دوشنبه 15 دي 1404 - Mon 05 Jan 2026
  • صف بازاریان از اغتشاشگران جداست

  • سرخوردگی صهیونیست‌ها از آشوب: چرا آرامش در ایران برقرار است؟!

  • سقوط مادورو؛ اکنون چه می‌شود؟ سناریو‌ها چیست؟

  • حجت‌الاسلام حاج‌علی‌اکبری: دشمن می‌خواهد مشکلات اقتصادی را به بحران امنیتی تبدیل کند/ جوانان مؤمن و دانشمند ایرانی با هدایت رهبری، نام ایران را در فضا تثبیت کردند

  • پادویی برای ترامپ، شاخ و دُم ندارد/ نفاق این شکلی است

  • تعادل موشکی و چالش‌های دفاعی رژیم صهیونیست +عکس

  • اسرائیل آماده جنگ با ایران نیست

  • ریاست‌جمهوری ترامپ نشانه افول آمریکاست

  • لبنان؛ آغازی بر پایان برهه‌ای ۱۳ماهه؟

  • «نبویون» حاج‌قاسم؛ معمای خطی که نشکست

  • درخواست مجری صهیونسیتی از نتانیاهو درباره التهاب‌آفرینی در ایران+عکس

  • دولتی که یکسره دم از وفاق می‌زند صدایی که شنیدنی بود را نشنید

  • خدمـات شهیـد رئیسـی از کاهش نرخ تورم تا افزایش حقوق‌ها

  • وقتی «میدان» زبانِ مذاکره می‌شود

  • همتی جایگزین فرزین می‌شود

  • انگشت‌کردن در بینی و رابطه آلزایمر

  • درخواست عجیب و نامتعارفی را درباشگاه پرسپولیس مطرح کرده است.

  • خبرگزاری دولت: جمعی از بازاریان مغازه‌های خود را تعطیل یا نیمه تعطیل کرده‌اند/تجمع امروز خیابان لاله‌زار و مرکز تهران +عکس

  • سناریوی سه گانه غربگراها برای انداختن کشور در چاله مذاکره

  • کجا با این عجله؟

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 50042
    تاریخ انتشار: 12/اسفند/1395 - 15:23
    بارش باران

    باران تا ساعاتی دیگر مهمان کشور می شود

    امروز و فردا به دلیل افزایش سرعت باد بر روی کشور عراق، پدیده گرد و خاک در برخی نقاط غرب و جنوب‌غرب نظیر خوزستان، ایلام و کرمانشاه ‌فعال است.

    باران تا ساعاتی دیگر مهمان کشور می شود

     با ورود سامانه بارشی به کشور، امروز در بخش‌هایی از شمال‌غرب، غرب و جنوب‌غرب ‌رگبار باران، رعد و برق و وزش باد، در مناطق سردسیر و کوهستانی بارش برف و در برخی مناطق جنوب و مرکز، ‌بارش پراکنده پیش‌بینی می‌شود.

    روز جمعه فعالیت این سامانه در برخی نقاط شمال‌غرب، سواحل غربی و مرکزی خزر، دامنه‌های جنوبی البرز مرکزی و دامنه‌های زاگرس مرکزی تداوم دارد.

    روز شنبه با تقویت سامانه بارشی در شمال‌غرب، دامنه‌های زاگرس مرکزی و دامنه‌های شمالی و جنوبی البرز مرکزی، رگبار باران، رعد و برق، وزش باد و در نقاط سردسیر بارش برف و در شمال‌شرق کشور بارش پراکنده رخ خواهد داد.

    امروز و فردا به دلیل افزایش سرعت باد بر روی کشور عراق، پدیده گرد و خاک در برخی نقاط غرب و جنوب‌غرب پیش‌بینی می‌شود.

    ‌بر این اساس، وضع هوای مناطق متأثر از این سامانه در سه روز آینده به شرح زیر ‌است:

    امروز پنجشنبه‌ رگبار باران، گاهی رعدوبرق و وزش باد‌ و در ارتفاعات بارش برف در برخی نقاط کردستان، کرمانشاه، زنجان، جنوب آذربایجان‌های شرقی و غربی و غرب چهار‌محال‌ بختیاری پیش‌بینی می‌شود.

    همچنین امروز‌ رگبار باران گاهی رعدوبرق و وزش باد در شمال خوزستان و کهگیلویه و بویر احمد و باد و گردوخاک در برخی نقاط خوزستان، ایلام و کرمانشاه پیش‌بینی می‌شود.

    روز جمعه 95/12/13‌ رگبار باران، گاهی رعدوبرق و وزش باد‌ و در ارتفاعات بارش برف در برخی نقاط کردستان، زنجان، شمال قزوین و شمال البرز پیش‌بینی می‌شود و برای خوزستان، ایلام و کرمانشاه، باد و گردوخاک ‌انتظار داریم.

    روز شنبه 95/12/14‌ رگبار باران‌، گاهی رعدوبرق و وزش باد‌ و در ارتفاعات بارش برف در برخی نقاط کردستان، کرمانشاه، لرستان، همدان، زنجان، قزوین، اردبیل، شمال استان مرکزی، شمال آذربایجان‌های شرقی و غربی را انتظار داریم و برای گیلان و شمال ایلام انتظار ‌رگبار باران ‌است.

    آسمان تهران فردا نیمه‌ابری در برخی ساعات بارش پراکنده و وزش باد و به تدریج کاهش ابر پیش‌بینی می‌شود؛ همچنین روز شنبه آسمان تهران در ساعات اولیه نیمه‌ابری و اواخر وقت با افزایش ابر پیش‌بینی می‌شود؛ بیشینه و کمینه دما فردا در تهران 17 و 8 درجه خواهد بود.

    روز آینده اردبیل با کمینه دمای 2 درجه زیر صفر و شهر کرد با کمینه دمای 3 درجه زیر صفر سردترین مراکز استان و بندرعباس با بیشینه دمای 28 درجه بالای صفر گرمترین مرکز استان خواهد بود.

    میانگین بارندگی کل کشور از ابتدای سال زراعی تا روز 5 اسفند امسال 130.2 میلیمتر بود؛ بارش در سال گذشته در این بازه زمانی 143.4 میلیمتر بود بنابراین بارش سال جاری 90.8 درصد بارش سال گذشته است.

    منبع : خبرگزاری فارس

    نظرات بینندگان
    نظرات شما