دوشنبه 03 آذر 1404 - Mon 24 Nov 2025
  • مراسم شام شهادت حضرت زهرا(س) با حضور رهبر انقلاب برگزار شد +فیلم

  • نخست وزیربعدی عراق و رقابت تهران–واشنگتن؛ آیا السودانی می‌ماند؟

  • پوتین با جام جهانی جدید به جنگ فیفا آمد

  • هشدار انصارالله به بن‌سلمان درباره ماجراجویی جدید

  • اولین شب مراسم عزاداری ایام شهادت حضرت فاطمةالزهرا (س) بیت رهبری

  • پرواز ایلوشین برای مهار حریق الیت

  • شکست پروژه هژمونی آمریکا؛ متحدان در بی‌ثباتی، رقبا در اقتدار

  • شهیدی که دور از چشم رزمندگان زباله جمع می‌کرد +عکس

  • لحظه‌ای از ارتقای قدرت دفاعی غافل نیستیم

  • وحشت رسانه صهیونیستی از رفتار مقتدرانه ایران در تنگه هرمز

  • بارش برف و باران در استان‌های غربی کشور

  • مراسم یادبود همایون ارشادی

  • واکنش مشاور روحانی به یک خبر و پاسخ کیهان

  • تصمیم تاریخی امام خامنه‌ای چگونه ایران را یک قدرت جهانی کرد؟ +عکس

  • لگدمال‌کردن پرچم اسرائیل اونم تو جام جهانی شمشیربازی ،

  • وضعیت سد امیرکبیر - ۱۹ آبان

  • صحن علنی مجلس - 20 آبان

  • تلف شدن یکد قلاده ببر الیمالات نور در مازندران

  • ابراز همدری رهبر معظم انقلاب با خانواده صابر کاظمی

  • همایون ارشادی آسمانی شد

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 413895
    تاریخ انتشار: 03/آذر/1404 - 22:34

    حماس: ترور شعله‌های مقاومت را خاموش نمی‌کند

    جنبش حماس شهادت فرمانده حزب الله را تسلیت گفت و فداکاری‌های عظیم او را یادآور مقابله این شهید با دشمن صهیونیستی و نبرد پشتیبانی قهرمانانه از ملت و مقاومت قهرمان فلسطین در نوار غزه دانست.

    حماس: ترور شعله‌های مقاومت را خاموش نمی‌کند

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از تسنیم، 

    جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) امروز دوشنبه با صدور بیانیه‌ای شهادت «هیثم علی طباطبائی» از فرماندهان برجسته حزب الله لبنان در حمله تروریستی رژیم صهیونیستی به بیروت را تبریک و تسلیت گفت.

    در این بیانیه آمده است که جنبش حماس صمیمانه‌ترین تسلیت‌ها و ابراز همدردی خود را با برادران مقاومت اسلامی و مردم لبنان به مناسبت شهادت فرمانده جهادی بزرگ هیثم علی طباطبایی (سید ابو علی) و گروهی از مجاهدان همراهش که در  حمله دشمن صهیونیستی به یک منطقه مسکونی «حاره حریک» در ضاحیه جنوبی بیروت، به شهادت رسیدند، تقدیم می‌کند.


    جنبش مقاومت اسلامی فلسطین اظهار داشت: ما با قدردانی عمیق مسیر فرمانده جهادی بزرگ هیثم طباطبایی و فداکاری‌های عظیم او را در مقابله با دشمن صهیونیستی و در نبرد پشتیبانی قهرمانانه از ملت و مقاومت قهرمان فلسطین در نوار غزه را به یاد می‌آوریم و تأکید می‌کنیم که سیاست ترور دشمن صهیونیستی علیه فرماندهان و دلاورمردان مقاومت هرگز موفق نخواهد شد شعله مقاومت را خاموش کند، اراده و ثبات آن را بشکند و آن را از ادامه مسیر مبارزه و جهاد، تا آزادسازی سرزمین‌ و مقدسات باز دارد.

    جنبش حماس از خداوند متعال خواست که فرمانده جهادی بزرگ هیثم طباطبایی و همراهان شهیدش را مشمول رحمت و مغفرت واسعه خویش قرار دهد، به خانواده‌ها، برادران و همراهانشان صبر و آرامش عنایت کند، به مجروحان شفا عطا فرماید و لبنان و مردم عزیزش را از هر آسیب و بدی محفوظ بدارد.

    شهید هیثم علی طباطبایی مشهور به سید ابوعلی از برجسته‌ترین فرماندهان حزب الله لبنان دیروز در حمله جنایت‌کارانه رژیم صهیونیستی به منطقه حاره حریک در ضاحیه بیروت به شهادت رسید.


     

    حزب الله لبنان دیروز با صدور بیانیه‌ای از شهادت فرمانده بزرگ جهادی خود، شهید هیثم علی طباطبایی (ابوعلی) در حمله جنایت‌بار رژیم صهیونیستی به منطقه حاره حریک در ضاحیه بیروت خبر داد.

    در این بیانیه آمده است که این شهید بزرگ پس از عمری مجاهدت با اخلاص و از روی صدق و تواضع، به خیل رفقای شهید خود پیوست. 

    حزب‌الله با تسلیت به خانواده شهدا، مجاهدان و عموم ملت مقاوم لبنان، تأکید کرد خون این شهدا چراغ راه مقاومت در مقابله با پروژه‌های آمریکا و صهیونیسم خواهد بود.

     

    نظرات بینندگان
    نظرات شما