چهارشنبه 08 بهمن 1404 - Wed 28 Jan 2026
|ف |
| | | |
کد خبر: 417519
تاریخ انتشار: 02/بهمن/1404 - 22:46

حشد شعبی عراق به حالت آماده‌باش کامل درآمد

رئیس سازمان حشد شعبی با صدور دستوری، بر افزایش سطح هوشیاری و آمادگی کامل در برابر تهدیدات احتمالی تاکید کرد.

حشد شعبی عراق به حالت آماده‌باش کامل درآمد

به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، 

رئیس سازمان حشد شعبی عراق با صدور دستوری، بر افزایش سطح هوشیاری امنیتی و آمادگی کامل در برابر تهدیدات احتمالی تأکید کرد.

بر اساس این دستور، فالح الفیاض خواستار آن شد که نهایت هوشیاری، دقت و احتیاط در برابر هرگونه تلاش برای نفوذ، تحرکات مشکوک یا تهدیدات تروریستی علیه خاک عراق در دستور کار تمامی یگان‌ها و رده‌های حشد شعبی قرار گیرد.
 
وی همچنین بر ضرورت حمایت و پشتیبانی همه‌جانبه از یگان‌های مستقر در مرزهای عراق تأکید کرد تا توانمندی عملیاتی آن‌ها برای انجام مأموریت‌ها و وظایف محوله تقویت شود.
 
یادآوری می‌شود صباح النعمان، سخنگوی فرمانده کل نیروهای مسلح عراق، پیش‌تر اعلام کرد که شورای وزارتی امنیت ملی این کشور در نشست اضطراری اخیر خود، با همکاری ائتلاف بین‌المللی، تصمیم گرفته است تروریست‌های عراقی و غیرعراقی بازداشت‌شده در زندان‌های تحت کنترل نیروهای دموکراتیک سوریه (قسد) را به عراق تحویل گیرد.
 
 
 
 

نظرات بینندگان
نظرات شما