را ادا کنم! +عکس

  • شرم‌آور نیست؟ البته که هست!

  • نگاهی به گزارش رسمی اسرائیل از حجم تلفات خود

  • وعده‌های دروغ جریان غربگرا از برجام تا FATF

  • پایان برجام و خواب‌های آشفته پسابرجامی!

  • میرزای نائینی معتقد به تشکیل «حکومت اسلامی» و مسئله «ولایت» بود /تعبیر امروزی جمهوری اسلامی همان حکومت مدنظر میرزای نائینی است +صوت وفیلم

  • بدون رفع تحریم‌ها ایران هیچ توافقی با آمریکا نمی‌کند

  • نمی‌توانید با این قصه‌ها مرا فریب دهید؛ وقتی نخست‌وزیر شدم، دیدم هیچ طرحی درباره ایران آماده نکرده بودید

  • جنگ روانی، سه ضلع از چهارضلع راهبرد ترامپ

  • پیام تسلیت به خانواده خادم الشهدا بهروز قدمی

  • آیا مذاکره بوداپست هم به سرنوشت آلاسکا دچار می‌شود؟

  • واکنش امام خامنه‌ای به ادعای ترامپ درباره صنعت هسته‌ای ایران: به همین خیال باش! +فیلم و صوت

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 51105
    تاریخ انتشار: 22/اسفند/1395 - 11:08
    سامسونگ

    5شرکت و وابسته به لوازم خانگی سامسونگ

    5 شرکت اصلی و وابسته به لوازم خانگی سامسونگ در اقدامی با دور زدن قانون مرتکب تخلف 336 میلیارد تومانی شدند که با جریمه حدود 1500 میلیارد تومان خواهد بود.

    5شرکت و وابسته به لوازم خانگی سامسونگ

     گمرک جمهوری اسلامی ایران 5 شرکت اصلی و وابسته به یک برند لوازم خانگی و برقی کره‌ای با توجه دور زدن قانون متخلف اعلام کرد.

    براساس گزارش‌های کارشناسی و نظارتی گمرک، این برند معروف کره‌ای که در زمینه لوازم خانگی فعال است، مرتکب تخلف گمرکی شده است.

    براساس این اطلاعات 5 شرکت اصلی و وابسته برند معروف لوام خانگی سامسونگ با دور زدن قانون امور گمرکی با تعرفه پایین‌تر از اصل کالا، واردات داشته‌اند.

    در بررسی‌های انجام شده از حدود 500 اظهارنامه شرکت‌های وابسته درب، کابین، بدنه، کمپرسور، کنداسور، اجزا و قطعات پلاستیکی و غیرپلاستیکی وارد شده که با تجمیع این موارد مشمول پرداخت تعرفه کامل می‌شود.

    به گزارش فارس، گفته می‌شود مبلغ تفاوت کالاهای اظهار شده با رعایت ماخذ تعرفه گروه کالایی دهم برای یخچال و فریزر بالغ بر 3 هزار و 362 میلیارد و 291 میلیون ریال بوده است.

    طبق ماده 143 قانون امور گمرکی از 30 درصد تا 7 برابر مابه‌التفاوت ثبت شده، یعنی 10 تا 2353 میلیارد تومان شرکت سامسونگ باید جریمه بپردازد. میانگین اصل و جریمه این تخلف گمرکی حدود 1500 میلیارد تومان است.

    براساس این گزارش، بخشی از این اظهارنامه‌ها مربوط به سال‌های 93، 94 و 95 بوده که از گمرکات شهید رجایی، چابهار، فرودگاه امام خمینی به کشور وارد شده است.

    در این شگرد متقلبانه یخچال و فریزر کامل به صورت قطعات منفصله از گمرکات متعدد به کشور وارد شده است، در حالی که این شرکت وارد کننده کره‌ای باید حقوق ورودی کامل کالا را پرداخت می‌کرد. بدین ترتیب حقوق بیت المال در اخذ عوارض تضییع شده است.

    همچنین حقوق ورودی اجزا و قطعات منفصله یخچال از 32 تا 45 درصد بوده که با لحاظ اولویت گروه کالایی دهم باید تعرفه 76 درصد پرداخت می‌شد.

    طبق قاعده 2 الف که جزئی از مقررات واردات و صادرات است، در صورتی که مجموع اقلام منفصله، کالای کامل را تشکیل دهد، مشمول تعرفه کامل بوده و علاوه بر پرداخت ما‌به‌التفاوت، جریمه نیز خواهد شد.

    ، پیشتر نیز دیگر شرکت کره‌ای (ال جی) فعال در بازار لوازم خانگی با همین شگرد 3 هزار میلیارد تومان کالا با اصل و جریمه وارد کشور کرده بود که پرونده آن در جریان رسیدگی است.

    منبع : خبرگزاری فارس

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما