سه شنبه 22 مهر 1404 - Tue 14 Oct 2025
  • سخنان ترامپ درباره صلح با ایران، فریب است

  • آغاز عملیات آزادی اسرا در تل‌آویو و غزه/ بیانیه مهم گردان‌های قسام در باره توافق تبادل اسرا/ صلیب سرخ دومین گروه از اسرای اسرائیلی را تحویل گرفت/ اولین گروه اسرای فلسطینی وارد غزه شدند +عکس و فیلم

  • طرح ترامپ، اعتراف واضح به اقتدار مقاومت

  • ایران پس از شرم ‌الشیخ!

  • پروژه خطرناک جدید ظریف؛ خلع سلاح به نام «مردم»

  • دل آرام، اراده مستحکم، ایمان ژرف و امید زنده، نتیجه اقامه نماز با خشوع و دل‌سپاری به خداست

  • زور آخر حماس و اسرائیل!

  • ادعای سرزمینی یا دیکته زیرزمینی؟!

  • صلح به سبک ترامپ؛ فرمان از واشنگتن، سکوت از تل‌آویو

  • رویداد ملّی «ایران همدل» برگزار شد

  • بی هنران را بگو‌ حجاب قانون خداست

  • ترامپ چگونه آمریکا را بی‌اعتبار کرد؟ فارن‌افرز پاسخ می‌دهد

  • اسنپ‌بک؛ طلاق ایران از غرب و آغاز دوران جدید ژئوپلیتیکی / وقت تغییر پارادایم از غربگرایی به واقع گرایی

  • واقعیت میدانی یا سلاح روانی دشمن؟

  • آقای باهنر، منظورتان چیست؟!

  • افشای شبکه عملیات سایبری اسرائیل در ایران / جعل اخبار بی‌بی‌سی+عکس و سند

  • آیت‌الله خاتمی: راه مقابله با جنایات، مقاومت است

  • آقای ترامپ، سرسختی فلسطینی‌ها را از نتانیاهو بپرس

  • بزرگ فکر کنیم تا در تله جنگ روانی نیفتیم

  • تصویر منتشر نشده سید حسن نصرالله در مسجد جمکران

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 411413
    تاریخ انتشار: 22/مهر/1404 - 16:20

    حمله پُرحجم اصلاح طلبان به عراقچی +جزئیات

    عراقچی به عنوان معاون ظریف و مذاکره کننده برجام جزو افتخارات جریان اصلاحات بود و حتی به شهید رئیسی در ابتدای ریاست جمهوری پیشنهاد می دادند که عراقچی را برای وزارت خارجه دولت سیزدهم انتخاب کند!

    حمله پُرحجم اصلاح طلبان به عراقچی +جزئیات

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» 

     مواضع اخیر سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه باعث عصبانیت اصلاح طلبان رادیکال شده است. 

    عراقچی در نشست اخیر شورای امنیت سازمان ملل، بعد از کارشکنی مجدد غربی‌ها در مقابل قطعنامه چین و روسیه برای تعویق مکانیسم ماشه گفت: «همان طور که رهبرانقلاب گفتند مذاکره با آمریکا به هیچ نتیجه‌ای جز بن‌بست منجر نمی‌شود».


    چند روز پیش هم عراقچی در عین حال که اصلاح طلبان سخن از مذاکرات و توافق جامع می کردند، صریحا گفت: «توافق جامع را نه درک می‌کنیم و نه قبول داریم/ اگر هم مذاکراتی صورت بگیرد فقط هسته‌ای است/ هیچ زمینه‌ای برای مذاکره با آمریکا و اروپا وجود ندارد».

    دو شب پیش هم عراقچی در واکنش به دعوت از ایران برای حضور در اجلاس امریکایی شرم الشیخ با عنوان صلح حاورمیانه(!) گفت: «ایران از دعوت رئیس‌جمهور السیسی برای حضور در نشست شرم‌الشیخ سپاسگزار است. با وجود تمایل به تعاملات دیپلماتیک، نه رئیس‌جمهور پزشکیان و نه من، نمی‌توانیم با کسانی وارد تعامل شویم که به مردم ایران حمله کرده‌اند و همچنان ما را تهدید و تحریم می‌کنند».

    البته که عراقچی خود را مجری سیاست های کلی می داند با این حال اصلاح طلبان بعد از عدم حضور قطعی ایران در شرم الشیخ، جنس انتقادات قبلی‌شان از عراقچی را ناگهان تند و تیز کردند.

