سه شنبه 16 تير 1405 - Tue 07 Jul 2026
  • جهش بزرگ اسپانیا در مسیر قهرمانی پس از شکست پرتغال

  • بی‌اعتمادی نفت به آتش‌بس

  • درباره رنگ سرخ تصاویر بدرقه قرن

  • واکنش دهنوی به تشییع میلیونی رهبر انقلاب

  • سپاه امروز کدام تجهیزات و مراکز آمریکایی را منهدم کرد؟

  • جزئیات لحظه به لحظه بدرقه تاریخی امام شهید / برنامۀ بدرقه و تشییع رهبر شهید در قم+عکس و فیلم

  • چه کسی در کربلا بر پیکر رهبر شهید نماز می‌خواند؟

  • ادعای قطر: ایران مسئول حمله به نفتکش ماست

  • قیمت سکه و طلا امروز سه شنبه ۱۶ تیر

  • فرودگاه مشهد پنجشنبه تعطیل است

  • نشست ناتو و کشورهای عرب درباره تنگه هرمز

  • پدر نیمار مقابل تصمیم احتمالی پسرش ایستاد

  • زمان دریافت کارت ورود به جلسه آزمون‌های نهایی

  • اعتراف نشریه فارن‌پالیسی: مهار ایران شکست خورد

  • روسیه از مذاکرات مربوط به تنگه هرمز استقبال می‌کند

  • پیام سردار قاآنی در آستانه برگزاری تشییع رهبر شهید در عراق

  • وداع جمعیت میلیونی تشییع‌کنندگان با امام شهید/ گلباران پیکر مطهر قائد شهید در مسیر تشییع‌/ مردم! آقا از تهران رفتند... +عکس و فیلم

  • سرویس دهی مترو به حالت عادی بازگشت

  • قیمت طلا امروز یکشنبه ۱۴ تیر ۱۴۰۵

  • سرمربی جدید پرسپولیس انتخاب شد؟

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 414946
    تاریخ انتشار: 23/آذر/1404 - 17:05

    وکالت رضا پهلوی به درد سلطنت‌طلبان مهاجر نخورد+عکس و فیلم

    در پی رویکرد دولت آمریکا در قبال مهاجران خارجی، دست به اخراج آن‌ها ـ ازجمله ایرانیان مقیم آمریکا ـ زده؛ اما آنچه که مورد توجه برخی فعالان رسانه‌ای قرار گرفته، این است که چرا رضا پهلوی که داعیه حمایت از ایرانیان را دارد، هیچ واکنشی به این موضوع نشان نداده است؟

    وکالت رضا پهلوی به درد سلطنت‌طلبان مهاجر نخورد+عکس و فیلم

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از فارس ،

    ترامپ به تازگی در اظهاراتی توهین‌آمیز علیه مهاجرینی که در آمریکا اقامت دارند، درباره اخراج این افراد از ایالات متحده سخن گفته است.
    علی رهنما، کارشناس شبکه اینترنشنال، در این‌باره اذعان کرده است: «پناهجویان ایرانی در آمریکا نه محاکمه عادلانه داشته‌اند و نه حداقل حقوق انسانی‌شان رعایت شده است. بسیاری از آنها ماه‌ها و سال‌ها در بازداشت مانده‌اند، با برچسب‌زنی و رفتارهای تحقیرآمیز روبه‌رو شده‌اند و حتی با زور مجبور به امضای خروج از آمریکا شده‌اند».
    در مجموع، سیاست رئیس‌جمهور آمریکا کاملاً به ضرر مهاجران است و ایرانیان مقیم آمریکا ـ با هر گرایش فکری و سیاسی که باشند ـ نیز از این تصمیم ترامپ مستثنی نیستند.
    اما نکته این است که عده‌ای از ایرانیان ساکن آمریکا ـ به‌ویژه سلطنت‌طلب‌ها ـ همواره از طرفداران و حامیان افراطی دونالد ترامپ بوده‌اند؛ حتی در یکی از سخنرانی‌های ترامپ نیز، در میان حاضرین و درست پشت سر ترامپ، یک فرد ایرانی به چشم می‌خورد که این متن روی تیشرت او نوشته شده است: « Persians For Trump».
     
