چهارشنبه 01 مهر 1405 - Wed 23 Sep 2026
  • ایران پیشنهاد کرده در صورتی که آمریکا گام‌های اولیه‌ای برای کاهش فشار نظامی بردارد، تنگه هرمز را ظرف ۷ روز بازگشایی کند

  • گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم

  • این زائران از حج ۱۴۰۶ جا می‌مانند

  • عربستان در پلی‌استیشن هم حریف ایران نشد

  • رکورد ملی ۴ در ۱۰۰ متر مختلط تیمی در ناگویا

  • تغییر نام خیابان اسرائیل در برزیل / فیلم

  • اطلاعیه مهم درباره واکسن آنفلوآنزا

  • یمن فرودگاه ابها عربستان را تعطیل کرد

  • لحظه نجات بچه فیل توسط مادرش / فیلم

  • تسلیم دشمن نمی‌شویم و با قدرت پاسخ خواهیم داد

  • کیلب ماپین: مردم آمریکا مخالف جنگ با ایران هستند/ یک مأموریت ایرانی زندگی‌ام را متحول کرد+ فیلم

  • قیمت گوشت قرمز امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور

  • استوری رامین رضاییان برای سردار آزمون

  • تصویری از پلنگ ایرانی در طبیعت / فیلم

  • قیمت دلار امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور

  • وعده شهید «سجاد زبرجدی» به زائران مزارش

  • قیمت نفت امروز سه‌شنبه ۳۱ شهریور

  • عملکرد ورزشکاران کشورمان در روز دوم بازی‌های آسیایی 2026 /نقره برای کاراته + عکس

  • قیمت طلای جهانی امروز سه شنبه ۳۱ شهریور

  • بازگشت این ستاره جذاب به تمرینات پرسپولیس

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 413922
    تاریخ انتشار: 04/آذر/1404 - 09:53

    حمله سگ‌ها و گربه‌ها به ایران

    کار از حمله سگ‌ها به محیط زیست، به انسان‌ها و به بودجه کشور گذشته و حالا باید درباره ازدیاد حمله گربه‌ها به انسان‌ها بشنویم!

    حمله سگ‌ها و گربه‌ها به ایران

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از مشرق،

    ۲ دانشگاه مستقل علوم پزشکی مازندران و بابل سالانه صدها میلیارد ریال برای خرید و تزریق واکسن هاری در این خطه از شمال هزینه می کنند.

    این جمله، بخشی از یک گزارش بود که خبرگزاری دولتی ایرنا روز چهارشنبه منتشر کرد.


    در ادامه این گزارش همچنین خواندیم: هزینه های تامین و تزریق واکسن هاری در استان مازندران به مرحله‌ای رسیده است که فقط دانشگاه علوم پزشکی بابل در یک سال گذشته افزون بر ۴۰۰ میلیارد ریال برای واکسن هاری در این خطه از شمال هزینه کرد که با اضافه شدن مبلغ هزینه‌های دانشگاه علوم پزشکی مازندران واقع در ساری آمار به مراتب افزایش می یابد.

    مسوولان دانشگاه علوم پزشکی تداوم این رویه را بسیار سخت و دشوار دانسته و از همه شهروندان و مسوولان مربوطه خواستند نسبت به جمع‌آوری سگ‌های ولگرد اهتمام جدی‌تری داشته باشند.

    بر اساس آماری که دانشگاه علوم پزشکی بابل ارائه کرده است حدود ۸۰ درصد از تزریق واکسن هاری به خاطر سگ گزیدگی است و تداوم این رویه برای دو دانشگاه علوم پزشکی استان بسیار پرهزینه خواهد بود.

    تزریق واکسن هاری که برای برخی از افراد باید در سه مرحله انجام شود بلیه ای بری بلعیدن سرمایه ملی محسوب می شود چرا که با اقدام موثر و پیشگیری های لازم این هزینه ها در توسعه زیرساخت های بهداشت و درمان این خطه از شمال سرمایه گذاری می‌شود.

    در این گزارش همچنین آمده بود: در ماه های گذشته خبرهای مسرت بخشی در خصوص اجرای طرح جمع آوری سگ های ولگرد مطرح شد اما شواهد از حضور پرتعداد سگ ها در کوچه و خیابانهای مازندران دارد.

    برخی از مدیران شهری در شهرهای مختلف مازندران بر این باورند سگ های که در شهرهای آنها حضور دارند از مکان ها و شهرهای دیگر در این مناطق رهاسازی می‌شوند و این کلاف سردر گم همچنان هزینه‌های سنگینی را بر دوش اعتبارهای دولتی می‌گذارد. 

    *"ایران" مورد حمله سگ‌ها و گربه‌ها قرار گرفته است!
    متأسفانه در مشکلات عمده‌ای که طی سال‌های اخیر خودنمایی می‌کنند جای خالی "نبود قاطعیت دولتی و اجرایی" به شدت احساس می‌شود.


    نبود قانون و قاطعیت در بحث حیوانات خانگی، مقابله با سگ و گربه‌های ولگرد، و ممنوعیت غذا دادن به حیوانات در طبیعت آشکارا سبب ایجاد مشکلاتی برای مردم، برای بودجه کشور، برای محیط زیست و برای امنیت جامعه شده است.

    مشخص نیست دیگر چه اتفاقی باید در این زمینه بیافتد تا مسئولان دولتی و امنیتی و نمایندگان مجلس به فکر بیافتند؟

    کار به جایی رسیده که طبق یک گزارش منتشره، حتی گربه‌ها هم در تهران به شهروندان حمله می‌کنند و این رخداد عجیب حتی شیوع یافته است.

    در مقابل بسیاری از مغازه‌ها در تهران یک گربه لانه گزیده و دیگر در تهران عملا نمی‌توان به خیلی از پارک‌ها رفت چون پارک‌ها تبدیل به جولانگاه سگ‌ها شده‌اند.

    به طرز عجیبی نگهداری نژاد سگ‌های بزرگ و خطرناک و آدمکش در ایران ممنوع نیست، خرس‌های وحشی در کنار گروه‌های کوهنوردی حرکت می‌کنند و غذا می‌خواهند، پرنده‌ها و سنجاب‌ها و یوزپلنگ‌ها دارند توسط سگ‌ها خورده می‌شوند، جمعیت قمری‌ها و کلاغ‌ها به علت غذارسانی زیاد در تهران بسیار زیاد شده و مشکلاتی را ایجاد کرده است و در حواشی کلانشهرهای بزرگ ایران نیز همیشه می‌توان عده‌ای لمپن را دید که مشغول غذا دادن به سگ‌های ولگرد هستند و آنها را با لفظ "مامان و بابا" خطاب می‌کنند!

    شاید همانند قضیه تصادفات جاده‌ای در ایران که دست آخر منجر به کشته شدن یک وزیر و خانواده‌اش شد (مرحوم کریمی‌راد، وزیر وقت دادگستری) و مسئولان حساس شدند نیز باید شاهد آسیب دیدن یک مسئول بلندپایه بر اثر حمله سگ یا بیماری هاری باشیم تا آقایان فکری در این باره بکنند؟

    تأکید می‌شود که راه مشخص و چاره آشکار است اما چیزی که رهزن ماجرا شده و اجرای تحقق عقلانیت را نمی‌دهد؛ رویکردهای پوپولیستی و تمنّای عوامفریبی برخی از مسئولان ذیربط است که از ترس هجوم شبکه‌های اجتماعی، پروژه‌های توییتری و اغتشاشات چند صد نفره سگ‌بازها جرأت اقدام را ندارند.

     

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما