سه شنبه 07 بهمن 1404 - Tue 27 Jan 2026
  • بارش باران و آبگرفتگی معابر در اهواز /عکس

  • وقتی یک زن اسرائیلی متوجه شد در اغتشاشات ایران کشته شده!

  • برای دفاع از خاک مقدس کشورمان آماده‌ایم

  • تغییر ساعت دیدار فولاد - پرسپولیس

  • دروغ حضور حشدالشعبی و حزب‌الله در اغتشاشات ایران از کجا آمد؟ +عکس و فیلم

  • کرببلا زائریم / مهدی رسولی

  • شهیدکلانتری ؛ بزرگمرد عرصه عمران و سازندگی+ تصاویر

  • شاخص کل بورس چرا ناگهان ترمز برید؟ +نمودار

  • افزایش سوخت‌وساز بدن با نوشیدن آب

  • مردم ایران پهلوی را می‌خواهند!/ سند: اکانت‌های جعلی اسرائیلی +جزئیات

  • قیمت دلار امروز دوشنبه ۶ بهمن

  • قیمت طلا امروز دوشنبه ۶ بهمن

  • ایران توانمندتر از گذشته به هر تعرضی پاسخ پشیمان کننده می‌دهد

  • قیمت خودرو امروز دوشنبه ۶ بهمن

  • دولت در پاسخ به اعتراضات اصلاحات اقتصادی انجام داد

  • دومین سوگواره بین‌المللی «سفینه‌النجاة» برگزار می شود

  • تمرینات نظامی ارتش صهیونیستی در کرانه باختری

  • شبکه آشوب فضایی آخرالزمانی ساخته بودند

  • این پاسخ معکوس را جدی بگیریم!

  • برق صدها هزار خانه آمریکایی قطع شد

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 417287
    تاریخ انتشار: 30/دي/1404 - 09:50

    قیمت خودرو امروز سه‌شنبه ۳۰ دی

    قیمت خودرو امروز 30 دی 1404 از سوی بنگاه‌های معاملاتی اعلام شد.

    قیمت خودرو امروز سه‌شنبه ۳۰ دی

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» 

     قیمت خودرو امروز 30 دی 1404 در شرایطی اعلام شد که حجم معاملات بازار خودرو در هفته‌های گذشته کاهش چشمگیری پیدا کرده است. کارشناسان معتقدند که تعطیلی بازار، شرایط حاکم بر کشور و مشکلات اینترنت منجر شده است تا بازار روند و جریان فروشی نداشته باشد و رکود پررنگ‌تر از همیشه در معاملات دیده شود. در این میان، تغییرات قیمتی نهاده‌های تولیدی، روند رو به رشد نرخ ارز و کاهش تیراژ تولید و عرضه خودرو از عواملی هستند که چشم‌انداز بازار خودرو را در مسیر صعودی نگه می‌دارند.

    قیمت خودروهای داخلی

    دنا دنده‌ای ساده رشد بهای 20 میلیون تومانی را پشت سر گذاشت و به ارزش معاملاتی یک میلیارد و 425 میلیون تومان رسید. از سوی دیگر، سورن پلاس دوگانه‌سوز افزایش قیمت 20 میلیون تومانی را تجربه کرد تا با نرخ یک میلیارد و 297 میلیون تومان معامله شود.

    شاهین GL نسبت به روزهای گذشته 20 میلیون تومان گران شد تا با نرخ یک میلیارد و 385 میلیون تومان مورد معامله قرار گیرد. از طرف دیگر، اطلس GL نسبت به روزهای گذشته 10 میلیون تومان گران شد تا امروز با نرخ 990 میلیون تومان خرید و فروش شود.

     

    قیمت خودروهای مونتاژی

    فیدلیتی پرستیژ (5نفره) نسبت به روزهای گذشته 95 میلیون تومان گران شد تا در روز جاری با نرخ چهار میلیارد و 820 میلیون تومان خرید و فروش شود. از طرف دیگر، دیگنیتی پرایم اتوماتیک نسبت به روزهای پیشین 50 میلیون تومان گران شد تا امروز با نرخ سه میلیارد و 135 میلیون تومان در بنگاه‌های معاملاتی عرضه شود.

    آریزو 6 پرو اتوماتیک افزایش قیمت 50 میلیون تومانی را تجربه کرد تا با نرخ سه میلیارد و 30 میلیون تومان در بازار آزاد عرضه شود. از سوی دیگر، ام‌وی‌ام X22 پرو MT رشد بهای 20 میلیون تومانی را پشت سر گذاشت و روی شاخص یک میلیارد و 720 میلیون تومان ایستاد.

    میان محصولات مونتاژی سایر شرکت‌ها، هایما S5 پرو نسبت به روزهای گذشته 50 میلیون تومان گران شد تا امروز با برچسب قیمتی 2 میلیارد و 425 میلیون تومان در معاملات حاضر شود. از طرف دیگر، کی‌ام‌سی ایگل افزایش بهای 20 میلیون تومانی را پشت سر گذاشت تا با نرخ یک میلیارد و 675 میلیون تومان در پلتفرم‌های آنلاین خرید و فروش خودرو عرضه شود.

     

    نظرات بینندگان
    نظرات شما