     
    جالب‌تر اینکه این شخص به‌عنوان «حامیِ ترامپ» با مشتی گره‌کرده، برای حمایت از ترامپ شعار هم می‌دهد؛ غافل از اینکه احتمالاً خودِ او هم جزوی از مهاجرانی است که ترامپ قصد اخراج آن‌ها از آمریکا را دارد.
     
     
    البته این اولین‌بار نیست که چنین پدیده‌ای در موضوع سیاست‌های ضد مهاجرتی کشورهای غربی رخ می‌دهد و عده‌ای ایرانی نیز پیدا می‌شوند که علیه خودشان شعار می‌دهند.
    چندی پیش از این، در کشور انگلستان نیز یک راهپیمایی علیه مهاجران غیر انگلیسی شکل گرفت. عده‌ای از بریتانیایی‌ها در این راهپیمایی شرکت کردند و خواستار اخراج مهاجرینی شدند که مقیم کشورشان شده‌اند.
    در این راهپیمایی هم تعدادی از ایرانیان دیده شدند که با پرچم شیروخورشیدِ پهلوی‌ها در حال شعار دادن بودند؛ هرچند این اقدام سلطنت‌طلبان نیز با واکنش‌هایی از سوی ایرانی‌های خارج از کشور مواجه شد و از این اقدام، به‌عنوان یک بی‌آبرویی یاد کردند.
    اما در این موضوع، نکته‌ای که در مرکز فعالان رسانه‌ای و ایرانیان خارج از کشور ـ ازجمله مخالفین جمهوری اسلامی ـ قرار گرفته، این است که چرا رضا پهلوی که همواره خود را هوادار مردم ایران معرفی می‌کند، نسبت به اخراج ایرانی‌ها از آمریکا هیچ واکنشی نشان نداده و سکوت کرده است.
    فرامرز دادرس، افسر سابق ارتش شاهنشاهی، درباره سکوت و بی‌اعتنایی رضا پهلوی به اخراج ایرانیان از آمریکا، با لحنی کنایه‌آمیز و با یادآوری کمپین «من وکالت می‌دهم» که رضا پهلوی در این کمپین خود را وکیل مردم ایران معرفی کرده بود، می‌گوید: «دارودسته رضا پهلوی اصلاً جرأت ندارند اسم ترامپ را بیاورند. رضا پهلوی که خودش «وکیل‌الرایا» است و مدت‌ها پیش هم وکالت گرفت که مثلاً ایران را نجات بدهد که البته نتوانست نجات بدهد [آن هم] با این همه پول و تانک و توپ و هواپیمای آمریکا و اسرائیل! زنش هم که می‌گفتند که وکیل است؛ همین هاربانو! که پاچه همه را می‌گیرد! خوب چرا او را رئیس یک هیئت وکلا نمی‌کند که بروند از این ایرانی‌ها دفاع کنند؟».
    دادرس در ادامه عنوان می‌کند: «حالا می‌خواستی ایران را نجات بدهی، پیشکش! نتوانستی و نمی‌توانی چون این‌کاره نیستی؛ لااقل حق و حقوق ایرانیان در اروپا و آمریکا را برایشان بگیر. شما دروغ می‌گویید به مردم. تو نوکر نتانیاهو هستی و ترامپ هم که برای تو خدا است!».
     
     
    البته یادآوری اظهارات رضا پهلوی ـ در گفت‌وگو با شاهین نجفی ـ در این شرایط، خالی از لطف نیست. وی گفته بود: «من یک مسأله‌ای را می‌خواهم خیلی صاف و پوست‌کنده به خودت و به هم‌میهنانم بگویم؛ من مبارزه می‌کنم که یک روزی هم‌میهنانمان آزاد شوند؛ ولی در نتیجه آزاد شدن، خودم نمی‌خواهم اولین قربانی این آزادی بشوم! من الان آزاد هستم؛ من یک فرد آزاد هستم... من به هیچ قیمتی حاضر نیستم که این آزادی که دارم را از دست بدهم! به هر دلیلی که می‌خواهد باشد».

     


    download

    نظرات بینندگان
    نظرات شما