جمعه 21 آذر 1404 - Fri 12 Dec 2025
  • حالا وقت تهاجم است

  • حالا وقت تهاجم است

  • کمبودها زیاد است اما کشور در حال حرکت و پیشرفت است/ پدیده مداحی باید مرکز ادبیات مقاومت و تبیین معارف دینی و انقلابی شود+فیلم

  • آقای ثابتی! اعتبار مجلس را به توپ نبندید/ ماجرای 126 کلمه دروغ خالص!+فیلم

  • مدیریت یعنی اقدام برنامه‌محور نه کلی‌گویی و منفی‌بافی

  • آقای ثابتی: وظیفه فرمانده هست که به بسیجی خط مقدمش سر بزند؟

  • آقای دولت و بانک مرکزی؛ دقیقاً کجا هستید؟

  • سند اذعان به شکست ۵۰ ساله سیاست خارجی آمریکا

  • در استراتژی جدید امنیت ملی ترامپ، جایگاه اروپا، چین و خاورمیانه کجاست؟

  • کروز سنگرشکن امریکایی!!

  • روایت تازه فرمانده کل سپاه از حمله موشکی به پایگاه آمریکایی

  • پنج برداشت کلیدی از سند امنیت ملی آمریکا

  • غلط زیادیِ دزدان دریایی!

  • رهبرانقلاب: جمهوری اسلامی، منطق غرب درباره زن را باطل کرد/ رسانه‌ها مراقب باشند ترویج دهنده تفکر غلط غربی درباره زن نباشند +عکس و فیلم

  • آمریکا و اسرائیل قادر به براندازی یا مهار هسته‌ای و موشکی ایران نیستند

  • قمار بن‌سلمان، موازنه وحشت در خلیج فارس

  • اقتصاد و سیاست، برای «طبقات فقیر» خیر، برای «طبقه متوسط» آری!

  • مراسم روز بسیج در حسینیه امام خمینی(ره) برگزار شد

  • آتش‌بسی که آتش‌بس نیست

  • آقای پزشکیان! مراقب «‌بازی در دو نقش» باشید!

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 414802
    تاریخ انتشار: 21/آذر/1404 - 13:32

    این خوراکی‌ها برای قلب شما مفید هستند

    یک مطالعه جدید بریتانیایی نشان می‌دهد که چای، قهوه، انواع توت، کاکائو، آجیل، غلات کامل و روغن زیتون سرشار از ترکیبات آنتی‌اکسیدانی به نام پلی‌فنول هستند و برای قلب مفیدند.

    این خوراکی‌ها برای قلب شما مفید هستند

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از مهر

    «یونگ لی»، نویسنده‌ اصلی این مطالعه و دانشجوی دکترای تغذیه در کالج کینگز لندن، گفت: «این تحقیق شواهد محکمی ارائه می‌دهد که گنجاندن مداوم غذاهای غنی از پلی‌فنول در رژیم غذایی، راهی ساده و مؤثر برای حمایت از سلامت قلب است.»

     
    همانطور که تیم او توضیح داد، پلی‌فنول‌ها ترکیبات طبیعی هستند که از مدت‌ها پیش به عنوان ترکیبات مفید برای سلامت قلب، مغز و روده شناخته شده‌اند.
     
    در مطالعه‌ جدید، تیم تحقیق به مدت ۱۱ سال فشار خون و سطح کلسترول بیش از ۳۱۰۰ بزرگسال بریتانیایی را پیگیری کرد. آنها همچنین پروفایل‌های خطر قلبی عروقی شرکت‌کنندگان مانند نمره‌ خطر ASCVD و HeartScore را پیگیری کردند.
     
    آنها سطح متابولیت‌های خاصی را در ادرار شرکت‌کنندگان بررسی کردند تا میزان مصرف پلی‌فنول در رژیم غذایی را به صورت فردی ردیابی کنند.
     
    لی و همکارانش گزارش دادند که با افزایش سطح متابولیت‌های پلی‌فنول، عوامل خطر قلبی مانند فشار خون و سطح کلسترول بهبود یافتند. این مورد شامل افزایش سالم سطح کلسترول خوب HDL نیز می‌شد.
     
    به نظر می‌رسد این مزایا از دو نوع پلی‌فنول به ویژه فلاونوئیدها و اسیدهای فنولیک ناشی می‌شود.
     
    این مطالعه همچنین از «نمره غذایی پلی‌فنول» (PPS) استفاده کرد که به محققان در محاسبه میزان مصرف ۲۰ غذای مختلف غنی از پلی‌فنول مانند چای، قهوه، انواع توت‌ها، روغن زیتون، آجیل و غلات کامل کمک کرد.
     
    به گفته نویسندگان، غذاهای غنی از پلی‌فنول اغلب در کنار سایر عوامل در یک رژیم غذایی سالم، سلامت قلب و عروق را ارتقا می‌دهند.
     
    «آنا رودریگز-ماتئوس»، استاد تغذیه انسانی در کالج کینگز لندن و نویسنده ارشد این مطالعه، گفت: «یافته‌های ما نشان می‌دهد که پایبندی طولانی‌مدت به رژیم‌های غذایی غنی از پلی‌فنول می‌تواند به طور قابل توجهی افزایش خطر ابتلاء به بیماری‌های قلبی عروقی را با افزایش سن افراد کاهش دهد.»
     
    او گفت: «حتی تغییرات کوچک و پایدار به سمت غذاهایی مانند انواع توت‌ها، چای، قهوه، آجیل و غلات کامل ممکن است به مرور زمان به محافظت از قلب کمک کند.»
     
    آنها می‌گویند اگرچه خطرات قلبی یک فرد به طور طبیعی با افزایش سن افزایش می‌یابد، اما تحقیقات آنها نشان می‌دهد که رژیم‌های غذایی غنی از پلی‌فنول به کُند شدن این روند کمک می‌کنند.
     
    به گفته لی، «این ترکیبات گیاهی به طور گسترده در غذاهای روزمره موجود هستند، و آن را به یک استراتژی عملی سلامت برای اکثر مردم تبدیل می‌کند.»

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما