پنجشنبه 23 بهمن 1404 - Thu 12 Feb 2026
  • مرگ بر «بَعلِ» جنایتکاران جزیرهٔ اپستین!

  • ملت ایران امروز مشت محکمی بر دهان دشمن زد

  • حضور پرشکوه در راهپیمایی 22 بهمن پیام وحدت و عزت است

  • پزشکیان: ایران سرخم نخواهد کرد

  • نامزدهای سیمرغ جشنواره فیلم فجر مشخص شدند

  • هلاکت ۴ تروریست در خاش

  • بیانیه حزب‌الله لبنان به مناسبت سالروز پیروزی انقلاب اسلامی

  • مستاجرم ولی به مملکتم پشت نمی‌کنم /فیلم

  • در حال بروزرسانی | همه نسل‌ها برای مایوس کردن دوباره دشمن به خیابان آمدند/ حضور ده‌ها میلیونی مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن +عکس و فیلم

  • ملت ایران امروز پاسخ یاوه‌گویی دشمنان را داد

  • مسدود شدن اکانت‌های سلطنت‌طلب توسط پلیس هلند

  • اتش سوزی در نیروگاه برق الستوم

  • تونی کروس، لیگ عربستان را با خاک یکسان کرد

  • شهیده ‌ملینا اسدی‌ سند جنایات ‌اسرائیل و آمریکاست

  • "وابستگان نظامی اروپا" تروریستند

  • ماجرای جنگ پنهانی ترامپ علیه ایران +فیلم

  • سرائیل ۱ میلیارد دلار از غزه به جیب زد

  • وزیر بهداشت: ارز ترجیحی دارو ادامه دارد

  • قالیباف خطاب به مردم؛ مهم‌ترین مولفه قدرت شما هستید

  • هاشمیان پیشنهاد جدید مدیران پرسپولیس را رد کرد

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 418880
    تاریخ انتشار: 22/بهمن/1404 - 22:46

    تبریک سران ترکیه، کوبا، صربستان و موریتانی به پزشکیان

    سران ۴ کشور دیگر با ارسال پیام‌هایی چهل و پنجمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی را به رئیس جمهور کشورمان تبریک گفتند.

    تبریک سران ترکیه، کوبا، صربستان و موریتانی به پزشکیان

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان

    در ادامه پیام‌های تبریک سران و مقامات کشور‌ها به مناسبت چهل و هفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه در پیام تبریکی به پزشکیان تصریح کرد: مطمئنم به عنوان دو کشور همسایه و نماینده‌های دو تمدن کهن، در پرتو رشته‌های مهر و محبت مستحکمی که در چارچوب اهداف مشترکمان در راستای آرامش و رفاه تابیده‌ایم، دوستی و برادری ملت‌هایمان دائمی خواهد بود.

     
    رئیس جمهور ترکیه افزود: ثبات و امنیت جمهوری اسلامی ایران و زندگی برادران ایرانی‌مان در رفاه و آرامش، صمیمانه‌ترین آرزویمان است.
     
    میگل دیاز کانل برمودز، رئیس جمهور کوبا نیز در پیام تبریکی به مقام معظم رهبری، دولت و ملت ایران تمایل کشورش بر ادامه تقویت پیوند‌های دوستی و همکاری که دو ملت را متحد می‌کند، اعلام کرد.
     
     الکساندار ووچیچ رئیس جمهور صربستان در پیام تبریک خود به مناسبت چهل و هفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی به دولت و ملت ایران تصریح کرد: اعتقاد راسخ دارم که تاریخ روابط چند دهه‌ای ما پایه و اساس همکاری‌های مستمر در حوزه‌هایی است که فرصت تحقق آن وجود دارد.
     
    رئیس جمهور صربستان همچنین ضمن قدردانی از حمایت اصولی جمهوری اسلامی ایران در حفاظت از تمامیت ارضی و حاکمیت جمهوری صربستان تاکید کرد: جمهوری صربستان نیز از حاکمیت و تمامیت ارضی جمهوری اسلامی ایران حمایت می‌کند.
     
    محمد ولد شیخ الغزوانی رئیس جمهور موریتانی نیز در پیام تبریک خود به دکتر پزشکیان به مناسبت چهل و هفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران، بر اهتمام و عزم خود برای ادامه تلاش‌ها به منظور تقویت و توسعه روابط همکاریِ موجود میان دو کشور، در راستای منافع دو ملت برادر، تأکید کرد.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما