جمعه 01 آبان 1405 - Fri 23 Oct 2026
  • نفت 114 دلار شد

  • کنایه سنگین بقائی به دولت تروریستی آمریکا

  • اعتراف به شکست دو جنگ علیه ایران

  • آمریکا و اسرائیل جنگی ویرانگر با ایران را آغاز می‌کنند

  • ساختمان وزارت دفاع عربستان در ریاض را هدف قرار دادیم

  • معرفی جانشین یحیی گل‌محمدی !

  • ثبت تصویر پلنگ ایرانی در پناهگاه خوش‌ ییلاق / فیلم

  • تعیین تکلیف معوقات اردیبهشت بازنشستگان

  • اولین تصاویر از انفجار نفتکش‌های دیشب + فیلم

  • پدر شهید سپهبد موسوی به فرزند شهیدش پیوست

  • سیگنال جدید بانک مرکزی به بازار دلار

  • فرار کارکنان آرامکو از ترس یمن

  • خود را برای جنگ ناهم‌طراز آماده کرده‌ایم

  • ورود دادستانی بم به پرونده تنبیه بدنی دانش‌آموز

  • هشدار سفارت ایران در باکو به هموطنان ایرانی

  • پاراکماندار ایران مدال نقره گرفت

  • صفرزاده با رکوردشکنی طلا گرفت

  • بازخوانی یک پرونده یا بازتولید روایت آمریکایی؟

  • رونمایی سند امنیتی جدید نخست‌وزیر رژیم صهیونی/ لاپید: نتانیاهو با هوش مصنوعی سند امنیتی‌اش را نوشته است+ عکس

  • پیام تسلیت قالیباف در پی درگذشت پدر شهید موسوی

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 404595
    تاریخ انتشار: 15/تير/1404 - 23:04

    خودکشی نظامی صهیونیست

    یک نظامی صهیونیست پس از تحمل مشکلات روحی طولانی مدت به دلیل مشارکت در جنگ لبنان و غزه، در داخل خودرویی در نزدیکی صفد در شمال سرزمین‌های اشغالی خودکشی کرد.

    خودکشی نظامی صهیونیست

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ،

    پایگاه عبری «واللا» در این باره نوشت: «دانیل ادری» روز گذشته در داخل خودرویی در جنگل‌های اطراف صفد اقدام به خودسوزی کرد.

     

    مادر این نظامی صهیونیست گفت که وی چگونگی انتقال مکرر اجساد نظامیان اشغالگر را برای وی تعریف کرده و گفته بود که صحنه‌های هولناکی را دیده است.

     

    وی افزوده بود: من هنوز بوی این اجساد را احساس و تصاویر آنها را تجسم می‌کنم.

     

    مادر نظامی صهیونیست تاکید کرد که وضعیت روحی وی به سرعت رو به وخامت نهاد و وی به دنبال دریافت خدمات روان‌درمانی رفت.

     

    وی تاکید کرد که این نظامی صهیونیست در برخی روزها دچار حملات شدید عصبانیت می‌شد و گاهی اوقات آپارتمانش را تخریب می‌کرد.

     

    اردیبهشت ماه گذشته نیز روزنامه عبری «هاآرتص» در گزارشی نتایج یک پژوهش انجام شده از سوی دانشگاه تل آویو را منتشر و اعلام کرد که ۱۲ درصد از نظامیان ذخیره که در غزه جنگیده‌اند، دچار اختلالات شدید شده‌اند.

     

    این رسانه رژیم صهیونیستی در ادامه این گزارش افزود که ابتلای نظامیان ذخیره به اختلالات روانی باعث شده است که آنها آمادگی خدمت نظامی در قالب ارتش این رژیم را نداشته باشند.

     

    هاآرتص پیش تر در گزارشی از افزایش ۶ برابری بیماری‌های روحی در میان نظامیان این رژیم، بعد از عملیات «طوفان‌الاقصی» خبر داده بود.

     

    براساس این گزارش، تعداد نظامیان رژیم صهیونیستی که از هفتم اکتبر۲۰۲۳ (پانزدهم مهر ۱۴۰۲) به بعد به خودکشی فکر کرده یا تهدید به خودکشی کرده‌اند نیز ۱۴۵ درصد افزایش یافته است.

     

    این روزنامه صهیونیستی نوشت: بیش از یک هزار نیروی ذخیره، هم اکنون در حال دریافت خدمات سلامت روان و مراقبت‌های مربوطه هستند و تعداد افرادی که از این خدمات بهره برده‌اند، بیش از ۲ هزار نفر است.

     

    هاآرتص افزود: مشکلات روحی نظامیان اسرائیلی فقط به خودشان محدود نمی‌شود و به خانواده‌های آنها نیز سرایت کرده است.

     

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما