یکشنبه 15 شهريور 1405 - Sun 06 Sep 2026
  • هدف رضا پهلوی ویرانی و نابودی ایران است + فیلم

  • تعداد قطارهای مسیر ایران و چین سه‌رقمی شد

  • صدور ابلاغیه انضباطی برای خداداد عزیزی و امید عالیشاه

  • شهردار رینه لاریجان بازداشت شد

  • اصلی‌ترین نبرد ما در میدان تولید و معیشت مردم است/ پوزه دشمن را در میدان جنگ اقتصادی هم به خاک می‌مالیم/آمریکایی‌ها خوب می‌دانند که دوران پاسخ‌های متناسب به پایان رسیده است

  • پشت خداداد عزیزی به کجا گرم است؟

  • تاکید پزشکیان برای بررسی حادثه انفجار تانکر

  • شهریه اجباری مدارس ممنوع شد

  • چرا ثبت‌نام عمره آغاز نشد؟

  • ترامپ در میان آمریکایی‌ها به «جیمی کارتر دوم» تبدیل شده است

  • آقای روحانی دوگانه اصلی مقاومت و تسلیم است نه هیچ چیز دیگر

  • نجات گوزن گرفتار در چاه توسط دو مرد / فیلم

  • قیمت دلار امروز یکشنبه ۱۵ شهریور ۱۴۰۵

  • اقدام عجیب ستاره پرسپولیس!

  • قیمت طلا ۱۸ عیار امروز یکشنبه ۱۵ شهریور

  • حالا ایران، آمریکا را تحریم اولیه و ثانویه می‌کند

  • سپاه: شمپاد آمریکایی مورد حمله قرار گرفت

  • تصاویری دیدنی از آهوهای میاندشت / فیلم

  • پاسخ متفاوت یک روحانی به زندانی خشمگین

  • زیرساخت‌های نفتی فرسوده در دریاچه ماراکایبو / عکس

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 417819
    تاریخ انتشار: 07/بهمن/1404 - 23:23

    پیام اردوغان به دولت السودانی

    نخست‌وزیر عراق در جریان دیدار با سفیر ترکیه در بغداد اعلام کرد که امنیت این کشور در اولویت است و جلوگیری از بازگشت گروه تروریستی داعش، مسؤولیت مشترک بین‌المللی است.

    پیام اردوغان به دولت السودانی

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، 

    «محمد شیاع السودانی»، نخست‌وزیر عراق تأکید کرد که این کشور در گام‌ها و سیاست‌های خود بر پایه منافع عالی و امنیت جامع ملی استوار است و همزمان بر جلوگیری از هرگونه فرصت برای بازگشت فعالیت‌های تروریستی و بقایای شکست‌خورده داعش تأکید دارد.

     
    بر اساس گزارش الفرات نیوز، دفتر رسانه‌ای السودانی در بیانیه‌ای اعلام کرد: السودانی با «انیل بورا اینان»، سفیر ترکیه در بغداد دیدار کرد.
     
    در این بیانیه همچنین آمده است در جریان این دیدار روابط دوجانبه میان دو کشور ترکیه و عراق و بارزترین تلاش‌ها و گام‌ها برای توسعه آن که به نفع دو ملت همسایه است مورد بررسی قرار گرفت.
     
    دو طرف همچنین اوضاع منطقه و همکاری عراق و ترکیه در حمایت از ثبات سوریه و تلاش برای توقف تنش‌ها در منطقه را مورد بررسی قرار دادند.
     
    السودانی اظهار داشت: «اقدامات عراق بر منافع عالی و امنیت جامع کشور مبتنی است و از هرگونه فرصتی برای بازگشت فعالیت تروریسم و باقیمانده‌های داعش ممانعت به عمل می‌آورد.»
     
    وی ضمن اشاره به اهمیت ایفای مسؤولیت‌های قانونی و امنیتی توسط جامعه بین‌المللی و کشورهای مختلف جهان خواستار تحویل عناصر داعش شد.
     
    در همین راستا، بورا اینان نیز در جریان این دیدار سلام رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهور ترکیه را منتقل کرد و از سوی دولت خود از گام‌های عراق در حمایت از امنیت و ثبات منطقه و نقش این کشور در حل بحران سوریه تقدیر و تشکر کرد؛ نقشی که بر اساس رویکردهای تداوم امنیت، حفظ وحدت سوریه و منافع مردم این کشور و ملت‌های منطقه شکل گرفته است.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما