سه شنبه 12 خرداد 1405 - Tue 02 Jun 2026
  • جشن قهرمانی آرسنال با حضور جمعیتی عظیم / عکس

  • شانس پرسپولیس برای آسیا چقدر است + عکس

  • کریس مورفی: تنگه هرمز بسته خواهد ماند

  • بیانیه نمایندگان مجلس

  • ساعت دیدار تدارکاتی تیم ملی فوتبال ایران و مالی

  • تداوم جنایات در لبنان برای ایران قابل تحمل نیست

  • اسکورت ایر فورس وان توسط بمب‌افکن‌های هسته‌ای / فیلم

  • جزئیات آخرین پیشنهاد ارسالی آمریکا به ایران

  • دست یابی هکرهای ایرانی به حساب اینستاگرام جان اف. بنتیوگنا

  • هدف ما اتصال مستقیم «خانه به بازار» است

  • جشن تولد اسطوره فوتبال ایران در لس آنجلس /فیلم

  • عبور ۱۵ فروند کشتی با مجوز س‍‍پاه از تنگه هرمز

  • مناظر شگفت‌انگیز از پارک ملی یلواستون / عکس

  • ۴۰۰ سهمیه حج ایران چطور سوخت؟

  • انهدام شبکه بزرگ قاچاق سوخت در اصفهان+ فیلم

  • طوفان و دیواری از گرد و خاک هاربین چین / فیلم

  • اطلاعی درباره توقیف نفتکش توسط فرانسه نداریم

  • حادثه تیراندازی در دانشگاه علوم پزشکی قزوین

  • تروریست‌های موساد به جان هم افتادند

  • شانس پرسپولیس برای آسیا چقدر است؟

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 419238
    تاریخ انتشار: 27/بهمن/1404 - 19:26

    عملیات مشترک حشد الشعبی و ارتش عراق برای پاکسازی صحرای نینوا از عناصر داعش

    سازمان بسیج مردمی (حشد الشعبی) عراق اعلام کرد که با هماهنگی ارتش این کشور و فرماندهی عملیات حشد در استان نینوا، عملیات امنیتی گسترده‌ای را در صحرای این استان برای تعقیب هسته‌های پنهان داعش آغاز کرده است.

    عملیات مشترک حشد الشعبی و ارتش عراق برای پاکسازی صحرای نینوا از عناصر داعش

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایرنا

    بسیج مردمی عراق تاکید کرد: این عملیات از پنج محور اصلی شروع شده و با مشارکت فعال یگان‌های ارتش عراق و پشتیبانی واحدهای تخصصی وابسته به حشد الشعبی انجام می‌شود.

    این سازمان، اهداف اصلی عملیات را خشکاندن منابع تروریسم، تعقیب هسته‌های خفته و جلوگیری از هرگونه تحرکات دشمن در مناطق بیابانی اعلام کرد.
     
    براساس بیانیه بسیج مردمی عراق، عملیات مذکور بر پایه تلاش اطلاعاتی و شناسایی میدانی دقیق در حال انجام است و شامل بازرسی و پاکسازی گسترده برای تضمین سرعت و کارآمدی در اجرا می‌شود.
     
    در اجرای این عملیات، تیپ‌های وابسته به فرماندهی عملیات نینوا و غرب نینوا و سازمان اطلاعات این استان مشارکت دارند و عملیات همچنین از سوی زیرمجموعه‌های تخصصی حشد الشعبی از جمله معاونت مهندسی رزمی و معاونت بهداری، به صورت مستقیم پشتیبانی می‌شود.
     
    بیانیه بسیج مردمی خاطرنشان می‌کند که این ماموریت بخشی از سلسله عملیات پیش‌دستانه است که با همکاری نزدیک میان این سازمان و نیروهای نظامی و امنیتی عراق با هدف تعقیب بقایای گروه تروریستی داعش، تقویت حضور امنیتی در مناطق بیابانی و جلوگیری از هرگونه تلاش برای سازماندهی مجدد عناصر تروریستی انجام می‌شود.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما