سه شنبه 24 شهريور 1405 - Tue 15 Sep 2026
  • مردم یمن معتقدند عربستان در حال اجرای نقشه های آمریکاست

  • عمان حافظ منافع آمریکاست نشست مسقط تله است، مراقب باشید!

  • رئیس آموزش‌وپرورش رباط‌کریم بازداشت شد

  • ایران و یمن در حال آزاد کردن غرب آسیا

  • علیرضا بیرانوند: هراسی از رفتن به سربازی ندارم

  • پیگیری سرنوشت ۳ خلبان ایرانی از مسیر دوحه

  • پدافند ایران قفل F۳۵ را شکست / فیلم

  • دستور اژه‌ای برای بررسی جامع شرکت‌های دولتی و وابسته به دولت + فیلم

  • یک‌رفتار ضدایرانی؛ وقتی دیگران به آثار ضد اسرائیلی جایزه می‌دهند! + عکس

  • ترس فروشی بلاگرها با کلیدواژه اَبَرتورم

  • پایگاه ملک خالد عربستان با ده‌ها موشک و پهپاد هدف قرار گرفت

  • تله ترامپ برای بازار نفت و مسئولان ایرانی

  • قد بلندقدترین اسب جهان / عکس

  • چرا با وجود مصرف آهن، کمبود آهن داریم

  • اقامه نماز زیر باران شدید در مسجدالحرام / فیلم

  • خبر خوش به تیم ملی از قلب پرسپولیس!

  • بقائی: درخواست عربستان برای تعویق نشست مسقط/ کاردار اتریش فراخوانده شد + فیلم

  • افشاگری سرلشکر صهیونیست از فرسایش نظامیان

  • نابغه ترابری سنگین سپاه کیست؟ + عکس

  • نوستالژی /نوحه عمه بابایم کجاست کویتی پور

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 418655
    تاریخ انتشار: 19/بهمن/1404 - 19:44

    بحث داغ مذهب و غریزه در فیلمی با بازی رضا عطاران

    کارگردان فیلم «خواب» با اشاره به اینکه فیلمش طعنه‌ای‌به رادیکالیسم مذهبی نمی‌زند، رضا عطاران را تنها بازیگری دانست که نقش اصلی این فیلم را به خوبی توانسته بازی کند.

    بحث داغ مذهب و غریزه در فیلمی با بازی رضا عطاران

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایسنا

    فیلم «خواب» به کارگردانی مانی مقدم روز یکشنبه، ۱۹ بهمن‌ماه در پردیس سینمایی ملت (سینمای رسانه) در جشنواره فیلم فجر به نمایش درآمد. 

     
    این فیلم با بازی رضا عطاران، مریلا زارعی و هدی زین‌العابدین داستانی متفاوت را روایت کرده که بحث بر سر مذهب و غریزه را در نشست خبری‌اش داغ کرد.
     
     فیلم «خواب» براساس خواب‌های کاراکتر اصلی فیلم، رضا عطاران پیش می‌رود که مانی مقدم درباره ایده اولیه فیلمش گفت: من خودم خواب مشابه داستان را برای چند روز متوالی می‌دیدم و ماجرا براساس یک تجربه واقعی شکل گرفت. 
     
    او افزود: «خواب» درواقع همین موبایل‌های ما و اینستاگرام است و تصاویری که به آن نمی‌رسیم درحالی که ایده‌آل ما هستند. زمانی بود که در ایران می‌شد به خیلی چیزها برسی ولی دیگر رویا شده‌ است.
     
    مقدم در پاسخ به اینکه آیا از فیلم خاصی تاثیر پذیرفته، گفت: فیلم «خواب» به طور کامل تحت تأثیر فیلم «جاده مالهالند» است. البته ما ناخودآگاهی داریم که مسائلی در آن شکل می‌گیرد و حتی ممکن است فیلم‌های دیگری مثل «هامون» و «اینسپشن» هم بوده باشد که بر روی من اثرگذار بوده‌اند.
     
    این کارگردان در پاسخ به اینکه آیا فیلمش تصویر یک جامعه مذهبی درگیر غریزه است، گفت: مگر جامعه مذهبی غریزه ندارد؟ تاکید خاص بر جامعه مذهبی نداشتم ولی من ایرانی‌ها را مذهبی تعریف می‌کنم و غریزه را هم چیز بدی تعریف نمی‌کنم‌. البته مذهب هنجار ایجاد می‌کند و ما در فیلم فقط یک دوگانگی را تعریف کردیم.
     
    مقدم با بیان اینکه «فیلم خواب طعنه‌ای به رادیکالیسم مذهبی نیست»، ادامه داد: ما بچه که بودیم شعار «نه شرقی نه غربی» داشتیم ولی الآن فقط «نه غربی» باقی مانده است، در حالی که ما ایرانی هستیم و خیلی قبل‌تر از اینها (شرق و غرب) بودیم.
     
    او در بخشی‌دیگر از این نشست درباره رضا عطاران گفت: میتوانم ۱۰۰ درصد بگویم که اگر کسی بجز رضا عطاران بازی می‌کرد، نمی‌توانست اینقدر دقیق آنچه را من می‌خواهم درآورد. آقای عطاران وقتی متن را خواند آنقدر خوب برخورد کرد که با وجود ۳۵ سال کار حرفه‌ای در سینما حتی یک کامنت به من نداد.
     
    در ابتدای نشست خبری فیلم، امیرحسین حیدری (تهیه‌کننده) با خواندن متنی، به خانواده‌های عزادار ناآرامی های دی‌ماه تسلیت گفت.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما