دوشنبه 27 بهمن 1404 - Mon 16 Feb 2026
  • جنگ جهانی دوم، فراتر از تصویر‌

  • دهک‌بندی از معیار دریافت یارانه حذف شد

  • همبستگی مردم، اصلی‌ترین سپر دفاعی و سرمایه قدرت ملی ایران است

  • از روایت‌های ساخته‌شده تا واقعیت‌های دیده‌شده

  • دشمن با پروژه «کشته‌سازی» قصد اتهام زنی به جمهوری اسلامی را داشت

  • جشنواره شرووتاید در لیتوانی /عکس

  • حقیقت تجمعات پهلوی‌ها از زبان یک طرفدار /فیلم

  • کنایه پویانفر: بخشی از مالیاتم تقدیم دولت‌های اجنبی شود

  • سرمربی پرافتخار ایرانی جانشین ساپینتو؟

  • کوه بوکتی که شبیه کیک است! /عکس

  • مرگ مشکوک تهیه کننده سریال ضد ایرانی «تهران»

  • ارزش‌های دفاع مقدس ایران را حفظ کرده است

  • انقلابِ ۴۷ ساله راز پیروزی‌ها و غافلگیری‌ها

  • حقوق در سال آینده حداقل ۳۲ درصد افزایش پیدا می‌کند+فیلم

  • افراد پشت‌پردۀ اغتشاشات عاملان تروریستی هستند

  • ساعت طلایی مصرف کافئین

  • پیام ظریف برای همه ایرانیان

  • مسمومیت ۸ نفر در لواسان

  • بازسازی سیستم عصبی با این ویتامین

  • قیمت سکه و طلا امروز دوشنبه ۲۷ بهمن

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 419240
    تاریخ انتشار: 27/بهمن/1404 - 20:58
    عارف:

    تأمین کالاهای اساسی با قیمت مناسب در ماه رمضان و نوروز از اولویت‌های فوری دولت است

    معاون اول رئیس‌جمهور تأمین کالاهای اساسی با قیمت مناسب در ماه رمضان و نوروز را از اولویت‌های فوری دولت برشمرد و محور همکاری با نهادهای سیاسی ـ اجتماعی را شامل تأمین امنیت غذایی، بهبود معیشت، توانمندسازی محرومان و تأمین مسکن اقشار آسیب‌پذیر دانست.

    تأمین کالاهای اساسی با قیمت مناسب در ماه رمضان و نوروز از اولویت‌های فوری دولت است

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایسنا

    معاون اول رئیس‌جمهور در سومین نشست نهادهای اجتماعی ـ اقتصادی اعلام کرد این نهادها بازوی اجرایی دولت برای حل مشکلات معیشتی مردم، رفع ناترازی‌ها و تأمین پایدار کالاهای اساسی و امنیت غذایی هستند و دولت چهاردهم با رویکرد تقسیم‌کار ملی، همکاری سیستمی و مستمر با آن‌ها را دنبال می‌کند.

     
    محمدرضا عارف با قدردانی از همراهی این نهادها، به‌ویژه در دوره جنگ ۱۲روزه و نقش آن‌ها در تأمین کالاهای اساسی، گفت دولت نگاه راهبردی به ظرفیت نهادهای اجتماعی ـ اقتصادی برای پیشبرد طرح‌های کلان دارد و دولت و این نهادها جدا از هم نیستند، بلکه با هدف مشترک خدمت‌رسانی به مردم فعالیت می‌کنند.
     
    او با اشاره به حمایت و حضور مردم در مناسبت‌های ملی، این همراهی را عامل تقویت مسئولیت مدیران دانست و تأکید کرد خدمت به مردم افتخار مسئولان است.
     
    عارف اجرای طرح‌هایی مانند مصوبه بنزین و کالابرگ الکترونیکی را از اقدامات مهم ماه‌های اخیر دانست که با اجماع نخبگان و مدیران اجرایی اجرا شده و نهادهای اجتماعی ـ اقتصادی در تأمین کالا و اجرای کالابرگ نقش مؤثری دارند.
     
    به گفته او، دولت حساب ویژه‌ای روی توان این نهادها باز کرده و باید تعامل با آن‌ها به‌صورت پایدار تقویت شود.
     
    وی تأمین کالاهای اساسی با قیمت مناسب در ماه رمضان و نوروز را از اولویت‌های فوری دولت برشمرد و محور همکاری با این نهادها را شامل تأمین امنیت غذایی، بهبود معیشت، توانمندسازی محرومان و تأمین مسکن اقشار آسیب‌پذیر دانست.
     
    در این نشست، پیشنهادها و برنامه‌هایی در حوزه تأمین مسکن محرومان، بازسازی منازل آسیب‌دیده در سوانح و جنگ ۱۲روزه، حمل‌ونقل کالا، امنیت غذایی، پروژه‌های نفت و گاز، افزایش راندمان نیروگاه‌های سیکل ترکیبی، رفع ناترازی انرژی، و تأمین کالاهای اساسی و دارو بررسی و درباره تسهیل و تسریع اجرای آن‌ها تصمیم‌گیری شد.
     
    در این نشست، معاون نظارت و حسابرسی دفتر مقام معظم رهبری، رؤسای بنیاد مستضعفان، کمیته امداد امام خمینی(ره) و ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره)، وزیر صنعت، معدن و تجارت، سخنگوی دولت، دبیر هیئت دولت و جمعی از مسئولان دستگاه‌های مرتبط حضور داشتند.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما