پنجشنبه 30 بهمن 1404 - Thu 19 Feb 2026
  • هشدار وزش باد شدید در تهران

  • گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با همتای سعودی

  • سکوت سنگین فمینیست‌ها مقابل فاجعهٔ اپستین +عکس

  • دستگیری حفار غیرمجاز در یکی از روستاهای کامیاران

  • پیام قالیباف به روسای مجالس کشورهای اسلامی

  • توقیف دامپ‌تراک ۴۰ تنی قاچاق در هرمزگان

  • جمع‌وجور و مرگبارترین مسلسل آلمانی /فیلم

  • نفس تازه دریاچه ارومیه / عکس

  • ایران فعلا بیرون از اتاق فرمان پول

  • احساس بد آمریکایی‌ها‌ از جنگ برای منافع اسرائیل +عکس و فیلم

  • مسلمان‌ شدن رپر ماداگاسکاری در برنامه محفل / فیلم

  • افشاگری از اتفاقات عجیب و غریب در پرسپولیس /فیلم

  • تجلیل از ماه رمضان در خرابه‌های غزه

  • خانه‌تکانی نوروزی روی خط قرمز آب

  • حمله مشاور غیابی استقلال به مورینیو!+عکس

  • قدرت‌نمایی سپاه در حساس‌ترین گذرگاه انرژی جهانی+عکس

  • قیمت روز گوشت گوساله پنجشنبه ۳۰ بهمن

  • مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو گامی رو به جلو بود

  • انهدام باند قاچاق 5 میلیون لیتر سوخت در کشور

  • شوک خبری به پرسپولیس ، جدایی اوسمار

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 419481
    تاریخ انتشار: 30/بهمن/1404 - 13:26

    دستگیری حفار غیرمجاز در یکی از روستاهای کامیاران

    کامیاران ـ سرپرست اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کامیاران از شناسایی و دستگیری یک حفار غیرمجاز در یکی از روستاهای این شهرستان خبر داد.

     دستگیری حفار غیرمجاز در یکی از روستاهای کامیاران

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از مهر

    سعدالله نوری پیش از ظهر پنج‌شنبه با اعلام این خبر به رسانه‌های کردستان اعلام کرد: پس از دریافت گزارش‌های مردمی مبنی بر انجام حفاری غیرمجاز در یکی از مناطق روستایی کامیاران، یگان حفاظت میراث‌فرهنگی به سرعت وارد عمل شد و پیگیری موضوع را در دستور کار خود قرار داد.

    سرپرست اداره میراث‌فرهنگی کامیاران بیان کرد: با حضور پاسگاه انتظامی و جانشین فرمانده یگان حفاظت، فرد خاطی شناسایی شد. این فرد با یک دستگاه خودروی پراید سفید در حال حفاری غیرمجاز برای یافتن اشیای تاریخی بود که پس از هماهنگی با مقام قضایی، دستگیر و خودرو توقیف شد.

    تشکیل پرونده قضایی و تاکید بر مشارکت مردمی

    نوری افزود: پرونده قضایی مربوط به این اقدام غیرقانونی تشکیل و به مراجع ذی‌صلاح ارجاع شد. وی با تأکید بر اهمیت حفاظت از آثار تاریخی، از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه فعالیت حفاری غیرمجاز، گزارش خود را به اداره میراث‌فرهنگی ارائه کنند تا اقدامات قانونی لازم صورت گیرد.

    این اقدام نمونه‌ای از تلاش‌های مستمر اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کردستان برای پیشگیری از تخریب و حفاظت از میراث تاریخی استان به شمار می‌رود.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما