جمعه 24 بهمن 1404 - Fri 13 Feb 2026
  • آیین اختتامیه جشنواره فیلم فجر/عکس

  • کالبدشکافی پروژه بی‌ثبات‌سازی ایران از کاخ سفید/ چگونه ترامپ فتنه ۱۴۰۴ را رهبری کرد؟

  • ایران جزو ۱۰ کشور دارنده بیشترین ظرفیت نیروگاه‌های حرارتی

  • ماراتن کنکور در انتظار یک امضای طلایی از پاستور/عدالت آموزشی باید تأمین شود

  • دکتر قالیباف به نماینده مردم ترکمن در مجلس تسلیت گفت

  • فیدان: آمریکا آماده سازش با ایران در مورد غنی سازی اورانیوم است

  • بارش برف و باران و وزش باد شدید در اکثر استان‌های کشور از جمعه

  • آتش سوزی در مغازه مکانیکی یک قربانی گرفت

  • اعتراف معاون ترامپ به ناکامی پروژه براندازی در ایران+ عکس

  • تیم ملی ایران محروم شد!

  • شوک تورمی دی ماه و مسئولانی که از یک سوراخ 2 بار گزیده شدند

  • اوسمار یک بازیکن پرسپولیس را اخراج کرد

  • قیمت جدید طلای جهانی امروز ۲۳ بهمن ۱۴۰۴

  • عزل یک مدیر صداوسیما

  • داعش همچنان در سوریه فعال است

  • تهران صاحب ۱۱۶۱ مدرسه جدید می شود

  • عراقچی: امکان فریب وجود دارد،/فیلم

  • ترافیک روان در اکثر معابر و بزرگراه‌های تهران

  • مخالفت واتس‌اپ با کاربرد پیام‌رسان بومی در روسیه

  • حجم گسترده ویرانی در شرق خط زرد در نوار غزه+ فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 419000
    تاریخ انتشار: 24/بهمن/1404 - 15:40
    معاون کمیته امداد:

    افزایش ۵۰ درصدی مستمری مددجویان کمیته امداد در سال آینده

    معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد امام خمینی (ره) گفت: در بودجه سال ۱۴۰۵ قبل از اصلاح حدود ۳۰ درصد افزایش مستمری مدد جویان پیش‌بینی شده بود اما بعد از اصلاح این رقم به ۵۰ درصد رسید.

     افزایش ۵۰ درصدی مستمری مددجویان کمیته امداد در سال آینده

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایرنا

    حسین خدرویسی به تشریح جزییات پرداخت مستمری مدد جویان کمیته امداد پرداخت و افزود: فرایند تصویب مستمری‌ها به صورت بخشی از بودجه دولت است که به مجلس پیشنهاد می‌شود و میزان افزایش سالانه آن هم در کمیسیون‌های تخصصی بررسی و در صحن عمومی تعیین و تصویب می‌شود.

    وی ادامه داد: مبلغ سالانه که در بودجه تصویب شده است از سوی سازمان برنامه و بودجه به کمیته امداد ابلاغ می‌شود و اعتبارات آن هم هر ماه از سوی دولت تخصیص پیدا می‌کند و به مددجویان پرداخت می‌شود.

    ۵ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر تحت پوشش هستند

    معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد امام خمینی (ره) گفت: اکنون بیش از ۲.۵ میلیون خانوار با جمعیت حدود ۵ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر تحت پوشش کمیته امداد هستند که ابعاد خانوار از یک نفره تا چند نفره متغیر است.

    وی ادامه داد: هر سال جمعیت تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) متغیر است و مجموع پرداختی به این خانواده‌ها شامل مبلغ کلانی است که به آنها پردخت می‌شود.

    ارائه ۱۲۰ نوع خدمت به مددجویان تحت پوشش کمیته امداد

    خدرویسی با بیان اینکه ۱۲۰ نوع خدمت به مددجویان تحت پوشش کمیته امداد ارائه می‌شود، افزود: حوزه حمایت و ‌سلامت خانواده در این نهاد حوزه مادر و ‌حوزه اصلی در خدمت رسانی به مددجویان است و به سالمندان، افراد از کارافتاده و بیماران صعب‌العلاج خدمات مادام‌العمر ارائه می‌دهد.

    معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد امام خمینی (ره) تاکید کرد: بخشی از جامعه هدف کمیته امداد مستعد برنامه‌های توانمندسازی هستند که باید پس از رسیدن به خودکفایی، از چرخه امدادرسانی خارج شوند.

    سال ۱۴۰۴ مستمری مدد جویان افزایش ۴۰ درصدی داشت

    خدرویسی یادآور شد: در بودجه ۱۴۰۴، افزایش ۴۰ درصدی مستمری خانوارهای تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) را شاهد بودیم.

    وی افزود: براین اساس، مستمری خانوار یک نفره درسال ۱۴۰۴، یک میلیون و ۴۰۰ هزار تومان و خانوار دو نفره از یک میلیون و ۹۸۸ هزار تومان بود همچنین مستمری خانوار سه نفره و چهار نفره نیز به ترتیب ۲ میلیون و ۸۰۰ و سه میلیون و ۵۷۷ هزار تومان بود و خانوار پنج نفره و بیشتر نیز چهار میلیون و ۴۱۰ هزار تومان مستمری دریافت کردند.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما