شنبه 03 خرداد 1404 - Sat 24 May 2025
بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
  • یک فرد آگاه در همایش نبود که آخوندی را بازخواست کند؟

  • اینکه بگویند به ایران اجازه غنی‌سازی نمی‌دهیم، غلط زیادی است /شهید رئیسی زبان صادق و عمل خستگی‌ناپذیر داشت + فیلم و صوت

  • ترامپ غلط کرد با آنها که پالایشگاه‌ سازی و نیروگاه‌ سازی را مسخره می‌کردند

  • برای چهره‌نگاری شایسته‌، جذاب و با نشاط از معلم کار رسانه‌ای شود/ جدا کردن آموزش و پرورش از دولت معنی ندارد+ فیلم

  • دیپلماسی داروغه: زوال مذاکره و تعامل

  • منیت عاریتی؛ تحقیر در ازای بقا

  • قهرمانان واقعی و انسان‌دوست ایران در دفاع مقدس معرفی شوند+عکس و فیلم

  • آیا هنوز هم به مذاکره ادامه می‌دهید؟!

  • لیدرهای ضدانقلاب، ایرانی نیستند؟+فیلم و عکس

  • هر دو طرف با رهبران خود مشورت کنند

  • مذاکرات نسبت به سه دور گذشته جدی تر و صریح تر بود./برای جلسه بعدی توافق شده/در موضوعات مورد اختلاف، مقداری به هم نزدیک شده /

  • ادامه مذاکرات فقط بعد از پوزش ترامپ

  • جنگ روایت‌های ترامپ و اهمیت یک هشتگ

  • برای هر سناریویی آماده هستیم/برای جنگ در هر مقیاسی آماده‌ایم/شهید رئیسی الگویی برای خدمت به اسلام بود

  • خلیج فارس،همیشه فارس خواهد بود

  • او از نخست‌وزیر بنیامین نتانیاهو ناامید شده است/ترامپ از فشار‌های نتانیاهو برای حمله به ایران کلافه شده

  • استقبال مکرون از یک تروریست حرفه ای در الیزه

  • تمجید باشگاه اینتر از طارمی

  • مهمترین وظیفه حوزه، بلاغ مبین و زمینه‌سازی برای تمدن نوین اسلامی

  • ناترازی در انتصابات؛ وقتی سخنگوی ستاد، مدیر برق کشور می‌شود! +عکس و فیلم

  • بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
    |ف |
    | | | |
    کد خبر: 47881
    تاریخ انتشار: 23/بهمن/1395 - 12:57
    سخنگوی شورای نگهبان

    اصلاح قانون انتخابات شوراها و تعیین تکلیف آن

    سخنگوی شورای نگهبان گفت: بعید می‌دانم انتخابات ریاست‌جمهوری دوازدهم الکترونیکی برگزار شود.

    اصلاح قانون انتخابات شوراها و تعیین تکلیف آن

    عباسعلی کدخدایی سخنگوی شورای نگهبان پیش از ظهر امروز در نشست‌خبری در جمع خبرنگاران، درباره اصلاح قانون انتخابات شوراها و تعیین تکلیف آن در شورای نگهبان، اظهار داشت: شورای نگهبان در اجرا و یا نظارت بر انتخابات شوراها دخالتی ندارد و مصوبه‌ای که در مجلس تصویب و برای ما ارسال شده، اگر در چارچوب شرع و قانون اساسی باشد، نتیجه آن اعلام می شود، اما هنوز در دستور کار شورای نگهبان قرار نگرفته است.

    وی در پاسخ به این سوال که آیا مصادیق رجل سیاسی در شورای نگهبان تعیین و تکلیف شده است؟ افزود: شورای نگهبان تاکنون مشغول بررسی لایحه برنامه ششم توسعه بوده و جلسات فوق‌العاده‌ای را در این زمینه داشته‌ایم، اما زمان کار کارشناسی در سطح کارشناسان در دست بررسی است و کارهای مقدماتی انجام گرفته و اگر بتوانیم این هفته در دستور کار شورا قرار می‌گیرد.

    سخنگوی شورای نگهبان با بیان اینکه تعیین مصادیق رجل سیاسی طبق سیاست‌های کلی انتخابات تکلیف قانونی است که بر عهده شورای نگهبان قرار داده شده است، گفت: تلاش می‌کنیم مصادیق رجل سیاسی را تا پیش از انتخابات 96 بررسی و نتیجه آن را اعلام کنیم.

    کدخدایی در پاسخ به این سوال که نتیجه انتخابات الکترونیک و بررسی‌های آن در شورای نگهبان به کجا رسیده است؟ اظهار داشت: ما برای برگزاری انتخابات الکترونیک نیازمند شرایط لازم از جمله در حوزه‌های امنیتی هستیم و تاکنون پیشنهاد جدیدی از سوی وزارت کشور در این رابطه دریافت نکرده‌ایم.

    وی در همین زمینه تأکید کرد: جلسات کارشناسی تاکنون برگزار شده و در سطح معاون وزارت کشور و رئیس ستاد انتخابات کشور جلساتی داشته‌ایم و قرار شده نتیجه را به ما اعلام کنند، اما هنوز پاسخی به ما در این زمینه ندادند و با توجه به فرصت باقیمانده بعید می‌دانم که شاهد برگزاری انتخابات الکترونیک در دوره دوازدهم ریاست‌جمهوری باشیم.

    سخنگوی شورای نگهبان در پاسخ به این سوال که با توجه به مصوبه مجلس درباره نظارت شورای نگهبان بر کاندیداهای انتخابات مجلس و بازگرداندن خانم خالقی به مجلس، گفت: مصوبات مجلس عطف به ما سبق نخواهد شد.

    وی همچنین تأکید کرد که درباره تعطیلی 8 ربیع و سالروز امامت حضرت ولیعصر(عج) نیز موضوع را در شورای نگهبان بررسی و نظر قطعی را اعلام می‌کنیم.

    منبع : تسنیم

    نظرات بینندگان
    نظرات شما