شنبه 28 شهريور 1405 - Sat 19 Sep 2026
  • «دهن‌کجی» اروپا و کانادا به ترامپ؛ آمریکا تنهاتر می‌شود

  • لاله مرزبان و یک اتفاق خوب در فضای مجازی

  • قیمت نفت امروز پنجشنبه ۲۶ شهریور

  • آیا آب سخت واقعاً موجب تخریب بافت مو می‌شود؟

  • هر گونه اشتباه محاسباتی دشمن با قدرت پاسخ داده می‌شود

  • دشمن مانع ورود واکسن به کشور است

  • هرمز در مشت ایران، باب‌المندب در دست یمن؛ چگونه ایران نظم جدید را از مسیر گلوگاه‌های راهبردی شکل می‌دهد؟

  • سقوط ۴۱ درصدی تولید نفت خلیج فارس

  • اهتزاز پرچم ایران در دهکده بازی‌های آسیایی / فیلم

  • انهدام ۳ هسته عملیاتی گروهک تروریستی تکفیری

  • جدایی ۱۰ بازیکن ستاره از پرسپولیس!

  • قیمت جدید خودروهای داخلی در بازار

  • ادعای تازه ترامپ، تلاش چین برای میانجی‌گری و فشارهای تازه آمریکا + عکس

  • عراق: مرز چذابه از فردا باز می‌شود

  • قیمت سکه و طلا امروز پنجشنبه ۲۶ شهریور

  • قیمت دلار امروز پنجشنبه ۲۶ شهریور

  • چرا خلبان آ‌مریکایی از تلویزیون ایران می‌ترسید؟ + عکس

  • تماس تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه

  • از لایه ازون چه خبر؟

  • فیل کوچکی بدون خرطوم و دم / فیلم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 415127
    تاریخ انتشار: 26/آذر/1404 - 10:25

    مرگ تلخ رقیب علی اکبری در آمازون

    جرونیمو «موندراگون» دوس سانتوس، مبارز باسابقه MMA، پس از دو روز جست‌وجو در رودخانه ریو نگرو در ایالت آمازوناس برزیل پیدا شد؛ حادثه‌ای که طبق گزارش‌ها در حالی رخ داد که او حتی شنا بلد نبود و در جریان تقلا برای نجات، نتوانست خود را به سطح آب برساند

     مرگ تلخ رقیب علی اکبری در آمازون

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» 

    در روز ۱۵ دسامبر، پیکر جرونیمو «موندراگون» دوس سانتوس، مبارز ۴۵ ساله برزیلی، پس از نزدیک به ۴۸ ساعت جست‌وجو در رودخانه ریو نگرو در منطقه آمازون پیدا شد. غواصان آتش‌نشانی ایالت آمازوناس جسد او را در عمق آب و میان صخره‌ها کشف کردند.

    براساس گزارش‌ها، یک روز پیش از این حادثه، موندراگون برای شنا و شیرجه به نزدیکی شهر سائو گابریل دا کاچوئیرا رفته بود. این در حالی است که برادر او تأیید کرده بود وی اصلاً شنا بلد نبوده است. پس از آنکه دوست همراهش برای مدت طولانی پاسخی از او دریافت نکرد، به محل بازگشت و با صحنه‌ای تلخ روبه‌رو شد؛ موندراگون در آب تقلا می‌کرده و برای کمک فریاد می‌زده، اما زمانی که قایق‌های اطراف برای نجات او اقدام کردند، دیگر دیر شده بود و او زیر آب فرو رفت و بازنگشت.

    جست‌وجوهای گسترده از همان روز آغاز شد و برادر این مبارز تا آخرین لحظات امیدوار بود که او زنده پیدا شود و مرتباً اخبار را در شبکه‌های اجتماعی به‌روزرسانی می‌کرد. سرانجام جسد او چند کیلومتر دورتر از محل حادثه پیدا شد.

    موندراگون یکی از چهره‌های شناخته‌شده MMA در برزیل بود و در سازمان‌هایی مانند ACA و Revelation مبارزه می‌کرد. او در مجموع ۷۲ مبارزه حرفه‌ای انجام داد و با رکورد ۴۵ پیروزی، ۲۶ شکست و یک تساوی کارنامه‌ای پربار از خود به جا گذاشت. آخرین مبارزه او با ناک‌اوت کردن الکسی اولنیک در راند نخست به پایان رسیده بود و قرار بود در ادامه مقابل آندری آرلوفسکی، قهرمان پیشین سنگین‌وزن UFC، قرار بگیرد، اما پیش از برگزاری مبارزه کنار کشید.

    موندراگون در سال ۲۰۱۷ نیز مقابل امیر علی‌اکبری قرار گرفت که در آن مبارزه شکست خورد.

     

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما