پنجشنبه 11 دي 1404 - Thu 01 Jan 2026
  • پادویی برای ترامپ، شاخ و دُم ندارد/ نفاق این شکلی است

  • تعادل موشکی و چالش‌های دفاعی رژیم صهیونیست +عکس

  • اسرائیل آماده جنگ با ایران نیست

  • ریاست‌جمهوری ترامپ نشانه افول آمریکاست

  • لبنان؛ آغازی بر پایان برهه‌ای ۱۳ماهه؟

  • «نبویون» حاج‌قاسم؛ معمای خطی که نشکست

  • درخواست مجری صهیونسیتی از نتانیاهو درباره التهاب‌آفرینی در ایران+عکس

  • دولتی که یکسره دم از وفاق می‌زند صدایی که شنیدنی بود را نشنید

  • خدمـات شهیـد رئیسـی از کاهش نرخ تورم تا افزایش حقوق‌ها

  • وقتی «میدان» زبانِ مذاکره می‌شود

  • همتی جایگزین فرزین می‌شود

  • انگشت‌کردن در بینی و رابطه آلزایمر

  • درخواست عجیب و نامتعارفی را درباشگاه پرسپولیس مطرح کرده است.

  • خبرگزاری دولت: جمعی از بازاریان مغازه‌های خود را تعطیل یا نیمه تعطیل کرده‌اند/تجمع امروز خیابان لاله‌زار و مرکز تهران +عکس

  • سناریوی سه گانه غربگراها برای انداختن کشور در چاله مذاکره

  • کجا با این عجله؟

  • افسار دلار سرکش اینجاست

  • ۱۸۰ اقتصاددان طلبکار؛ صفر راهکار برای دلار

  • مقتدرانه از امنیت ایران دفاع می‌کنیم

  • دولت می‌تواند اگر نارفیقان بگذ‌ارند

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 416069
    تاریخ انتشار: 11/دي/1404 - 15:41
    فرمانده نیروی زمینی ارتش:

    امروز تقابل‌ها ذهن و ادراک انسان‌ها را هدف قرار داده‌اند

    فرمانده نیروی زمینی ارتش تاکید کرد: در دنیای امروز، شکل تهدید‌ها تغییر کرده است و بسیاری از تقابل‌ها دیگر صرفاً نظامی یا اقتصادی نیستند

    امروز تقابل‌ها ذهن و ادراک انسان‌ها را هدف قرار داده‌اند

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از باشگاه خبرنگاران

    امیر سرتیپ علی جهانشاهی امروز -پنجشنبه ۱۱ دی ۱۴۰۴- در بازدید از توان رزمی و آمادگی یگان‌های مستقر در منطقه اصفهان اعم از گروه ۴۴ توپخانه، مرکز بهینه‌سازی شهید قوطاسلو، پایگاه چهارم رزمی هوانیروز، گروه ۵۵ توپخانه، آمادگی تاکتیکی، عملیاتی و آموزشی کارکنان این یگان‌ها را مورد ارزیابی قرار داد.

    سرتیپ جهانشاهی در جمع فرماندهان و کارکنان یگان‌های ارتش مستقر در این منطقه، با تأکید بر تداوم رویکرد تحول‌محور نزاجا، بر آمادگی کامل یگان‌ها برای انجام مأموریت‌های محوله در راستای صیانت از امنیت، استقلال و اقتدار جمهوری اسلامی ایران تأکید کرد.

    فرمانده نیروی زمینی ارتش افزود: حفظ آمادگی همه‌جانبه متناسب با تهدیدات روز یک ضرورت است، لذا روز به روز باید توان رزمی خود را هم در میدان نظامی و هم در میدان رسانه و فضای مجازی ارتقاء دهیم، چرا که امروزه سواد رسانه‌ای یکی از ملزومات حائز اهمیت برای کارکنان و خانواده‌های آنان است.

    سرتیپ جهانشاهی با اشاره به اهمیت و جایگاه توپخانه تصریح کرد: توپخانه به‌عنوان یکی از ارکان اصلی پشتیبانی آتش، نقش تعیین‌کننده‌ای در موفقیت عملیات‌ها دارد و حفظ آمادگی مستمر آن نیز یک ضرورت راهبردی است که بایستی بدان توجه ویژه‌ای داشته باشیم.

    وی ادامه داد: سرمایه‌گذاری در حوزه زیرساخت‌های یگانی، زمینه‌ساز افزایش انسجام، کارآمدی و آمادگی همه‌جانبه رزمندگان نیروی زمینی ارتش است.

    فرمانده نیروی زمینی ارتش در ادامه با تأکید بر ولایت‌پذیری و بصیرت‌افزایی، بیان داشت: ولایت‌پذیری آگاهانه و بصیرت‌افزایی مستمر، دو بال حرکت جامعه اسلامی هستند. با تقویت این دو، هم فرد و هم جامعه می‌توانند در برابر چالش‌ها ایستادگی کرده و مسیر تعالی و رشد را با اطمینان بیشتری طی کنند.

    سرتیپ جهانشاهی با اشاره به لزوم ارتقاء آگاهی در حوزه جنگ شناختی گفت: در دنیای امروز، شکل تهدید‌ها تغییر کرده است. بسیاری از تقابل‌ها دیگر صرفاً نظامی یا اقتصادی نیستند، بلکه ذهن، باور و ادراک انسان‌ها را هدف قرار می‌دهند. جنگ شناختی، جنگ تسخیر ذهن‌هاست و مهم‌ترین سلاح در برابر آن، آگاهی و بصیرت است. با ارتقاء سطح شناخت فردی و اجتماعی، می‌توان از هویت، آرامش و انسجام جامعه محافظت کرد و اجازه نداد حقیقت در هیاهوی تبلیغات و تحریف‌ها گم شود.

    وی با اشاره به دهه بصیرت تصریح کرد: دهه بصیرت عنوانی است برای یادآوری و تقویت آگاهی، تحلیل درست و هوشیاری اجتماعی در برابر فتنه‌ها، تحریف‌ها و جنگ شناختی. این دهه فرصتی است تا جامعه، به‌ویژه نسل جوان، با مرور تجربه‌های گذشته و شناخت شرایط امروز، قدرت تشخیص حق از باطل را افزایش دهد.

    فرمانده نیرو زمینی ارتش با تأکید بر الگوگیری از شهدا خاطرنشان کرد: شهدای دفاع مقدس اول و دوم سرمایه‌های معنوی و الگو‌های ماندگار ملت ایران هستند و الگو قرار دادن این شهدا، صرفاً یادآوری تاریخ نیست، بلکه راهنمایی عملی برای زندگی فردی و اجتماعی امروز ما است.

    وی همچنین با حضور در بیمارستان ۵۷۷ منطقه‌ای اصفهان ضمن عیادت از بیماران بستری، بخش‌های داخلی و جراحی بازسازی شده را نیز افتتاح کرد و بر ضرورت تکمیل هرچه سریع‌تر عملیات بازسازی و تجهیز سایر بخش‌های درمانی این بیمارستان نیز تأکید کرد.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما