یکشنبه 25 آبان 1404 - Sun 16 Nov 2025
  • شکست پروژه هژمونی آمریکا؛ متحدان در بی‌ثباتی، رقبا در اقتدار

  • شهیدی که دور از چشم رزمندگان زباله جمع می‌کرد +عکس

  • لحظه‌ای از ارتقای قدرت دفاعی غافل نیستیم

  • وحشت رسانه صهیونیستی از رفتار مقتدرانه ایران در تنگه هرمز

  • بارش برف و باران در استان‌های غربی کشور

  • مراسم یادبود همایون ارشادی

  • واکنش مشاور روحانی به یک خبر و پاسخ کیهان

  • تصمیم تاریخی امام خامنه‌ای چگونه ایران را یک قدرت جهانی کرد؟ +عکس

  • لگدمال‌کردن پرچم اسرائیل اونم تو جام جهانی شمشیربازی ،

  • وضعیت سد امیرکبیر - ۱۹ آبان

  • صحن علنی مجلس - 20 آبان

  • تلف شدن یکد قلاده ببر الیمالات نور در مازندران

  • ابراز همدری رهبر معظم انقلاب با خانواده صابر کاظمی

  • همایون ارشادی آسمانی شد

  • رضا پهلوی، پسر تبعیدی شاه ایران، خود را در نقش منجی می‌بیند

  • دستور اژه‌ای برای پیگیری پرونده بانک آینده تا نتیجه نهایی

  • شهر دیجیتالی «‌نئوم» بن سلمان؛ واقعیت است یا سراب؟

  • اسرائیل به این زودی‌ها وارد درگیری مجدد با ایران نمی‌شود

  • حضور رئیس جمهور در تمرین تیم ملی فوتبال شب گذشته

  • در پرسپولیس در حال جنگیدن هستیم

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 413691
    تاریخ انتشار: 25/آبان/1404 - 21:17

    طعم دهنده‌ای که «مزه» مرگ می‌دهد

    استفاده از افزودنی‌های غیرمجاز در تهیه غذاهای رستورانی و آشپزخانه‌ای، یک تهدید جدی برای سلامت جامعه است.

    طعم دهنده‌ای که «مزه» مرگ می‌دهد

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از مهر

    یکی از افزودنی‌هایی که ایرانی‌ها بسیار زیاد از آن در تهیه غذا استفاده می‌کنند، زعفران است. اما همین محصول کشاورزی خوش رنگ و لعاب، اگر تقلبی از آب در آید؛ می‌تواند برای مصرف کننده، خطرناک و عارضه داشته باشد.

     
    در بررسی‌هایی که بازرسان بهداشت محیط از برخی رستوران‌ها و آشپزخانه‌های تهیه غذای بیرون بر، سوپرمارکت‌ها و…، داشته اند، با مواردی از تقلبات افزودنی‌های غذایی مواجه می‌شوند.
     
    غذا، اگرچه اصلی‌ترین نیاز برای بقا است، اما در صورتی که فاقد ایمنی و کیفیت لازم باشد، می‌تواند منجر به بیماری‌های جدی شود. سالانه بیش از ۶۰۰ میلیون نفر در سراسر جهان به بیماری‌هایی مبتلا می‌شوند که منشأ آنها مصرف مواد غذایی آلوده یا نامطمئن است.
     
    عبدالعظیم بهفر مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، با تأکید بر اینکه سلامت مردم خط قرمز سازمان غذا و دارو است، نسبت به خطرات مصرف مواد غذایی ناسالم هشدار داد.
     
    محمد هاشمی سخنگوی سازمان غذا و دارو، با عنوان این مطلب که بسیاری از محصولات که به نام «عصاره زعفران» در برخی از فروشگاه‌ها و همچنین، فروش اینترنتی عرضه می‌شوند، فاقد مجوز رسمی و اطلاعات معتبر تولیدکننده هستند و برخی کاملاً تقلبی و شیمیایی هستند، به طوری که سلامت مصرف کننده را تهدید می‌کنند.
     
    بررسی‌های آزمایشگاهی نشان داده در تولید عصاره زعفران تقلبی، از رنگ صنعتی «تارتارازین» که ماده‌ای سرطان‌زا و غیرخوراکی است، استفاده می‌شود.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما