یکشنبه 02 آذر 1404 - Sun 23 Nov 2025
  • نخست وزیربعدی عراق و رقابت تهران–واشنگتن؛ آیا السودانی می‌ماند؟

  • پوتین با جام جهانی جدید به جنگ فیفا آمد

  • هشدار انصارالله به بن‌سلمان درباره ماجراجویی جدید

  • اولین شب مراسم عزاداری ایام شهادت حضرت فاطمةالزهرا (س) بیت رهبری

  • پرواز ایلوشین برای مهار حریق الیت

  • شکست پروژه هژمونی آمریکا؛ متحدان در بی‌ثباتی، رقبا در اقتدار

  • شهیدی که دور از چشم رزمندگان زباله جمع می‌کرد +عکس

  • لحظه‌ای از ارتقای قدرت دفاعی غافل نیستیم

  • وحشت رسانه صهیونیستی از رفتار مقتدرانه ایران در تنگه هرمز

  • بارش برف و باران در استان‌های غربی کشور

  • مراسم یادبود همایون ارشادی

  • واکنش مشاور روحانی به یک خبر و پاسخ کیهان

  • تصمیم تاریخی امام خامنه‌ای چگونه ایران را یک قدرت جهانی کرد؟ +عکس

  • لگدمال‌کردن پرچم اسرائیل اونم تو جام جهانی شمشیربازی ،

  • وضعیت سد امیرکبیر - ۱۹ آبان

  • صحن علنی مجلس - 20 آبان

  • تلف شدن یکد قلاده ببر الیمالات نور در مازندران

  • ابراز همدری رهبر معظم انقلاب با خانواده صابر کاظمی

  • همایون ارشادی آسمانی شد

  • رضا پهلوی، پسر تبعیدی شاه ایران، خود را در نقش منجی می‌بیند

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 413833
    تاریخ انتشار: 02/آذر/1404 - 13:31

    تعدیل نیرو دربی بی سی برای کاهش هزینه ها

    اسناد تازه نشان می‌دهد بی‌بی‌سی قصد دارد برای کاهش هزینه‌های سالانه ۱۰۰ میلیون پوندی این شرکت، تعداد کارکنان خود را کم کرده و بخش‌های اداری و پشتیبانی را به شرکت‌های خصوصی واگذار کند.

    تعدیل نیرو دربی بی سی برای کاهش هزینه ها

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از فارس

    تیم دیوی، مدیرعامل سابق بی‌بی‌سی، در حال طراحی و اجرای «پروژه آدا» است؛ پروژه‌ای که به دنبال بازطراحی ساختار این شبکه است و با کاهش تعداد کارکنان و تمرکز بر منابع دیجیتال، بی‌بی‌سی را برای رقابت با رقبای بزرگ مانند نتفلیکس، یوتیوب و شرکت‌های پیشرو در هوش مصنوعی آماده می‌کند. این بازسازی می‌تواند مسیر آینده بی‌بی‌سی در عرصه رسانه‌های دیجیتال انگلیس را رقم بزند.


    پروژه آدا شامل برون‌سپاری هزاران شغل در واحدهای اداری و عملیاتی و همچنین ایجاد واحد دیجیتال «بی‌بی‌سی مدیاتک» است که تیم‌های مسئول سرویس‌های دیجیتال، از جمله آی‌پلیر و اپلیکیشن BBC Sounds، در آن فعالیت خواهند کرد. این پروژه در مرحله طراحی و آماده‌سازی قرار دارد و تا کنون به صورت رسمی به کارکنان بی‌بی‌سی اطلاع‌رسانی نشده است. جلسات و اسناد رسمی هیئت‌مدیره از ماه‌ها پیش به این تغییرات اشاره کرده و زمینه بررسی بازسازی ساختار شبکه را فراهم کرده‌اند.


    برخی مدیران نسبت به طرح ابراز نگرانی کرده‌اند، نگرانی‌هایی که در کنار استعفای‌های اخیر سازمان، توجه‌ها را به خود جلب کرده است. در همین حال، اتحادیه بکتو به این پروژه اعتراض کرده و آن را نوعی خصوصی‌سازی پنهانی خوانده است. بی‌بی‌سی اما از برنامه تحول دیجیتال دفاع کرده و تأکید کرده است که هنوز تصمیم قطعی درباره کاهش نیرو اتخاذ نکرده است.


    با وجود مخالفت‌ها و نگرانی‌ها نسبت به این تغییرات، تیم دیوی اعلام کرده است که پروژه آدا باید بدون وقفه ادامه پیدا کند. با این حال، امکان دارد این طرح تا تعیین مدیرکل جدید یا پایان مذاکرات منشور متوقف یا تغییر کند. در مجموع، آینده این پروژه وابسته به تصمیم‌های مدیریتی ماه‌های پیش‌رو خواهد بود.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما