پنجشنبه 09 بهمن 1404 - Thu 29 Jan 2026
  • جشنواره فیلم فجر با نمایش یک انیمیشن افتتاح می‌شود

  • نگاهی به چالش‌های اجرای قانون کالابرگ

  • بازداشت کودک ۵ ساله در تگزاس / عکس

  • از مصرف گل و مشروب تا آتش زدن سطل و لاستیک+ فیلم

  • پاسخ ایران به حمله آمریکا بی‌سابقه خواهد بود

  • شرط جدید کسر خدمت سربازی اعلام شد

  • آمریکا از ۷ ماه قبل آسیب‌پذیرتر و ایران برای تلافی مصمم‌تر است

  • زلزله در ردیف‌های بودجه/ نهادهای بی‌خاصیت حذف می‌شوند؟

  • سلبریتی‌ها؛ این بار جای جلاد و شهید عوض نمی‌شود+عکس و فیلم

  • قیمت نفت در بازارهای جهانی پنجشنبه ۹ بهمن

  • ویتامینی که از بدن در برابر آنفلوآنزا محافظت می کند

  • چگونه یک سمفونی به موسیقی متن جنایت تبدیل شد؟+عکس و فیلم

  • ایران در صورت صادقانه بودن مذاکرات با آمریکا، آماده مذاکره است +فیلم

  • خبر بد برای استقلال/ جدایی ستاره خارجی از استقلال

  • آمریکا مهم‌ترین سامانه‌های دفاعی خود را به منطقه اعزام کرد

  • دردسر جدید برای پرسپولیس

  • هشدار دستیار رهبری خطاب به ترامپ

  • رهبری حکیمانه، عامل عبور کشور از فتنه‌ها و شکست نقشه دشمنان

  • امشبم همه میخوابیم!

  • ۳ ستاره جدید به پرسپولیس پیوستند

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 49747
    تاریخ انتشار: 10/اسفند/1395 - 09:27
    نائب رئیس کمیسیون

    حمایت از حقوق مصرف کنندگان3100بازرس دارد

    نائب رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس با اعلام اینکه دولت و وزیر صنعت، معدن و تجارت بازار را رها کرده اند و اعتقادی به کنترل و نظارت بر آن ندارند، گفت: سازمان حمایت از حقوق مصرف کنندگان ۳۱۰۰ بازرس دارد که در برخی مواقع ۳ ، ۴ ماه حقوق نمی گیرند.

    حمایت از حقوق مصرف کنندگان3100بازرس دارد

     فریدون احمدی نائب رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی افزود: سازکار حمایت از مصرف کنندگان و تولید کنندگان در سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولید کنندگان وجود ندارد.

    وی گفت: پس از جنگ تحمیلی بحث قیمت گذاری در کشور رها شد در صورتی که برخی کالاها بر اساس قانون باید قیمت گذاری شود.

    وی افزود: پس از هدف مندی یارانه نیز ابزار قیمت گذاری از سازمان حمایت از مصرف کنندگان وتولید کنندگان گرفته شد.

    احمدی گفت: نباید بازار رها شود که هرکس قیمتی بر کالا بگذارد و سپس 50 درصد تخفیف دهد.

    نائب رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی افزود: دولت و وزیر صنعت، معدن و تجارت بازار را رها کرده اند و اعتقادی به کنترل و نظارت بر آن ندارند.

    وی گفت: سازمان حمایت از حقوق مصرف کنندگان و تولید کنندگان 3 هزار و 100 بازرس دارد که در برخی مواقع 3 ، 4 ماه حقوق نمی گیرند.

    احمدی افزود: اگر برای وزارتخانه صنعت، معدن و تجارت بحث نظارت بر بازار مهم باشد اعتبار آنرا در بودجه پیش بینی می نماید اما عملکرد این وزارتخانه نشان می دهد سازمان حمایت از حقوق مصرف کنندگان و تولید کنندگان برای آن مهم نیست.

    وی بر لزوم انسجام بیشتر میان سازمان حمایت از حقوق مصرف کنندگان و  تولید کنندگان و سازمان تعزیرات تأکید کرد.

    مسیح انصاری رئیس یکی از انجمن های مردم نهاد حامی مصرف کنندگان نیز گفت: تبلیغات اغوا کننده از مشخصات درج شده بر کالاها آغاز می شود.

    وی افزود: این بازرسان این انجمن بر عرضه کالا نظارت دارند و گزارش های خود را به سازمان تعزیرات ارائه می دهند.

    منبع : تسنیم

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما