سه شنبه 07 بهمن 1404 - Tue 27 Jan 2026
  • بارش باران و آبگرفتگی معابر در اهواز /عکس

  • وقتی یک زن اسرائیلی متوجه شد در اغتشاشات ایران کشته شده!

  • برای دفاع از خاک مقدس کشورمان آماده‌ایم

  • تغییر ساعت دیدار فولاد - پرسپولیس

  • دروغ حضور حشدالشعبی و حزب‌الله در اغتشاشات ایران از کجا آمد؟ +عکس و فیلم

  • کرببلا زائریم / مهدی رسولی

  • شهیدکلانتری ؛ بزرگمرد عرصه عمران و سازندگی+ تصاویر

  • شاخص کل بورس چرا ناگهان ترمز برید؟ +نمودار

  • افزایش سوخت‌وساز بدن با نوشیدن آب

  • مردم ایران پهلوی را می‌خواهند!/ سند: اکانت‌های جعلی اسرائیلی +جزئیات

  • قیمت دلار امروز دوشنبه ۶ بهمن

  • قیمت طلا امروز دوشنبه ۶ بهمن

  • ایران توانمندتر از گذشته به هر تعرضی پاسخ پشیمان کننده می‌دهد

  • قیمت خودرو امروز دوشنبه ۶ بهمن

  • دولت در پاسخ به اعتراضات اصلاحات اقتصادی انجام داد

  • دومین سوگواره بین‌المللی «سفینه‌النجاة» برگزار می شود

  • تمرینات نظامی ارتش صهیونیستی در کرانه باختری

  • شبکه آشوب فضایی آخرالزمانی ساخته بودند

  • این پاسخ معکوس را جدی بگیریم!

  • برق صدها هزار خانه آمریکایی قطع شد

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 416678
    تاریخ انتشار: 22/دي/1404 - 15:35

    تشییع پیکر شهدای اغتشاشات، چهارشنبه از دانشگاه تهران

    پیکر شهدای اغتشاشات تروریستی اخیر در تهران، روز چهارشنبه از مقابل دانشگاه تهران تشییع می‌شود.

    تشییع پیکر شهدای اغتشاشات، چهارشنبه از دانشگاه تهران

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»

    در جریان اقدامات و اغتشاشات تروریستی، هفته گذشته در تهران، در کنار آسیب گسترده به تأسیسات شهری، اماکن مذهبی و امدادی، تعدادی از شهروندان و حافظان امنیت نیز به شهادت رسیدند.

    روز چهارشنبه هفته جاری 24 دی‌ماه، پیکر این شهدا از مقابل دانشگاه تهران تشییع خواهد شد.

    حجت‌الاسلام محسنی‌اژه‌ای رئیس قوه قضائیه صبح امروز در جلسه شورای عالی قضائی گفت: برخی از شهدای ما در جریان حوادث اخیر، به طرق فجیع و وحشیانه‌ای توسط عناصر تروریستی و آموزش‌دیده به فیض شهادت نائل شدند.

    وی ادامه داد: تروریست‌هایی که در مواردی مانع از امدادرسانی به آسیب‌دیدگان می‌شدند و حتی ماشین‌های حمل مجروحین را متوقف می‌کردند و به مجروحین تیر خلاص می‌زدند؛ تروریست‌هایی که نحوه بکارگیری سلاح‌های گرم و سرد از ناحیه آنها و نحوه تخریب و تحریق اموال و امکنه توسط آنها، کاملاً بیانگر آن بود که آموزش‌دیده، سازمان‌یافته و تشکیلاتی هستند.

    سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه نیز صبح امروز در بخشی از دیدار با سفرای خارجی حاضر در تهران گفت: نیروهای امنیتی ما تلاش کردند از طریق برخورد آرام تظاهرات را کنترل کنند، ولی از 8 ژانویه با مرحله‌ای کاملاً جدید و متفاوت روبه‌رو شدیم، از این روز تا 10 ژانویه شاهد ورود عوامل تروریستی به صحنه بودیم، شاهد ورود اسلحه در جمع تظاهرکنندگان بودیم و روشن بود طراحی صورت گرفته است که تظاهرات به خشونت اجتماعی و یک خون‌ریزی و آشوب در سطح ملی تبدیل شود.

    وزیر امور خارجه ایران ادامه داد: هدف این بود که کشته‌ها افزایش یابد زیرا ترامپ گفته بود؛ "اگر مردم کشته شوند ما دخالت می‌کنیم."، و این دخالت آشکار است، مهم این بود که به‌خاطر حرف ترامپ عواملی که به‌دنبال اغتشاش بودند، رفتند به‌سمتی که کشته‌ها بیشتر شود. ما صداهای ضبط‌شده از خارج کشور داریم که برای عوامل تروریستی آمده بود که؛ "پلیس را بزنید و اگر نشد مردم عادی را بزنید".

    وی اضافه کرد: می‌خواستند خون بیشتری ریخته شود، تعداد افرادی که کشته شدند توسط همین عوامل از پشت‌سر به آنان شلیک شده است، عوامل تروریستی با رفتار داعش‌گونه سر عوامل انتظامی را بریدند و برخی را زنده آتش زدند، به‌صورت گسترده اماکن عمومی و ساختمان‌های دولتی و مقرهای پلیس را آتش زدند و به 80 آمبولانس ضربه زده شد، به مساجد حمله کردند و 53 مسجد آتش زده شده است و حتی مجروحان را به قتل می‌رساندند.
    مدارکی به دست آمده است و خودشان اعتراف کردند که پول‌های زیادی به آنان داده شده بود، برای حمله به مراکز پلیس 80 میلیون داده شده بود، برای آتش زدن اماکن 20 میلیون دریافت کردند، حتی فیلم‌هایی داریم که اسلحه پخش می‌کنند.

    عراقچی گفت:‌ نیروهای امنیتی در مرحله سوم وارد شدند و با عوامل تروریستی درگیر شدند و آنان را دستگیر کردند. مدارک زیادی از دخالت خارجی وجود دارد که به جامعه بین‌الملل ارائه می‌شود.

    به گزارش تسنیم،‌ در این نشست تصاویری از حمله تروریست‌ها به مردم و نیروهای امنیتی ایرانی منتشر شد.

     

    نظرات بینندگان
    نظرات شما