سه شنبه 07 بهمن 1404 - Tue 27 Jan 2026
  • عاملان حمله به منصوریان نقره داغ شدند

  • سردار معروفی معاون فرهنگی، اجتماعی و رسانه سپاه شد

  • قیمت گوشت قرمز امروز سه‌شنبه ۷ بهمن

  • ماجرای عددسازی اینترنشنال و پهلوی از کشته‌ها

  • وقتی خشونت اغتشاشگران اپوزیسیون را هم شوکه می‌کند +عکس و فیلم

  • پهلوی، ترامپ زیادی نخور! /فیلم

  • هشدار ایران به کشورهای عربی در صورت میزبانی حملات علیه خود+عکس

  • بارش باران و آبگرفتگی معابر در اهواز /عکس

  • وقتی یک زن اسرائیلی متوجه شد در اغتشاشات ایران کشته شده!

  • برای دفاع از خاک مقدس کشورمان آماده‌ایم

  • تغییر ساعت دیدار فولاد - پرسپولیس

  • دروغ حضور حشدالشعبی و حزب‌الله در اغتشاشات ایران از کجا آمد؟ +عکس و فیلم

  • کرببلا زائریم / مهدی رسولی

  • شهیدکلانتری ؛ بزرگمرد عرصه عمران و سازندگی+ تصاویر

  • شاخص کل بورس چرا ناگهان ترمز برید؟ +نمودار

  • افزایش سوخت‌وساز بدن با نوشیدن آب

  • مردم ایران پهلوی را می‌خواهند!/ سند: اکانت‌های جعلی اسرائیلی +جزئیات

  • قیمت دلار امروز دوشنبه ۶ بهمن

  • قیمت طلا امروز دوشنبه ۶ بهمن

  • ایران توانمندتر از گذشته به هر تعرضی پاسخ پشیمان کننده می‌دهد

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 417679
    تاریخ انتشار: 06/بهمن/1404 - 11:14

    اعتراض حق مردم است؛ اغتشاش خط قرمز نظام

    عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس شورای اسلامی با اشاره به اعتراضات مردمی اخیر، ضمن به‌رسمیت شناختن مطالبات معیشتی مردم، تأکید کرد: اعتراض مسالمت‌آمیز حق مردم است، اما اغتشاش و سوءاستفاده دشمنان از مطالبات مردمی هرگز پذیرفتنی نیست و با آن برخورد خواهد شد.

    اعتراض حق مردم است؛ اغتشاش خط قرمز نظام

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از سراج 24 ،

    عبدالحکیم آق‌آرکاکلی، منتخب مردم گنبدکاووس و عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها و دبیر کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۵، در گفت‌وگو با خبرنگار سراج24 با اشاره به اعتراضات مردمی در روزهای اخیر، اظهار کرد: تحلیل‌ها و فضاسازی‌هایی که رسانه‌ها و دولت‌های بیگانه به‌ویژه آمریکا درباره جمهوری اسلامی ایران مطرح می‌کنند، موضوع تازه‌ای نیست و ملت ایران بارها با اتکا به همدلی مردم و وحدت ملی، پاسخ این تهدیدها را داده‌اند.

    وی با تأکید بر اقتدار ملی ایران افزود: ایران کشوری با مردمی بی‌نظیر در دنیاست و نه آمریکا، نه ترامپ و نه هیچ رئیس‌جمهوری در هیچ نقطه‌ای از جهان توان تهدید ملت ایران را ندارد. تجربه‌های گذشته و ایستادگی مردم و نیروهای مسلح نشان داده است که پروژه‌های فشار و تهدید علیه ایران همواره با شکست مواجه شده‌اند.

    اعتراض حق مردم است، اغتشاش خط قرمز

    منتخب مردم گنبدکاووس با اشاره به بیانات رئیس مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: باید میان اعتراض و اغتشاش تفاوت قائل شد. اعتراض‌های مردمی، به‌ویژه در حوزه معیشت، کاملاً به‌حق است و ما به‌عنوان کارگزاران نظام موظفیم این مطالبات را به رسمیت بشناسیم و برای آن پاسخ عملی ارائه دهیم.

    آق‌آرکاکلی ادامه داد: مردم حق دارند مطالبات خود را به‌صورت مسالمت‌آمیز و در چارچوب قانون مطرح کنند، اما تبدیل اعتراض به اغتشاش، سناریویی است که از سوی دشمنان خارجی دنبال می‌شود و هیچ نسبتی با مردم ایران ندارد.

    اصلاح بودجه؛ پاسخ مجلس به مطالبات معیشتی

    وی با اشاره به اقدامات مجلس در بررسی لایحه بودجه گفت: مجلس با رویکرد تعاملی با دولت، لایحه پیشنهادی را اصلاح کرد تا دغدغه‌های معیشتی مردم، به‌ویژه کارکنان دولت، بازنشستگان و اقشار حقوق‌بگیر، به‌صورت ملموس دیده شود.

    منتخب مردم گنبدکاووس افزود: اصلاح تبعات تورمی مالیات بر ارزش افزوده، افزایش حقوق کارکنان دولت و بازنشستگان، توجه به همسان‌سازی حقوق‌ها و افزایش معافیت‌های مالیاتی، از جمله تصمیم‌هایی بود که در راستای کاهش فشار اقتصادی بر مردم اتخاذ شد.

    تأمین کالاهای اساسی و عبور از شرایط سخت

    آق‌آرکاکلی با اشاره به موضوع یارانه‌ها و کالاهای اساسی بیان کرد: تأمین منابع لازم برای کالاهای اساسی و دارو از اولویت‌های جدی مجلس و دولت بوده و این موضوع در بودجه دیده شده است. همه ارکان حاکمیت در کنار مردم ایستاده‌اند و برای عبور از شرایط سخت اقتصادی و تحریم‌ها تلاش می‌کنند.

    وحدت ملی، راهکار عبور از بحران‌ها

    وی در پایان با تأکید بر حفظ وحدت ملی خاطرنشان کرد: امروز بیش از هر زمان دیگری به همدلی، انسجام و شنیدن درست صدای مردم نیاز داریم. اعتراض حق مردم است، اما اغتشاش خط قرمز ملت ایران است و با کسانی که به دنبال سوءاستفاده از مطالبات مردمی هستند، برخورد قانونی خواهد شد.

    منتخب مردم گنبدکاووس همچنین با قدردانی از نقش رسانه‌ها گفت: رسانه‌ها و خبرنگاران، پل ارتباطی مردم و مسئولان هستند و نقش مهمی در انعکاس واقعیت‌ها و امیدآفرینی در جامعه دارند.

     

    نظرات بینندگان
    نظرات شما