جمعه 01 اسفند 1404 - Fri 20 Feb 2026
  • هشدار وزش باد شدید در تهران

  • گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با همتای سعودی

  • سکوت سنگین فمینیست‌ها مقابل فاجعهٔ اپستین +عکس

  • دستگیری حفار غیرمجاز در یکی از روستاهای کامیاران

  • پیام قالیباف به روسای مجالس کشورهای اسلامی

  • توقیف دامپ‌تراک ۴۰ تنی قاچاق در هرمزگان

  • جمع‌وجور و مرگبارترین مسلسل آلمانی /فیلم

  • نفس تازه دریاچه ارومیه / عکس

  • ایران فعلا بیرون از اتاق فرمان پول

  • احساس بد آمریکایی‌ها‌ از جنگ برای منافع اسرائیل +عکس و فیلم

  • مسلمان‌ شدن رپر ماداگاسکاری در برنامه محفل / فیلم

  • افشاگری از اتفاقات عجیب و غریب در پرسپولیس /فیلم

  • تجلیل از ماه رمضان در خرابه‌های غزه

  • خانه‌تکانی نوروزی روی خط قرمز آب

  • حمله مشاور غیابی استقلال به مورینیو!+عکس

  • قدرت‌نمایی سپاه در حساس‌ترین گذرگاه انرژی جهانی+عکس

  • قیمت روز گوشت گوساله پنجشنبه ۳۰ بهمن

  • مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو گامی رو به جلو بود

  • انهدام باند قاچاق 5 میلیون لیتر سوخت در کشور

  • شوک خبری به پرسپولیس ، جدایی اوسمار

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 419534
    تاریخ انتشار: 01/اسفند/1404 - 09:45
    ترامپ مهلت تعیین کرد:

    پنجره دیپلماسی با ایران تا ۱۵ روز دیگر باز است

    رئیس‌جمهور آمریکا در ادامه لحن تهدیدآمیز خود علیه تهران، به ایران حداکثر ۱۵ روز فرصت داد تا به توافقی «معنادار» درباره برنامه هسته‌ای خود برسد، در غیر این صورت واشنگتن ممکن است اقدام نظامی کند.

    پنجره دیپلماسی با ایران تا ۱۵ روز دیگر باز است

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان

    دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، روز پنج‌شنبه  در ادامه تهدیدات خود علیه جمهوری اسلامی ایران ادعا کرد که ایران حداکثر ۱۵ روز فرصت دارد تا بر سر موضوعات از جمله برنامه هسته‌ای خود به توافق برسد و تهدید کرد که در غیر این صورت، ایالات متحده اقدام نظامی خواهد کرد.

    ترامپ همانند همیشه با زبان تهدید و ارعاب به خبرنگاران در هواپیمای ایر فورس وان گفت: «یا به توافق می‌رسیم، یا برای آنها ناخوشایند خواهد بود.»
    او در پاسخ به سوالی درباره مهلت زمانی خود گفت: «فکر می‌کنم این زمان کافی باشد - ۱۰، ۱۵ روز، تقریباً حداکثر.»
    ترامپ پیشتر در روز پنج‌شنبه، ۱۰ روز را برای توافق با ایران پیشنهاد کرده بود. وی در نخستین نشست «شورای صلح»، ابتکار خود برای تضمین ثبات در غزه، مدعی شد: «در طول سال‌ها ثابت شده که دستیابی به یک توافق معنادار با ایران آسان نیست. ما باید به یک توافق معنادار برسیم، در غیر این صورت اتفاقات بدی رخ می‌دهد.»
    او در این رویداد در واشنگتن هشدار داد که بدون هیچ توافقی، ایالات متحده «ممکن است مجبور باشد یک قدم فراتر برود» و افزود: «احتمالاً در ۱۰ روز آینده متوجه خواهید شد.»
     
    استیو ویتکاف، فرستاده ویژه ترامپ، و جرد کوشنر، داماد رئیس‌جمهور، روز سه‌شنبه به طور غیرمستقیم در ژنو با عباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران، دیدار کردند. عراقچی گفت که پیشرفت حاصل شده است.
    این مذاکرات یک ماه پس رویدادهای داخلی در ایران برگزار شد.
    انتظار می‌رود مارکو روبیو، وزیر امور خارجه آمریکا، در ۲۸ فوریه با بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، که مدتهاست خواستار اقدام نظامی علیه تهران است و سال گذشته یک کارزار بمباران را علیه ایران هدایت کرد، در اسرائیل دیدار کند.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما