سه شنبه 04 آذر 1404 - Tue 25 Nov 2025
  • آقای پزشکیان! مراقب «‌بازی در دو نقش» باشید!

  • مراسم شام شهادت حضرت زهرا(س) با حضور رهبر انقلاب برگزار شد +فیلم

  • نخست وزیربعدی عراق و رقابت تهران–واشنگتن؛ آیا السودانی می‌ماند؟

  • پوتین با جام جهانی جدید به جنگ فیفا آمد

  • هشدار انصارالله به بن‌سلمان درباره ماجراجویی جدید

  • اولین شب مراسم عزاداری ایام شهادت حضرت فاطمةالزهرا (س) بیت رهبری

  • پرواز ایلوشین برای مهار حریق الیت

  • شکست پروژه هژمونی آمریکا؛ متحدان در بی‌ثباتی، رقبا در اقتدار

  • شهیدی که دور از چشم رزمندگان زباله جمع می‌کرد +عکس

  • لحظه‌ای از ارتقای قدرت دفاعی غافل نیستیم

  • وحشت رسانه صهیونیستی از رفتار مقتدرانه ایران در تنگه هرمز

  • بارش برف و باران در استان‌های غربی کشور

  • مراسم یادبود همایون ارشادی

  • واکنش مشاور روحانی به یک خبر و پاسخ کیهان

  • تصمیم تاریخی امام خامنه‌ای چگونه ایران را یک قدرت جهانی کرد؟ +عکس

  • لگدمال‌کردن پرچم اسرائیل اونم تو جام جهانی شمشیربازی ،

  • وضعیت سد امیرکبیر - ۱۹ آبان

  • صحن علنی مجلس - 20 آبان

  • تلف شدن یکد قلاده ببر الیمالات نور در مازندران

  • ابراز همدری رهبر معظم انقلاب با خانواده صابر کاظمی

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 413927
    تاریخ انتشار: 04/آذر/1404 - 10:36

    آیا مسابقه استقلال - الوصل لغو می شود ؟

    با توجه به بروز شرایط ویژه در پایتخت کشورمان برخی رسانه‌های اماراتی از احتمال لغو دیدار نماینده کشورشان مقابل استقلال خبر دادند.

    آیا مسابقه استقلال - الوصل لغو می شود ؟

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از خبرورزشی

    در شرایطی که از صبح امروز سه شنبه (چهارم آذر ماه) مقررات ویژه‌ای برای عبور و مرور وسایل نقلیه در سطح شهر تهران در نظر گرفته شده است اما همچنان وضعیت آلودگی هوای تهران در شرایط بحرانی و ناسالم عنوان می‌شود.

     

    در حالی که تمامی مراکز تحصیلی اعم از دانشگاه‌ها و سایر آموزشگاه‌های مقاطع مختلف به صورت غیرحضوری برگزار شده و از ساعت ۶:۳۰ صبح امروز طرح زوج و فرد برای عبور و مرور اتومبیل‌ها در نظر گرفته شده با این وجود قرار است عصر امروز دو تیم استقلال و الوصل با حضور در چمن یک جلسه تمرین را پشت سر بگذارند و آماده برگزاری دیدار فردا شب بشود.

     

    در این شرایط بسیاری از علاقه‌مندان تیم استقلال و البته رسانه‌های اماراتی در این باره که آیا احتمال لغو این مسابقه وجود دارد یا نه سوالاتی را مطرح کرده‌اند که مشخص شد در نهایت تنها یک نفر می‌تواند در این باره نظر قطعی و رسمی را اعلام کند.

     

    طبق برنامه‌ریزی صورت گرفته قرار است تیم داوری و ناظران مسابقه، فردا و پیش از برگزاری مسابقه استقلال مقابل الوصل با بررسی میزان آلاینده‌های موجود در هوای شهر تهران و تعیین میزان خطرناک بودن آن برای برگزاری مسابقه هم برای بازیکنان و هم تماشاگران در این مورد تصمیم گیری نهایی را انجام داده و نظرشان را اعلام کنند. در نهایت این داور مسابقه است که پس از رسیدن به جمع‌بندی نهایی با ناظر کنفدراسیون فوتبال آسیا و عوامل برگزاری مسابقه دستور به لغو بازی یا برگزاری آن خواهد داد.

     

    گفته می‌شود در صورت ناسالم بودن هوای تهران در روز چهارشنبه پنجم آذر ماه این احتمال وجود دارد که مسابقه دو تیم استقلال و الوصل به مدت ۲۴ ساعت به تعویق بیفتد تا شاید در روز پنجشنبه با شرایط بهتر و در هوای مطلوب‌تر این مسابقه برگزار شود. با این وجود باید صبر کرد و دید آیا چنین شرایطی تا زمان برگزاری مسابقه ایجاد خواهد شد یا خیر.

     

    نظرات بینندگان
    نظرات شما