    این در حالی است که عراقچی به عنوان معاون ظریف و مذاکره کننده برجام جزو افتخارات جریان اصلاحات بود و حتی به شهید رئیسی در ابتدای ریاست جمهوری پیشنهاد می دادند که عراقچی را برای وزارت خارجه دولت سیزدهم انتخاب کند!


    در همین باره امروز روزنامه اصلاح طلب هم میهن با مدیرمسئولی کرباسچی که روز گذشته نیز توئیت مضحکی هم برای لزوم حضور ایران در اجلاس شرم الشیخ زده بود، گزارش مفصلی در انتقاد به عدم حضور ایران در این اجلاس یا به عبارت بهتر پازل امریکایی زده و حتی در تیتر یک شماره امروز خود مشخصا با اسم آوردن از عراقچی، وزیر خارجه دولت اصلاح طلب پزشکیان را هدف گرفته است. 

    برای نمونه، حمید ابوطالبی، معاون سیاسی دفتر رئیس‌جمهور در دولت روحانی خطاب به عراقچی،  گفته است: «جناب آقای وزیر امور خارجه، بی‌تردید در زمان کارشناسی‌تان در وزارت امور خارجه، به خاطر دارید که در روزهای پرالتهاب مذاکرات مربوط به قطعنامه‌ی ۵۹۸، در آن وزارتخانه چه دودستگی بزرگی حاکم بود؛ عده‌ای، چون جنابعالی، خواهان ادامه‌ جنگ و خائن دانستن مذاکره‌کنندگان با عراقی بودند که آن همه جنایت کرده بود - با همین استدلال‌ها و در مقابل، کسانی بودند که می‌کوشیدند به جنگی خانمان‌سوز که ملت ایران را فرسوده بود، پایان دهند». 

    دیگر روزنامه اصلاح طلب یعنی آرمان ملی، حمله به عراقچی را در پوشش مصاحبه با جعفرزاده ایمن آبادی، نماینده ردصلاحیت شده مجلس یازدهم که از کمی حقوق دوران نمایندگی ناراحت بود، انجام داده است.

    ایمن آبادی در ادعایی بامزه گفته است: «مردم زمانی که شنیدند قرار نیست ایران در این اجلاس شرکت کند در شوک فرو رفتند».
     
    وی در ادامه گفته است: «آقای عراقچی روی چه حسابی از مردم خرج می‌کند در حالی که انتخاب مردم نیست. شاید برخی عنوان کنند عراقچی توسط نمایندگان مردم تأیید شده است. در پاسخ باید گفت نماینده‌ای با درصد ناچیز وارد مجلس شده، چه نوع نماینده‌ای است که آقای عراقچی از طرف آنها تأیید شده باشد؟»


    عراقچی در ابتدای دوران مسئولیت وزارت هم که با حملات سنگین رژیم صهیونی در منطقه و عملیات وعده صادق 2 همزمان شده بود، مواضع شجاعانه و سفرهای پرتعداد قابل تقدیری به کشورهای منطقه و پاسخ های قاطعی به گزافه‌گویی اروپایی‌ها داشت که اولین انتقاد اصلاح طلبان به او در آن مقطع زمانی آغاز شد. اما عصبانیت اصلاح طلبان در جایی پُررنگ و جدی‌تر شد که مباحث مذاکره با آمریکا پیش آمد و عراقچی مباحث مدنظر اصلاح طلبان را بر زبان نمی آورد تا جایی که خبنرگار اصلاح طلب ایرنا از او درباره محافظه‌کار شدن پرسید!

    ماجرای شرم الشیخ باعث شده تا عصبانیت اصلاح طلبان تندرو به اوج برسد که چرا ایران در پازل چیده شده آمریکا با عنوان صلح(!) حاضر نشده است! مانند داستان چند هفته پیش که اصرار داشتند فقط پزشکیان و ترامپ دیدار کنند؛ همین!

    این در حالی است که بعد از جنگ 12 روزه امریکا و اسرائیل علیه ملت ایران و تجاوز در حین ادوار مذاکره، باز هم همچنان از آن تعرض با افتخار یاد کرده و احتمال حمله مجدد را هم اعلام می‌کنند. ظاهرا گروهی در ایران وظیفه خود می‌دانند آمال آمریکایی‌ها همچون تسلیم ملت ایران را از داخل کشور دنبال کنند.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما