جمعه 22 خرداد 1405 - Fri 12 Jun 2026
  • حسین ستوده / آرزو دارم یه شب روضه بگیرم حرم

  • «ان‌بی‌سی» هم به «جنایت جنگی» آمریکا در ایران اذعان کرد+ عکس

  • آمریکا در تله ایدئولوژیک اسرائیل افتاده است

  • پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی ارتحال آیت‌الله فیاض

  • پشت‌پرده ادعای ترامپ برای عملیات مخفی عبور نفت از هرمز+ عکس

  • اشک، شادی و جام، لحظات ناب جام جهانی / عکس

  • احکام جدید حقوقی بازنشستگان صادر شد

  • ستاره خارجی پرسپولیس هم به ایران برگشت

  • طبیعت افسانه‌ای فارو / عکس

  • تنگه هرمز تا اطلاع بعدی بسته است

  • ارتش آمریکا در تنگه هرمز شکست خورد

  • تهدید زیرساخت‌ها، تهدید زندگی مردم است

  • ترامپ در بن‌بست ایران گیر کرده هیچ‌کس جز خود را نباید سرزنش کند

  • واقعه‌ای که تاریخ را تغییر داد

  • از قبولی در کنکور سراسری تا انتخاب حجره نشینی

  • «وعده صادق» تجلی نبوغ مدیریتی شهید سلامی بود

  • تهدید تیم ملی ایران به کناره‌گیری از جام جهانی ۲۰۲۶

  • پلنگی که عقاب آفریقایی را شکار کرد

  • سه عامل ریزش طلای جهانی

  • تتلو؛ از صحنه موسیقی تا صحن دادگاه

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 421072
    تاریخ انتشار: 24/اسفند/1404 - 12:08

    ستاره خارجی از پرسپولیس جدا شد؟

    پیمان حدادی مدیرعامل پرسپولیس شایعه جدایی اوستون اورونوف را تکذیب کرد.

     ستاره خارجی از پرسپولیس جدا شد؟

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از خبر ورزشی ،

    پس از شروع جنگ در ایران و خروج خارجی‌های لیگ برتر از مرزها، شایعه جدایی بسیاری از آن‌ها در رسانه‌ها مطرح شده که رفتن ستاره‌ها برای تیم‌های ایرانی دردناک‌تر خواهد بود.

    یکی از مهره‌های مهم لیگ برتر و پرسپولیس در فصول اخیر اوستون اورونوف بود که پیشنهادهای بزرگی هم داشت، ولی تا امروز بازیکن سرخ‌ها به شمار می‌رود.

    شایعه شده بود که اورونوف درخواست جدایی داده، اما پیمان حدادی در این باره توضیح داد: «اولا باشگاه وظیفه‌اش بود باشگاه در مورد اتفاقات اخیر و جنگ تحمیلی به صورت بیانیه و عملی واکنش نشان دهد. ما یک باشگاه فرهنگی ورزشی هستیم. تا این لحظه هیچکدام از بازیکنان خارجی ما درخواست قطع همکاری نداده‌اند. البته بچه‌های بین الملل ما فردا در باشگاه حضور خواهند داشت. ما با پنجاه درصد ظرفیت‌مان این چند روز در باشگاه هستیم.»

    حدادی در ادامه باین کرد: «در حال حاضر خیر، تا این لحظه هیچکدام از بازیکنان خارجی و کادرفنی ما درخواست جدایی نداده‌اند. کمااینکه من با آقای اوسمار صحبت کردم و درخواست کردم برنامه تخصصی تمرینی هرکدام از بازیکنان را به ما ارائه دهند که بازیکنان به صورت فردی تمرینات‌شان را ادامه بدهند. من همین دو سه روز پیش با ایشان صحبت کردم.»

    او ادامه داد: «هم من و هم آقای خلیلی با ایشان صحبت کردیم. با بازیکنان خارجی‌مان هم صحبت کردم و همین چند روز پیش با اوستون اورونوف حرف زدم و به صورت پیامکی با باکیچ حرف زدم. همه‌شان دوست دارند سریع‌تر بازی‌ها شروع شود و برگردند به کشورمان.»

     

    نظرات بینندگان
    نظرات شما