سه شنبه 12 خرداد 1405 - Tue 02 Jun 2026
  • جشن قهرمانی آرسنال با حضور جمعیتی عظیم / عکس

  • شانس پرسپولیس برای آسیا چقدر است + عکس

  • کریس مورفی: تنگه هرمز بسته خواهد ماند

  • بیانیه نمایندگان مجلس

  • ساعت دیدار تدارکاتی تیم ملی فوتبال ایران و مالی

  • تداوم جنایات در لبنان برای ایران قابل تحمل نیست

  • اسکورت ایر فورس وان توسط بمب‌افکن‌های هسته‌ای / فیلم

  • جزئیات آخرین پیشنهاد ارسالی آمریکا به ایران

  • دست یابی هکرهای ایرانی به حساب اینستاگرام جان اف. بنتیوگنا

  • هدف ما اتصال مستقیم «خانه به بازار» است

  • جشن تولد اسطوره فوتبال ایران در لس آنجلس /فیلم

  • عبور ۱۵ فروند کشتی با مجوز س‍‍پاه از تنگه هرمز

  • مناظر شگفت‌انگیز از پارک ملی یلواستون / عکس

  • ۴۰۰ سهمیه حج ایران چطور سوخت؟

  • انهدام شبکه بزرگ قاچاق سوخت در اصفهان+ فیلم

  • طوفان و دیواری از گرد و خاک هاربین چین / فیلم

  • اطلاعی درباره توقیف نفتکش توسط فرانسه نداریم

  • حادثه تیراندازی در دانشگاه علوم پزشکی قزوین

  • تروریست‌های موساد به جان هم افتادند

  • شانس پرسپولیس برای آسیا چقدر است؟

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 413854
    تاریخ انتشار: 02/آذر/1404 - 18:55
    معاون دادستان تهران:

    ۳۵ زندانی جرایم غیرعمد و مالی در تهران به مناسبت ایام فاطمیه آزاد شدند

    معاون دادستان تهران در امور زندان‌ها، از آزادی ۳۵ زندانی جرایم غیرعمد و مالی در استان تهران در آستانه شهادت حضرت زهرا (س) با کمک بیش از ۵ میلیارد تومانی خیرین خبر داد.

    ۳۵ زندانی جرایم غیرعمد و مالی در تهران به مناسبت ایام فاطمیه آزاد شدند

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایسنا

    احمدعلی فیروزجایی معاون دادستان تهران در حاشیه نشست کمیسیون عفو و بخشودگی دادگستری استان تهران ضمن تسلیت ایام سوگواری شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها به تاکید رئیس کل دادگستری استان تهران مبنی بر پیگیری امور زندانیان جرایم غیرعمد، مالی و به ویژه زندانیان طویل‌المدت که به دلیل عجز از تودیع وثیقه یا ادای دین در حبس به سر می‌برند اشاره کرد و گفت: با پیگیری‌های صورت گرفته و شناسایی زندانیان مستحق مساعدت در ۹ زندان استان تهران، مقدمات آزادی ۳۵ نفر از محکومین جرایم غیرعمد، رد مال ناشی از جرم و دیه غیرعمد فراهم شد.

     
    فیروزجایی افزود: این آزادی‌ها با کمک فعالانه خیرین محقق شد و مبلغی بالغ بر ۵ میلیارد تومان در این هفته برای کمک به این مددجویان اختصاص یافت.
     
    وی با تأکید بر اهمیت این اقدام در ایام فاطمیه، به دو مورد خاص اشاره کرد: در میان این ۳۵ نفر، دو زندانی قدیمی بودند که یکی پس از ۱۷ سال و دیگری پس از ۱۲ سال، صرفاً به دلیل عجز از پرداخت محکومیت ناشی از «دیه قتل غیرعمد» محکومیت ناشی از دیه قتل غیرعمد، مقدمات آزادی‌شان فراهم شد تا در ایام شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها به کانون گرم خانواده بازگردند.
     
    معاون دادستان تهران در پایان ضمن قدردانی از خیرین، ستاد دیه، انجمن‌های حمایت از زندانیان و بازاریان که در این امر خیر مساعدت کردند، ابراز امیدواری کرد که این مددجویان با دقت مراقبت کنند تا دیگر مرتکب خلاف یا بدهکاری مالی نشوند و به زندان بازنگردند. 

    نظرات بینندگان
    نظرات شما