شنبه 24 آبان 1404 - Sat 15 Nov 2025
  • بارش برف و باران در استان‌های غربی کشور

  • مراسم یادبود همایون ارشادی

  • واکنش مشاور روحانی به یک خبر و پاسخ کیهان

  • تصمیم تاریخی امام خامنه‌ای چگونه ایران را یک قدرت جهانی کرد؟ +عکس

  • لگدمال‌کردن پرچم اسرائیل اونم تو جام جهانی شمشیربازی ،

  • وضعیت سد امیرکبیر - ۱۹ آبان

  • صحن علنی مجلس - 20 آبان

  • تلف شدن یکد قلاده ببر الیمالات نور در مازندران

  • ابراز همدری رهبر معظم انقلاب با خانواده صابر کاظمی

  • همایون ارشادی آسمانی شد

  • رضا پهلوی، پسر تبعیدی شاه ایران، خود را در نقش منجی می‌بیند

  • دستور اژه‌ای برای پیگیری پرونده بانک آینده تا نتیجه نهایی

  • شهر دیجیتالی «‌نئوم» بن سلمان؛ واقعیت است یا سراب؟

  • اسرائیل به این زودی‌ها وارد درگیری مجدد با ایران نمی‌شود

  • حضور رئیس جمهور در تمرین تیم ملی فوتبال شب گذشته

  • در پرسپولیس در حال جنگیدن هستیم

  • عیار اوسمار با شکست استقلال خوزستان مشخص نمی‌شود

  • زیردریایی گمشده نازی‌ها در اعماق اقیانوس پیدا شد؛ آیا هیتلر واقعا به آمریکای جنوبی گریخت؟

  • دستور وزارت خارجه «نتانیاهو» در مورد شهردار جدید نیویورک/اسرائیل به دنبال یک استراتژی پس از پیروزی «ممدانی»

  • هیچ دختری نمی‌تواند با ما ازدواج کند

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 413609
    تاریخ انتشار: 24/آبان/1404 - 19:00
    وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی خبر داد

    جزئیات ۲ شیوه جدید پیشنهادی برای کالابرگ الکترونیکی

    وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در برنامه «دقایقی با مردم» با تشریح عملکرد معاونت رفاه و امور اقتصادی در دولت چهاردهم اعلام کرد که شیوه جدید کالابرگ پس از جمع‌بندی نظرات کارشناسان و مردم نهایی و اجرا خواهد شد.

    جزئیات ۲ شیوه جدید پیشنهادی برای کالابرگ الکترونیکی

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایسنا

    احمد میدری در دهمین برنامه «دقایقی با مردم»، توضیحاتی درباره عملکرد دولت در حوزه رفاه و همچنین روند اجرای طرح کالابرگ ارائه کرد و با مرور تاریخچه اجرای کالابرگ در ایران اظهار کرد: در دوران جنگ، دولت از طریق توزیع کوپن، امکان خرید کالاهای اساسی با قیمت‌های مصوب را برای مردم فراهم می‌کرد؛ شیوه‌ای که با تغییرات مختلف تا سال‌های نخست دولت روحانی ادامه داشت و سپس در سال ۱۳۹۳ این موضوع از وزارت صمت به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی منتقل شد و  این امر در چند نوبت در دولت «حسن روحانی» انجام شد. 

     
    او افزود: در دولت شهید رئیسی، هدف‌گذاری جدیدی برای این طرح انجام و تلاش شد قیمت کالا برای مصرف‌کننده ثابت بماند و مابه‌التفاوت آن توسط دولت پرداخت شود. این طرح چند مرحله تجربه و اجرا شد و نقاط قوت و ضعف آن مشخص شده است.
     
    میدری با اشاره به اینکه دولت چهاردهم تاکنون چهار نوبت کالابرگ در قالب شیوه‌ای متفاوت توزیع کرده است، توضیح داد: در شیوه جدید، منابع اختصاص یافته در اختیار مردم قرار می‌گیرد و آنان می‌توانند از میان ۱۱ قلم کالای مشخص‌شده، نیازهای خود را از فروشگاه‌ها تهیه کنند. 
     
    وزیر رفاه اعلام کرد: در جلسات مشترک دولت و مجلس، تلاش شده است تا شیوه‌ای کارآمد و قابل اتکا برای اجرای مرحله جدید کالابرگ طراحی شود. مردم می‌توانند از میان دو الگوی پیشنهادی، یکی را انتخاب کنند و اجرای نهایی طرح براساس گزینه مورد استقبال مردم خواهد بود.
     
    وی تأکید کرد که این روش هنوز نهایی نشده و نظر کارشناسان و مردم نقش تعیین‌کننده‌ای در شکل‌گیری نسخه نهایی دارد.
     
    او خبر داد که پس از جمع‌بندی نظرات، آزمون اجرای شیوه جدید آغاز خواهد شد.
     
    وی اشاره کرد: پیشنهاد ما به این شکل است که یا افراد می توانند مانند دفعات پیش انتخاب کنند که مبلغ ۵۰۰ هزار تومان به ازای یک نفر  از ۱۱ قلم کالا را از ۱۲ هزار فروشگاه که می توانند این کالاها را باقیمت مصوب عرضه کنند با تخفیف حداقل ۲۰ درصد خریداری کنند.
     
    میدری افزود: مثلا اگر قیمت مصوب برنج ۷۰ هزار تومان است با ۲۰ درصد تخفیف می توانند کالا را خریداری کنند. یا در روش دیگر سرپرست خانواده انتخاب می کند که اعتبار در اختیار خودش قرار بگیرد و مانند روش فعلی از ۱۱ قلم کالای اساسی مصوب شده خرید خود را انجام دهد.
     
     
    این دو پیشنهاد از طرف وزارت رفاه به وزارت جهادکشاورزی ارائه شده است و در جلسات مشترکی که نمایندگان مجلس نیز در آن حضور دارند نهایی خواهد شد.
     
     
    براساس گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دولت، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در بخش دیگری از سخنان خود اشاره کرد: اعتبار طرح امنیت غذایی مادران دارای کودک شیرخوار (یسنا) از ۱۵۰۰ میلیارد تومان به ۳۰۰۰ میلیارد تومان افزایش یافته است.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما