سه شنبه 21 بهمن 1404 - Tue 10 Feb 2026
  • قالیباف خطاب به مردم؛ مهم‌ترین مولفه قدرت شما هستید

  • هاشمیان پیشنهاد جدید مدیران پرسپولیس را رد کرد

  • «جانشین»؛ تلاشی جدی برای بازسازی شرایط جنگ

  • اولین قربانی کدام است؛ سیاست یا فرهنگ؟

  • این ۳ زورگیر مسافرنما را شناسایی کنید

  • زندگی گذشتگان؛ هشداری برای ستمگران امروز+عکس

  • مستمری این افراد واریز شد

  • متلاشی‌شدن باند جعل‌ گذرنامه در غرب‌تهران

  • ابلاغ سلام رهبر انقلاب به خانواده شهدای البرز

  • قیمت جدید برنج هندی و پاکستانی

  • اعتراف خبرنگار اینترنشنال به قدرت موشکی ایران

  • زنی که به «مادر گربه‌ها» شهرت دارد / عکس

  • شکار نفس‌گیر یک شاخ‌چنگی توسط یوزها /فیلم

  • دعوت پزشکیان برای در راهپیمایی ۲۲ بهمن

  • موبایل قاپ هندی اینطور به دام افتاد! / فیلم

  • ورود سامانه بارشی جدید به کشور از شنبه

  • اقتدار ایران و هراس غرب از جنگ

  • ایران خودرو اصلاحیه نرخ‌های جدید محصولات خود را اعلام کرد+ جزئیات

  • دشمن اشتباهی کند پاسخی می‌دهیم که تا امروز ندیده است

  • اقتدار امنیتی علیه وطن‌فروشان

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 418699
    تاریخ انتشار: 20/بهمن/1404 - 14:33

    سرمربی الحسین استقلال را زیر ذره‌بین برد

    رسانه‌ اردنی گزارش داد که اعضای کادر فنی تیم فوتبال الحسین تمامی بازی‌های تیم استقلال را به طور کامل آنالیز کرده‌اند و بازیکنان این تیم در حال آماده‌سازی خود برای این دیدار مهم هستند.

     سرمربی الحسین استقلال را زیر ذره‌بین برد

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از مهر ،

    تیم های فوتبال استقلال ایران و الحسین اردن در دیدار رفت مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا ۲ باید روز سه شنبه ۲۱ بهمن و از ساعت ۱۷:۱۵ در ورزشگاه آل مکتوم شهر دبی امارات رو در روی هم قرار گیرند.

    سایت «alghad» اردن در رابطه با شرایط آماده سازی تیم الحسین برای بازی با استقلال نوشت: تیم فوتبال الحسین روز گذشته (یکشنبه ۱۹ بهمن) در شهر دبی امارات تمرینات خود را آغاز کرد تا برای دیدار مهم مقابل تیم استقلال ایران در دیدار رفت مرحله یک هشتم نهایی مسابقات لیگ قهرمانان آسیا ۲ آماده شود.

    تیم الحسین دو روز پیش به دبی رسید تا برای این مسابقه آماده شود و بازیکنان با روحیه‌ای بالا به دنبال کسب نتیجه‌ای قابل توجه در این تورنمنت آسیایی هستند.

    «نی فرانکو» سرمربی برزیلی تیم الحسین امیدوار است که اولین دیدار خود در این رقابت‌ها را با نتیجه مثبت آغاز کند تا شانس تیم برای صعود به مرحله بعد افزایش یابد و کار او در دیدار برگشت در امان (پایتخت کشور اردن) آسان‌تر شود. خصوصاً که الحسین در لیگ داخلی عملکرد بسیار خوبی داشته و با پیروزی مقابل تیم شباب اردن، موقتا در صدر جدول قرار گرفت. فرانکو از آماده بودن اکثر بازیکنان اطمینان حاصل کرده و تلاش کرده هماهنگی میان بازیکنان جدید و قدیمی افزایش یابد.

    تمام بازیکنان تیم به جز «رزق بنی هانی» مهاجم الحسین در اختیار نی فرانکو هستند. این بازیکن به دلیل مصدومیت دیدار با استقلال را از دست داده است. فرانکو همچنین عملکرد تیم ایرانی را در بازی‌های اخیر زیر نظر داشته تا نقاط قوت و ضعف استقلال را شناسایی کند.

    الحسین به دنبال شکستن طلسم مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا است و قصد دارد ناکامی فصل گذشته را جبران کند، زمانی که در همان مرحله مقابل تیم شارجه امارات با شکست در ضربات پنالتی حذف شد.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما