جمعه 08 اسفند 1404 - Fri 27 Feb 2026
  • مربی ترک هواداران استقلال را نگران کرد

  • عراقچی: این یک جنگ ویرانگر خواهد بود /عمان: تلاش‌ها با جدیت ادامه دارد +فیلم

  • سکوتی که شکست و هزینه‌ای که آغاز شد

  • جزییات پیشنهاد امروز ایران در مذاکرات هسته‌ای

  • عراقچی‌ از اختیار کافی برای این توافق برخوردار است

  • من راه عشق و شهادت را رفتم +عکس

  • مقصدی رویایی برای طبیعت‌گردان / عکس

  • عمان: مذاکره کنندگان از ایده‌ها استقبال کردند

  • شاه‌پانزه این طوری توی ۵ سال رنگ عوض کرد /فیلم

  • تناقض‌گویی مقامات آمریکا شک و شبهه‌ها را نسبت به قصد و نیت واقعی آن‌ها بیشتر می‌کند+فیلم

  • بیزاتی به کادرفنی استقلال اضافه شد

  • اختلاف در اپوزیسیون بالا گرفت

  • ایران به هلند اعتراض کرد

  • پروژه اینترنشنال برای عادی‌سازی تجزیه‌طلبی + عکس و فیلم

  • 3 دانشجوی متخلف دانشگاه تهران موقتاً تعلیق شدند

  • عیدی بازنشستگان قبل از نیمه اسفند پرداخت می شود؟

  • عضو مسلمان کنگره آمریکا: نه به جنگ با ایران

  • تبریک رمضان توسط باشگاه‌های اروپایی

  • روایت‌های بصری از تغییرات اجتماعی / عکس

  • برگشت مهاجم خارجی استقلال به این تیم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 420122
    تاریخ انتشار: 07/اسفند/1404 - 22:47
    دستیار رهبری:

    زحمت نیروهای مسلح برای پاسخ به تهدیدات آمریکا کم شده است

    مشاور و دستیار رهبری انقلاب اقدام آمریکا در اعزام ناوهای هواپیمابر به منطقه را پرهزینه و خطرناک دانست و تصریح کرد: ناوهای آمریکایی امروز در تیررس موشک‌های بومی ما قرار دارند و این شرایط، زحمت نیروهای مسلح ایران برای پاسخ به تهدیدات آنان را کم کرده است.

     زحمت نیروهای مسلح برای پاسخ به تهدیدات آمریکا کم شده است

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایسنا

    محمد مخبر در اختتامیه اولین دوره «توانمندسازی معماران جوان ایران پیشرفته» با بیان اینکه ادارۀ کشور با مدل حکمرانی‌های قدیمی امکان‌پذیر نیست، اظهار کرد: جوانان وظیفه دارند با فراگیری و مدل‌سازی الگوهای نوین حکمرانی، شیوۀ اداره کشور را متناسب با اقتضائات روز تغییر دهند و روزآمد کنند. حل مسائل و چالش‌ها در گرو به کارگیری مدل‌های نوینی مثل حکمرانی کوانتومی و حکمرانی اکوسیستمی است.

    مشاور و دستیار رهبری با اشاره به مولفه‌های بازدارندگی در ایران ادامه داد: وضعیت ژئوپلتیک، وجود کریدور شمال-جنوب و شرق-غرب، قدرت موشکی، انسجام ملی و وجود رهبری انقلاب اصلی‌ترین مؤلفه‌های بازدارندگی کشور هستند. هرچند دشمنان در چند روز اخیر تلاش کردند فضای رعب و ترس بر جامعه حاکم کنند، ولی بیانات رهبری انقلاب توطئه‌های دشمنان را خنثی کرد.
    وی با اشاره به فضاسازی‌ آمریکا نسبت به اعزام ناوهای هواپیمابر به منطقه، این اقدامات را آنان پرهزینه و خطرناک دانست و تصریح کرد: ناوهای آمریکایی امروز در تیررس موشک‌های بومی ما قرار دارند. آنان عملاً شهری متعلق به خود را نزدیک ما آورده و آمدن این ناو زحمت نیروهای مسلح ایران برای پاسخ به تهدیداتشان را کم کرده است و دیگر نیاز نیست برای پاسخ به تجاوز احتمالی و حمله متقابل به آمریکا، شلیک چندهزار کیلومتری داشته باشیم.
     
    مخبر با بیان اینکه امروز همچون دوران جنگ تحمیلی، حفظ انسجام ملی قوی‌ترین سلاح مقابل دشمنان است به نقشه‌های آمریکایی برای تجزیه و تضعیف ایران اشاره کرد و گفت: حتی ایران ضعیف‌شده اما یکپارچه نیز با منافع آمریکا در تقابل است چون ایران در نقطه راهبردی قرار دارد که منافع شرق و غرب به آن گره خورده و همین موقعیت با منافع نظام سلطه در تعارض است.
    در پایان این مراسم با حضور مشاور و دستیار مقام معظم رهبری از برگزیدگان نخستین دوره توانمندسازی معماران جوان ایران پیشرفته تجلیل شد.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما